OG3NE

Zangeressen OG3NE

Lisa, Amy, Shelley

De meidengroep met de nogal gecompliceerde naam, OG3NE, bestaat uit drie zussen genaamd Lisa, Amy en Shelley. Lisa is de oudste van de drie. Amy en Shelley zijn een tweeling en dus even oud. De drie zussen groeiden op in Fijnaart.

Junior Songfestival

De drie zusjes deden in 2007 mee met het Junior Songfestival. Ze vertegenwoordigden Nederland met het zelfgeschreven nummer Adem in, adem uit. Het trio werd uiteindelijk elfde. Volgens velen was dit tegen de verwachtingen in, maar ja Nederland stond in die tijd nu niet echt bepaald bekend om zijn denderende Songfestival resultaten. Na het Junior Songfestival kregen de zusjes een platencontract aangeboden door EMI Music. Dit contract werd opgevolgd door een deal met Cloud9. Niet veel later besloten de dames toch voor zichzelf te beginnen.

The Voice of Holland

In 2014 deden de, inmiddels volwassen geworden dames, mee aan The Voice of Holland. Hier introduceerde ze hun bandnaam OG3NE. En nee, jij bent zeker niet de enige die ietwat verward was door die naam. De meeste The Voice fans vielen over deze naam. Maar, volgens de zussen is hun bandnaam niet meer dan logisch. Volgens hen staat de O voor de bloedgroep van hun destijds zieke moeder, en stond G3NE voor hun gezamenlijke genen. In de voorrondes van The Voice is te zien dat de juryleden hun stoelen draaien voor Lisa, Amy en Shelley. De drie dames kiezen uiteindelijk Marco Borsato als hun coach. En dit bleek geen domme keuze geweest te zijn. De dames wonnen The Voice of Holland 2014.

Eurovisie Songfestival

Wie fan is van de dames, kon in 2017 zijn hart ophalen. Dat najaar werd namelijk bekendgemaakt dat de drie Nederland zouden gaan vertegenwoordigen op het Songfestival. Waar heel wat mannen normaal gesproken niet kijken, waren er dat jaar toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in de ietwat extravagante zangwedstrijd. Waarom? Daar was één reden voor, de kledingkeuze van Lisa.

Nieuws

Lisa Vol van OG3NE deelt intieme video van enorm talent

Lisa Vol moet als oudste van de drie zusjes van OG3NE wel het goede voorbeeld geven. Ook als het op zingen aankomt. 

Foto: Lisa Vol gaat helemaal los met zusjes van OG3NE op privé feestje

Lisa Vol deelt opvallende foto's via Instagram. De blondine beleeft een wilde avond met haar zusjes..

Foto: Lisa Vol van OG3NE geniet van zon in nauw pakje

Lisa Vol is op vakantie. Net als menig artiest pakt ze nog even wat rust, voordat ze verder gaat met zomerfestivals. En groot gelijk heeft ze. De zangeres pakt ook nog wat extra's erbij. 

Foto: Amy Vol van OG3NE laat achterkant zien tijdens wilde voorbereiding

Het gaat er achter de schermen wild aan toe tijdens de tour van OG3NE. Zeker Amy maakt er een echt feestje van. 

Foto: Lisa Vol van OG3NE ligt ineens op haar rug in Parijs

Lisa Vol is altijd enorm hard aan het werk samen met haar zusjes. Het zangtrio OG3NE vliegt letterlijk door het hele land. Maar hoe kan het dat Lisa nu ineens languit in Parijs ligt? Zou ze een dagje vrij hebben genomen voor een nieuwe liefde?

Oeps: Amy Vol van OG3NE scheurt uit veel te strakke broek

Amy Vol van OG3NE is iets té hard los gegaan, want ze scheurde finaal uit de achterkant van haar broek. Dat leverde interessante beelden op!

Video: Zusjes van OG3NE schudden met achterwerk tijdens afterparty op vreemde locatie

De zusjes Vol van OG3NE zijn weer volledig terug van weggeweest. Ze beperken hun verleidelijk danspasjes niet alleen tot het podium.

Lisa Vol deelt video van opgewonden zusjes in kleedkamer OG3NE

Lisa Vol, lid van de succesvolle meidengroep OG3NE, geeft je een uniek kijkje in de kleedkamer van haar zusjes. De stemming zit er goed in daar!
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol

Profiel

Geboortedatums:
Lisa Vol: 12 november 1995
Amy Vol: 12 november 1995
Shelley Vol: 12 november 1995
Afkomst: Dordrecht, Nederland
Relaties: 
Lisa: nee, wij bieden ons aan
Amy: ja met Stan Jansen
Shelley: ja met Rory Kievit
Kinderen: nee
Instagram: 
Lisa: @lisaog3neofficial
Amy: @amyog3neofficial
Shelley: @shelleyog3neofficial

Foto's

OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol