OG3NE

Zangeressen OG3NE

Lisa, Amy, Shelley

De meidengroep met de nogal gecompliceerde naam, OG3NE, bestaat uit drie zussen genaamd Lisa, Amy en Shelley. Lisa is de oudste van de drie. Amy en Shelley zijn een tweeling en dus even oud. De drie zussen groeiden op in Fijnaart.

Junior Songfestival

De drie zusjes deden in 2007 mee met het Junior Songfestival. Ze vertegenwoordigden Nederland met het zelfgeschreven nummer Adem in, adem uit. Het trio werd uiteindelijk elfde. Volgens velen was dit tegen de verwachtingen in, maar ja Nederland stond in die tijd nu niet echt bepaald bekend om zijn denderende Songfestival resultaten. Na het Junior Songfestival kregen de zusjes een platencontract aangeboden door EMI Music. Dit contract werd opgevolgd door een deal met Cloud9. Niet veel later besloten de dames toch voor zichzelf te beginnen.

The Voice of Holland

In 2014 deden de, inmiddels volwassen geworden dames, mee aan The Voice of Holland. Hier introduceerde ze hun bandnaam OG3NE. En nee, jij bent zeker niet de enige die ietwat verward was door die naam. De meeste The Voice fans vielen over deze naam. Maar, volgens de zussen is hun bandnaam niet meer dan logisch. Volgens hen staat de O voor de bloedgroep van hun destijds zieke moeder, en stond G3NE voor hun gezamenlijke genen. In de voorrondes van The Voice is te zien dat de juryleden hun stoelen draaien voor Lisa, Amy en Shelley. De drie dames kiezen uiteindelijk Marco Borsato als hun coach. En dit bleek geen domme keuze geweest te zijn. De dames wonnen The Voice of Holland 2014.

Eurovisie Songfestival

Wie fan is van de dames, kon in 2017 zijn hart ophalen. Dat najaar werd namelijk bekendgemaakt dat de drie Nederland zouden gaan vertegenwoordigen op het Songfestival. Waar heel wat mannen normaal gesproken niet kijken, waren er dat jaar toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in de ietwat extravagante zangwedstrijd. Waarom? Daar was één reden voor, de kledingkeuze van Lisa.

Nieuws

Foto: Lisa Vol van OG3NE deelt privé kiekje in badkamer

Lisa Vol verleidt haar volgers met een wel héél spannend kiekje vanuit de badkamer. De blondine sluit haar ogen voor dit spannende plaatje..

Foto: Amy Vol van OG3NE laat goedgevormde achterkant zien in kleedkamer

Amy Vol, het middelste telg in het OG3NE nest, is stiekem misschien wel de meest uitdagende van haar zusjes aan de foto's te zien. 

Foto: Lisa Vol van OG3NE geeft alles cadeau in open topje

Lisa Vol plaatst de laatste tijd steeds meer verleidelijke kiekjes. Wat zou de blondine hiermee proberen te bereiken?

Foto: Amy Vol van OG3NE maakt volgers gek met rokje en laarzen

Amy Vol heeft een bijzondere outfit gekozen voor het Kerst Muziekgala. De zangeres van de zussengroep OG3NE droeg laarzen die op een tweede huid leken.

Foto: Lisa Vol van OG3NE leidt fans af met openhangend jasje

Wanneer het einde van een tour in zicht is, wil Lisa Vol van OG3NE nog wel eens iets extra's doen voor haar fans. Met dit soort foto's krijgt de blondine die zalen wel vol!

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...

Foto: Lisa Vol van OG3NE showt zichzelf in piepklein rokje

Lisa Vol laat normaal gesproken niet zoveel van zichzelf zien. Daar heeft ze nu in één keer verandering in gebracht. 

Foto: Shelley Vol van OG3NE krijgt lief likje van haar tweelingzus

Amy Vol deelt via Instagram een aandoenlijke foto samen met tweelingzus en OG3NE lid Shelley. Ze deelt zelfs een natte lik uit..
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol

Profiel

Geboortedatums:
Lisa Vol: 12 november 1995
Amy Vol: 12 november 1995
Shelley Vol: 12 november 1995
Afkomst: Dordrecht, Nederland
Relaties: 
Lisa: nee, wij bieden ons aan
Amy: ja met Stan Jansen
Shelley: ja met Rory Kievit
Kinderen: nee
Instagram: 
Lisa: @lisaog3neofficial
Amy: @amyog3neofficial
Shelley: @shelleyog3neofficial

Foto's

OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol