OG3NE

Zangeressen OG3NE

Lisa, Amy, Shelley

De meidengroep met de nogal gecompliceerde naam, OG3NE, bestaat uit drie zussen genaamd Lisa, Amy en Shelley. Lisa is de oudste van de drie. Amy en Shelley zijn een tweeling en dus even oud. De drie zussen groeiden op in Fijnaart.

Junior Songfestival

De drie zusjes deden in 2007 mee met het Junior Songfestival. Ze vertegenwoordigden Nederland met het zelfgeschreven nummer Adem in, adem uit. Het trio werd uiteindelijk elfde. Volgens velen was dit tegen de verwachtingen in, maar ja Nederland stond in die tijd nu niet echt bepaald bekend om zijn denderende Songfestival resultaten. Na het Junior Songfestival kregen de zusjes een platencontract aangeboden door EMI Music. Dit contract werd opgevolgd door een deal met Cloud9. Niet veel later besloten de dames toch voor zichzelf te beginnen.

The Voice of Holland

In 2014 deden de, inmiddels volwassen geworden dames, mee aan The Voice of Holland. Hier introduceerde ze hun bandnaam OG3NE. En nee, jij bent zeker niet de enige die ietwat verward was door die naam. De meeste The Voice fans vielen over deze naam. Maar, volgens de zussen is hun bandnaam niet meer dan logisch. Volgens hen staat de O voor de bloedgroep van hun destijds zieke moeder, en stond G3NE voor hun gezamenlijke genen. In de voorrondes van The Voice is te zien dat de juryleden hun stoelen draaien voor Lisa, Amy en Shelley. De drie dames kiezen uiteindelijk Marco Borsato als hun coach. En dit bleek geen domme keuze geweest te zijn. De dames wonnen The Voice of Holland 2014.

Eurovisie Songfestival

Wie fan is van de dames, kon in 2017 zijn hart ophalen. Dat najaar werd namelijk bekendgemaakt dat de drie Nederland zouden gaan vertegenwoordigen op het Songfestival. Waar heel wat mannen normaal gesproken niet kijken, waren er dat jaar toch nét wat meer mannen geïnteresseerd in de ietwat extravagante zangwedstrijd. Waarom? Daar was één reden voor, de kledingkeuze van Lisa.

Nieuws

Foto: Lisa Vol heeft wilde plannen in Parijs na relatiebreuk

Lisa Vol is alweer even single na haar relatiebreuk en dat betekent dat ze allemaal wilde plannen kan gaan maken, bijvoorbeeld een tripje naar Parijs.

Lisa Vol van OG3NE danst in woonkamer op indrukwekkende privé foto

Zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE is ontzettend vrolijk aan het dansen in haar woonkamer en daar maakt ze flink indruk mee. 

Shelley Vol van OG3NE maakt haar volgers wild met deze verleidelijke foto

Shelley Vol van meidengroep OG3NE maakt haar volgers zo vlak voor de feestdagen nog eventjes helemaal wild met deze verleidelijke foto van zichzelf. 

Shelley Vol van OG3NE berijdt beest in superstrakke broek

Shelley Vol trekt weer sinds tijden de aandacht. Het stille lid van OG3NE heeft een leuke foto waarin ze laat zien hoe goed ze kan rijden. 

Vrijgezelle Lisa Vol zet Tinder foto op Instagram

Lisa Vol is wellicht het knapste zusje van meidengroep OG3NE. Gelukkig is de prachtige blondine weer single. 

Lisa Vol verwerkt liefdesverdriet in ijzige stilte op foto

Je hebt het waarschijnlijk al gehoord, maar Lisa Vol van meidengroep OG3NE is weer single. Op deze ijzige foto verwerkt ze haar liefdesverdriet.

Is OG3NE een drieling?

De drie bekende zusjes van meidengroep OG3NE lijken zo veel op elkaar dat de meeste mensen geloven dat ze een drieling zijn. Maar is dat ook zo?

Foto: Marco Borsato zoende Maan al op beruchte The Voice-BBQ

Marco Borsato gaf altijd een jaarlijkse barbecue voor Team Borsato van The Voice Of Holland. Nu vermoed wordt dat hij niet alleen duetten met zijn teamleden zong, kijken we net wat anders naar Marco's beruchte BBQ. Vooral nu blijkt dat de beelden van deze tuinfeestjes tonen dat hij toen al aan de lippen van pupil Maan hing...
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol

Profiel

Geboortedatums:
Lisa Vol: 12 november 1995
Amy Vol: 12 november 1995
Shelley Vol: 12 november 1995
Afkomst: Dordrecht, Nederland
Relaties: 
Lisa: nee, wij bieden ons aan
Amy: ja met Stan Jansen
Shelley: ja met Rory Kievit
Kinderen: nee
Instagram: 
Lisa: @lisaog3neofficial
Amy: @amyog3neofficial
Shelley: @shelleyog3neofficial

Foto's

OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol