Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen, Jutta Leerdam en Annika Verwest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Instagrammen is hard werken. Dat kunnen Nikkie Plessen, Jutta Leerdam, Annika Verwest en Miljuschka Witzenhausen je wel vertellen. Ook tijdens een pandemie, op vakantie of op je verjaardag moet er een perfect fotootje online verschijnen!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is op vakantie op Ibiza. Daar gaat de blondine gewoon lekker door met verkopen! Het Spaanse eiland is namelijk dé locatie om je nieuwste bikinisetjes te showen natuurlijk.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam staat in de LINDA. De blonde schaatsster ging voor het maandblad terug in de tijd. Nu weten we dat Jutta ook een aantal decennia geleden als mooie vrouw beschouwd had kunnen worden!

Annika Verwest

Annika Verwest, de vrouw van DJ Tiësto, woont in Amerika. Da’s op dit moment geen goede plek om de straat op te gaan. Toch waagt Annika tijdens de ‘golden hour’ even een tripje naar buiten in het warme Santa Barbara. Alles voor de ‘gram!

Miljuschka Witzenhausen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!