Video: Darter Michael van Gerwen speelt vals tijdens eenzijdige wedstrijd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michael van Gerwen heeft een leuk spelletje meegedaan in Winter Wonderland. En daar laat hij maar gelijk zien wie de baas is. 

In Winter Wonderland vol attracties heeft darter Michael van Gerwen voor wat opschudding gezorgd. De Nederlandse dartkampioen nam deel aan een spel waarbij hij met zijn dartpijl ballonnen moest kapotschieten. Een schijnbaar eenvoudige attractie die echter weinig uitdaging bood voor een van de beste darters ter wereld. Terwijl de attractie misschien bedoeld was voor vertier, toonde Michael van Gerwen zijn scherpte, zelfs in een schijnbaar eenvoudig spel. Bekijk de video hier!

Van Gerwen’s dartshow in Winter Wonderland

Temidden van de winterse festiviteiten nam Michael van Gerwen deel aan een attractie die uitnodigde tot dartplezier. Het doel was simpel: met een dartpijl ballonnen kapotschieten. Een uitdaging die voor de meeste bezoekers spannend is, maar voor Van Gerwen eigenlijk geen uitdaging bood. Als een van de beste darters ter wereld zou men kunnen beweren dat Van Gerwen vals speelde door deel te nemen aan een attractie die voor anderen bedoeld was.

Michael van Gerwen bereidt zich voor op het WK darten

Echter, de dartkampioen zag het als een leuke voorbereiding op het komende WK darten. Voor Michael van Gerwen is het echte werk natuurlijk het WK Darten. Deelname aan een kermisattractie vormt slechts een lichte afleiding van de intense concentratie die hij zal moeten tonen op het professionele dartbord. Hoewel de attractie wellicht geen uitdaging vormde voor de dartkampioen, zag hij het als een leuke manier om zijn scherpte te behouden in aanloop naar het WK Darten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!