Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen, Jutta Leerdam en Annika Verwest

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Instagrammen is hard werken. Dat kunnen Nikkie Plessen, Jutta Leerdam, Annika Verwest en Miljuschka Witzenhausen je wel vertellen. Ook tijdens een pandemie, op vakantie of op je verjaardag moet er een perfect fotootje online verschijnen!

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen is op vakantie op Ibiza. Daar gaat de blondine gewoon lekker door met verkopen! Het Spaanse eiland is namelijk dé locatie om je nieuwste bikinisetjes te showen natuurlijk.

Jutta Leerdam

Jutta Leerdam staat in de LINDA. De blonde schaatsster ging voor het maandblad terug in de tijd. Nu weten we dat Jutta ook een aantal decennia geleden als mooie vrouw beschouwd had kunnen worden!

Annika Verwest

Annika Verwest, de vrouw van DJ Tiësto, woont in Amerika. Da’s op dit moment geen goede plek om de straat op te gaan. Toch waagt Annika tijdens de ‘golden hour’ even een tripje naar buiten in het warme Santa Barbara. Alles voor de ‘gram!

Miljuschka Witzenhausen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!