TIPS: Zo overwin je de avondklok

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu de avondklok officieel is ingegaan moet je iets meer je best doen om je avonden op een leuke manier te vullen. Want als je geen hond hebt om uit te laten en niet gelijk elke avond iemand wilt laten logeren, hoe kom je dan je avonden door?

Er zijn gelukkig nog genoeg manieren om je avond op te leuken, zelfs nu de avondklok is ingegaan. Met de volgende tips hoef je jezelf dus geen moment meer te vervelen.

1. Change of Pace

Deze tip heeft even een paar dagen nodig om aan te wennen, maar is voor de thuiswerkers een ideale uitkomst tegen verveling. Word lid van de 5 AM Club! Doe wat de meest succesvolle mensen op deze wereld al jaren doen. Sta heel vroeg op en gebruik die extra tijd om te lezen, een aflevering van je favoriete serie te kijken of te sporten. Nadat je klaar bent met werken heb je nog even een momentje voor jezelf en ga je gewoon rond 9 uur weer naar bed. Door je ritme aan te passen lijkt het net of die avondklok helemaal niet meer bestaat!

2. Werk aan je lockdown-body

Trek jezelf van de bank af en kom in beweging. Nu je na 9 uur toch niet meer naar buiten mag kan je die tijd goed benutten door aan jezelf te werken. Vaak heb je ’s avonds toch nog veel energie over, en dit is een mooi moment om dat kwijt te raken. Koop online een aantal gewichten en een yogamat en ga aan de slag. Na de lockdown heb je een lichaam waar iedereen jaloers op is.

Lees ook: Zo blijven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans fit

3. Binge alsof je leven ervan af hangt

Sporten niks voor jou? Geen enkel probleem. Je kan al je extra vrije tijd ook gewoon op de bank doorbrengen. Het duurt namelijk wel even voor je Netflix uitgespeeld hebt. Anders is er altijd nog een andere streamingservice waar je terecht kan. Wat je nu écht moet kijken? Lupin op Netflix, over de Franse gentleman/dief Assane Diop, is een absolute hit. Met slechts vijf afleveringen is de serie in een dag of twee volledig te bekijken.

Lees ook: Nieuwe serie Lupin gaat keihard op Netflix

Als je fan bent van Marvel of Star Wars kan je momenteel op Disney+ seizoen 2 van The Mandalorian of de superheldenserie Wandavision zien. En als reality meer je straatje is, kan je altijd nog genieten van The Voice of Holland, Big Brother en Wie is de Mol. Met een van deze series kan jouw lockdownavond niet meer stuk. En natuurlijk kan je daarna op mannenzaken de belangrijkste nieuwtjes allemaal teruglezen.

Lees ook: Meidengroep te braaf voor The Voice of Holland

4. Go Online

Een dagje museum gepland of een avondje Monopolyen met de familie? Geen probleem, want de meeste van deze dingen kunnen ook online. Op Google Arts & Culture organiseren diverse wereldberoemde musea digitale exposities en activiteiten. Monopoly, en vele andere spellen, kan je online met vrienden en familie spelen. En via Zoom, Teams, Hangout of Discord blijf je met elkaar verbonden.

5. Start jouw mannen project

Nu je meer vrije tijd hebt is dit het ideale moment om jouw mannen project op te pakken. Heb je altijd al zelf een eigen bier willen brouwen, je eigen bar in elkaar willen zetten of wil je eindelijk beginnen aan je eigen man-cave?  Nu is het moment! Bestel online alles wat je nodig hebt en ga aan de slag. Onthoud wel je buren eerst te informeren, voordat ze gaan klagen over het geluid. Op het moment dat de avondklok voorbij is, kunnen jij en je vrienden genieten van jullie eigen bier aan jullie eigen bar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.