Monica Geuze

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Monica Geuze

Influencer Monica Geuze

Elk mooi verhaal moet ergens beginnen. Maar toen Monica Geuze in 2007 een kleine rol kreeg in de videoclip van het liedje Happy Family van Racoon, had ze vast niet verwacht dat dit haar uiteindelijk één van de bekendste Nederlandse influencers zou maken. Toch lukte dat de knappe vrouw. Zo blijkt maar weer dat als je de juiste kansen krijgt en er hard genoeg voor werkt, er een hoop mogelijk is. Monica Geuze werd op 27 maart 1995 geboren in Hendrik-Ido-Ambacht. Ze ging naar de theaterhavo in Rotterdam, maar maakte deze opleiding niet af. Ze vond het een verschrikkelijke school en was vaker niet dan wel te vinden in de les. Eigenlijk wilde Monica journalistiek studeren, maar hier kwam het nooit van. Toen Monica 16 was, vroeg Ronnie Flex of ze zijn DJ zou willen worden. Dit aanbod heeft Monica aangenomen, waarna ze drie jaar Ronnie’s vaste diskjockey was. Daarnaast trad ze zelf ook op en werkte ze bij een kledingwinkel en een bakkerij. Een druk leven, waar ze spontaan afstand van nam toen ze erachter kwam dat ze meer geld kon verdienen met vloggen.

Monica Geuze vloggen op YouTube

Met vloggen begon Monica Geuze absoluut niet omdat het geld zou verdienen. Het leek haar gewoon leuk om haar leven te filmen. Ze bleek er talent voor te hebben, want haar YouTube kanaal groeide enorm. Inmiddels heeft ze meer dan 500.000 volgers. Het geld stroomde binnen, maar toch besloot Monica Geuze er begin 2023 mee op te houden. Na ruim acht jaar stopte ze met het filmen van haar leven. Ze vind het moeilijk om haar privéleven te blijven delen. Al in 2017 gaf ze aan soms moeite te hebben met het feit dat niks meer privé is door het vloggen. Uiteindelijk heeft dit haar doen besluiten te stoppen met vloggen.

Monica Geuze Temptation Island en de Bachelorette

Op televisie verschijnen was niet één van de doelen van Monica Geuze. Voor sommige mensen is dit een enorm streven, maar Monica geeft er niks om. Entertainen vindt ze super leuk, maar dat hoeft van haar niet via televisie. Toch is ze sinds 2019 presentatrice bij Videoland. Daar presenteerde ze al Love Island, Temptation Island: Love or Leave en De Bachelorette. Daarnaast is ze ook af en toe op de buis te zien bij spelshows als deelnemer.

Monica Geuze relatie, vriend en kinderen

Voordat ze echt bij het grote publiek bekend was, had Monica Geuze een relatie met Lil’ Kleine. Toen dit uitging zorgde het voor veel opschudding onder haar fans. Het delen van haar gevoelens viel haar toen zwaar. Daarna kreeg ze een relatie met voetballer Lars Veldwijk. In 2018 kregen de twee samen een dochter, Zara-Lizzy. Toch bleek het tussen Monica en Lars niet alleen maar rozengeur en maneschijn. In 2019 ging het stel uit elkaar. Daarna heeft Monica Geuze nog een relatie gehad met investeerder Robbert Kroese, maar dit bleek uiteindelijk ook niet haar prins op het witte paard. Monica Geuze is op het moment dus single.

Monica Geuze Instagram

Als ex-vlogster is Monica Geuze natuurlijk gewend om een hoop van haar privéleven te delen op sociale media. Dat maakt dat haar Instagram vol staat met plaatjes die andere bekende Nederlanders misschien te ver vinden gaan. Heerlijke strandfoto’s worden afgewisseld met plaatjes met haar dochter en kiekjes in de strakste jurken. Monica is absoluut niet bang voor de camera. Als fan van de knappe influencer is het dan ook een must om Monica te volgen op het platform. Je mist niks van Monica Geuze als je haar volgt op Instagram via @monicageuze.

Nieuws

Monica Geuze moet enorme belediging slikken van meedogenloze volger

De knappe Monica Geuze is niet gewend om keihard beledigd te worden. Toch liet deze opmerking van een volger haar twee keer slikken...

Monica Geuze dumpt bekende toy-boy voor nieuwe vlam

Monica Geuze en Rijk Hofman lijken een beetje een einde te hebben gemaakt aan hun relatie. Maar wat is er gebeurd?

Monica Geuze brengt podcast met Kai Gorgels in gevaar met bizarre actie: “Ik heb geen spijt”

Monica Geuze houdt wel van een dolletje op zijn tijd. Maar dit dolletje betekent misschien wel het einde van haar podcast met Kaj Gorgels.

Foto: Monica Geuze showt flink deel van haar troeven in nauwelijks zichtbaar jurkje

Monica Geuze is weer op dreef met haar aantrekkelijke kledingstijl. Wat heeft ze nu weer in petto voor haar smachtende volgers?

Foto: Monica Geuze bewijst dat ze nog genoeg ‘over’ heeft na verkleining

Monica Geuze heeft een nieuwe foto online gezet en die ziet er natuurlijk weer perfect uit. De prachtige brunette heeft nog steeds genoeg in huis. 

Foto: Monica Geuze bewijst met laag topje dat voorgevelverkleining weinig heeft uitgehaald

Even geleden heeft Monica Geuze haar prachtige vormen iets laten verkleinen. Maar alsnog zien ze er beeldschoon uit op dit leuke plaatje.

Foto: Monica Geuze schijnt op perfecte plek dwars door haar jurkje heen

Monica Geuze heeft een jurkje aangetrokken die wel heel verleidelijk is. Hij schijnt namelijk op bepaalde plekken enorm door.

Foto: Monica Geuze past na verkleining wél in deze schitterende bovenstukjes

Monica Geuze heeft een verkleining aan haar voorgevel laten doen. Dat zorgt ervoor dat de brunette nu wél in deze mooie topjes past...
Monica Geuze

Profiel

Geboortedatum: 27 maart 1995 Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Hendrik-Ido-Ambacht
Kinderen: Ja, Zara-Lizzy Noé Veldwijk
Woonplaats: Vinkeveen
Lengte: 1,65 meter
Beroep: Influencer, presentatrice
Relatie: Nee
Vriend: Geen
Broer: Matthijs Geuze
Ex-vrienden: Robbert Kroese, Lars Veldwijk, Jorik Scholten (Lil’ Kleine)
Boek: My Way
Instagram: Monica gebruikt Instagram onder de naam @monicageuze

Foto's

Monica Geuze
Monica Geuze
Monica Geuze