Shelley Vol van OG3NE maakt haar volgers wild met deze verleidelijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelley Vol van meidengroep OG3NE maakt haar volgers zo vlak voor de feestdagen nog eventjes helemaal wild met deze verleidelijke foto van zichzelf. 

Zangeres Shelley Vol van de populaire meidengroep OG3NE is meestal de meest verlegen van de drie zusjes. Maar soms plaatst ze een foto waar haar volgers echt absoluut wild van worden. Daar gaat hun bloed sneller van stromen. Net voor de feestdagen beginnen besluit Shelley om weer een leuke foto van zichzelf te plaatsen. En dat leverde een hoop gejuich vanachter de computers van haar fans. Die wisten thuis niet wat ze meemaakten toen Shelley de verleidelijke foto van zichzelf met de wereld deelde.

Lees ook: Shelley Vol van OG3NE berijdt beest in superstrakke broek
Shelley wordt een prinsesje op de foto van Onmogelijke Duetten

Tijdens de kersteditie van het programma Onmogelijke Duetten mag Shelley komen opdraven in een wel erg verleidelijk jurkje. Ze ziet er op haar nieuwe foto een klein beetje uit als een prinsesje. Maar wel een prinsesje dat iedereen omver kan blazen met haar geweldige stemgeluid. Shelley is niet een hulpeloos prinsesje dat de hele dag loopt te wachten tot een knappe prins haar van haar verveling komt redden. Nee, Shelley neemt het heft in eigen handen en geeft zo’n grandioos groot optreden dat ze heel Nederland weet te laten genieten met haar gezang. Niet slechts voor dit donkerharige prinsesje natuurlijk.

Shelley gaat voor winterse skibroek deze kerst

Waar ze op televisie graag gehuld gaat in een leuk en vrolijk jurkje, kiest Shelley er in haar dagelijkse leven eerder voor om zichzelf te kleden in een ruime skibroek. Niet dat dit kledingstuk Shelley slecht staat, totaal niet. Het is alleen even wennen natuurlijk na al die mooie jurkjes die ze draagt tijdens haar optredens. Gelukkig compenseert Shelley het met een ontzettend strak truitje. Dat staat haar natuurlijk geweldig. Met zo’n gevoel voor stijl kan het haast niet anders of Shelley gaat een geweldige Kerst tegemoet. En anders haar volgers wel, die mogen genieten van alle leuke outfits die ze aan trekt tijdens de feestdagen.
Shelley haar zusjes Amy en Lisa kunnen er ook wat van

Tijdens haar televisie optreden voor Onmogelijke Duetten heeft niet alleen Shelley de smaak goed te pakken. Ook haar zussen Amy en Lisa hebben de perfecte outfit uitgekozen. Het bewijst maar weer dat een geweldige stijl en verleidelijke houding in de familie zitten. Samen met haar zussen poseert Shelley nog eventjes op een aantrekkelijke manier voor de kijkers thuis. Net als Shelley hebben Amy en Lisa ook beide een opvallend knap jurkje aangetrokken. Hierdoor vallen de zussen nog eens extra op tussen alle andere deelnemers van het programma. De drie kerstenengeltjes weten iedereen te betoveren met hun prachtige gezang en magische looks. Dankzij de zusters Vol is er genoeg om met Kerst van te genieten dit jaar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!