Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap…

Monica Geuze

Groepsfoto! Monica Geuze had een heuse jachthaven-party met haar bikini-vriendinnetjes Jessie Jazz Vuijk en Vivian Hoorn. Dat zag er zo uit. Girls just wanna have fun – een passender onderschrift hadden we niet kunnen bedenken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MONICA GEUZE (@monicageuze) op

Yolanthe Cabau

Bijna iedere man is fan van Yolanthe Cabau. Maar wist je dat de benen van Yolanthe Cabau ook een eigen fanclub verdienen? Na het zien van deze foto wil jij ook lid worden…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Jackie Groenen

Jackie Groenen mag haar tanden nog steeds niet in de kuiten van haar tegenstander zetten, dus is een sappig stukje watermeloen het beste alternatief. Smaakt naar meer!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) op

Airen Mylene

Nóg een groepsfoto! Airen Mylene poseert samen met haar collega-nachtwerkers. Dat klinkt een stuk minder spannend dan het is: Airen, Mirella en Evelien maken zich op voor een late editie van shownieuws. Ondanks het tijdstip zien de dames er nog zeer fris uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Airen Mylene (@airenmylene) op

Laatste nieuws

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes. 

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Gerelateerde berichten