Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap…

Monica Geuze

Groepsfoto! Monica Geuze had een heuse jachthaven-party met haar bikini-vriendinnetjes Jessie Jazz Vuijk en Vivian Hoorn. Dat zag er zo uit. Girls just wanna have fun – een passender onderschrift hadden we niet kunnen bedenken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Yolanthe Cabau

Bijna iedere man is fan van Yolanthe Cabau. Maar wist je dat de benen van Yolanthe Cabau ook een eigen fanclub verdienen? Na het zien van deze foto wil jij ook lid worden…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen mag haar tanden nog steeds niet in de kuiten van haar tegenstander zetten, dus is een sappig stukje watermeloen het beste alternatief. Smaakt naar meer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Airen Mylene

Nóg een groepsfoto! Airen Mylene poseert samen met haar collega-nachtwerkers. Dat klinkt een stuk minder spannend dan het is: Airen, Mirella en Evelien maken zich op voor een late editie van shownieuws. Ondanks het tijdstip zien de dames er nog zeer fris uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene) op

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.