Monica Geuze

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Monica Geuze

Influencer Monica Geuze

Van een rolletje in een videoclip naar een van Nederlands bekendste influencers: Monica Geuze timmert flink aan de weg! 

Jeugd 

Monica Geuze volgde in haar jeugd de ‘theaterhavo’ in Rotterdam. Monica speelde mee in de clip van het lied Happy Family, gezongen door Racoon. Hierin speelde ze het dochtertje van ruziënde ouders. Toen Monica 16 was, vroeg Ronnie Flex of ze zijn DJ zou willen worden. Dit aanbod heeft Monica aangenomen, waarna ze drie jaar Ronnie’s vaste diskjockey was.   Hierna besloot Moon ook voor haar ‘eigen’ feestjes te draaien. Geuze produceerde dan ook eigen nummers als Nu of Nooit en Laten gaan. In deze nummers waren onder andere Ronnie Flex en Jonna Fraser te horen. 

Carrière 

Monica werd bij het grote publiek bekend door haar vlog-carrière. Ze was dan ook een van de eerste Nederlandse bekende vloggers. Inmiddels heeft Monica een vlog-kanaal met meer dan 400.000 abonnees. Daarnaast telt haar Instagramaccount maar liefst meer dan 1 miljoen volgers. 

Relatie 

Monica werd natuurlijk bekend door haar carrière als vlogger. Toen Monica begon met vloggen had ze een relatie met Lil’ Kleine. De twee gingen in 2016 uit elkaar, waarna Monica al snel een nieuwe vriend had. De beste man luistert naar de naam Lars Veldwijk. Monica en de professioneel voetballer kregen in 2017 een dochtertje, Zara-Lizzy. De twee zijn echter in 2019 uit elkaar gegaan. 

Nieuws

Video: Jessie Jazz Vuijk laat zich intiem beetpakken door andere vrouw

Jessie Jazz Vuijk deelt een stel opvallende kiekjes via Instagram. De blondine laat zich intiem beetpakken door een andere vrouw..

Geheim ontrafelt: Deze bloedmooie vrouw is de Flamingo in The Masked Singer

Deze prachtige BN'er met een flinke bos hout voor de deur, heeft zichzelf verraden. Het geheim van de Flamingo is ontrafelt.

Bachelorette Sylvia Geersen maakt mannen wild met deze foto

Als de nieuwe Bachelorette is het aan Sylvie Geersen om een groep single mannen helemaal gek te maken. Met deze foto deelt ze alvast een voorproefje...

Foto: Monica Geuze deelt wilde foto achter de schermen bij De Bachelorette

Monica Geuze mag voor opnames van het nieuwe seizoen van De Bachelorette naar Zuid-Afrika toe. Het gaat er erg wild aan toe achter de schermen, en het lijkt erop dat Monica het er zelf ook flink van aan het nemen is!

Foto: Monica Geuze laat precies zien waarom ze verkleining overweegt

Monica Geuze overweegt een verkleining en daardoor is heel het land in rep en roer. Maar wat is nu precies de reden?

Foto: Monica Geuze duikt ineens op in The Bachelorette

Monica Geuze is binnenkort te zien in het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Wat is er misgegaan tussen de Youtube-ster en haar vriend?

Video: Monica Geuze stiekem gefilmd in diep uitgesneden jurk

De prachtige Monica Geuze weet hoe ze moet opvallen met haar geweldige foto's, looks en outfits. Ze viel deze keer zelfs zo erg op dat ze stiekem werd gefilmd! 

Video: Monica Geuze duwt ballen in haar gezicht

Monica Geuze filmt zichzelf terwijl ze aan het spelen is met ballen in haar gezicht. Dit is wel een heel gek aanzicht...
Monica Geuze

Profiel

Geboortedatum: 27 maart 1995
Sterrenbeeld: Ram
Geboorteplaats: Hendrik-Ido-Ambacht
Kinderen: Ja, Zara-Lizzy Noé Veldwijk (3)
Woonplaats: Vinkeveen
Lengte: 1,65 meter
beroep: Vlogger
Relatie: Ja
Vriend: Robbert Kroese
Ex-vrienden: Lars Veldwijk, Jorik Scholten (Lil’ Kleine)
Boek: My Way
familie: Robbert Kroese (vriend) Zara-Lizzy Noé Veldwijk (dochter)
Instagram: Monica gebruikt Instagram onder de naam @monicageuze

Foto's

Monica Geuze
Monica Geuze
Monica Geuze