ZIEN: Zo blijven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans fit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Met de lockdown in volle gang en de avondklok in het vooruitzicht, is sporten erg lastig geworden. Motivatie om in het nieuwe jaar iets aan die extra kilo’s te doen is ver te zoeken. Toch weten deze topvrouwen zich in topconditie te houden.

Sporten is in! Wie er anno 2021 een beetje bij wilt horen, zal er toch echt aan moeten geloven. Dus trek je beste sportkleding aan en ga aan de slag! Je hoeft gelukkig niet alleen te strijden. Op Instagram geven Marieke Elsinga en Celine Huijsmans je dat extra stukje motivatie zoekt om aan van je bank af te komen en aan de slag te gaan met sporten.

Lees ook: Celine Huijsmans heeft het koud in zwempakje

Het sportschema

Marieke is thuis vol aan de slag gegaan met gewichten, squads, sit-ups en andere oefeningen om zichzelf fit te houden. Marieke is niet alleen de stem van QMusic, maar als ze zo doorgaat ook nog het lichaam van. Celine Huijsmans besluit om geheel coronaproof in haar eentje te gaan sporten. Ze wisselt de ene zware oefening af met de ander. Als je wilt weten hoe dat eruit ziet, check dan de foto op ons forum.

Celine Huijsmans sporten

En mochten deze twee dames je niet motiveren tijdens het sporten, geen zorgen. Waarschijnlijk gaan meer presentatrices het voorbeeld van deze twee volgen. Dus dan heeft de rest van Nederland in ieder geval genoeg moois om naar te kijken vanaf de bank.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!