OG3NE

Zangeressen OG3NE

Adem in, adem uit. Bij het zien van de drie zusjes van OG3NE wordt het soms lastig om de simpelste dingen te blijven doen. Geen wonder dat ze dus in hun debuutsingle instructies gaven om te ademen. Ze zijn ontzettend knap, en daarnaast ook nog eens enorm getalenteerd.

OG3NE afkomst en leeftijd

Lisa, Amy en Shelley Vol werden alledrie geboren in Dordrecht. Lisa op 21 juni 1994 en Amy en Shelley beide op 18 oktober 1995. De voorliefde voor het zingen was er bij alledrie al van kinds af aan. Hun ouders stimuleerden hen dan ook enorm: Hun vader schreef samen met de zusjes de nummers, terwijl hun moeder de danspasjes bedacht. Het bleek een gouden formule toen Lisa, Amy en Shelley in 2007 meededen aan het Junior Eurovisiesongfestival. Heel het land stond versteld door de optredens van de zusjes van OG3NE. Lisa, Amy en Shelley gingen dan ook als favoriet de finale in, maar wisten deze helaas niet te winnen. Hoewel hun carrière hierdoor wel uit de startblokken was vertrokken, werd het na een paar jaar wat stiller. Tot Lisa, Amy en Shelley Vol in 2014 ineens weer op televisie verschenen. Dit keer bij The Voice of Holland en onder de naam OG3NE. Opnieuw was heel Nederland overtuigd van de dames. Ze wonnen de talentenjacht en zijn sindsdien heel vaak terug te vinden in de Top 40 met hun nummers.

OG3NE relaties en vriendjes

Sinds ze bekend zijn is het liefdesleven van de zusjes van OG3NE altijd een onderwerp van gesprek geweest. Niet zo bijzonder ook, iedereen wil weten wie zichzelf gelukkig mag prijzen met deze fantastische zangeressen. Maar om zulke heerlijke dames voor jezelf te krijgen, moet je er vroeg bij zijn. Ze zijn namelijk alle drie al lang bezet. Lisa Vol heeft een relatie met haar Franse vriend Robin. Amy Vol is al jaren gelukkig met haar vriend Stan Jansen, terwijl ook Shelley Vol haar prins op het witte paard heeft gevonden: Rory de Kievit.

OG3NE Instagram

Tegenwoordig is sociale media niet alleen leuk meer, het is ontzettend belangrijk om als artiest in contact te blijven met je fans. In het geval van OG3NE is dit natuurlijk niet anders. Met ruim 200.000 volgers heeft het account van het trio een enorm bereik. Foto’s van concerten en tv-optredens komen voorbij. Maar naast het gezamenlijke account, hebben de zusjes ieder ook een eigen pagina. Ook hier zitten ze alledrie ruim boven de 100.000 volgers. Zowel Lisa, Amy, als Shelley Vol laten hun volgers genieten met kiekjes uit de privésfeer, waarbij soms wel héél veel wordt laten zien. Je kunt OG3NE volgen op Instagram via @og3ne. De zusjes heten @lisaog3neofficial, @amyog3neofficial en @shelleyog3neofficial op hun eigen Instagram accounts.

Nieuws

Lisa Vol deelt heerlijke kleedkamerfoto met haar OG3NE-zusjes

Lisa Vol staat al jaren bekend als niet alleen de oudste, maar ook de mooiste van de zusjes van OG3NE. Deze foto bewijst dat. 

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is. 

Foto: Lisa Vol van OG3NE laat haar voorgevel zien door kijkraampje

De prachtige zangeres Lisa Vol heeft met haar nieuwste foto wel weer bewezen wat haar beste kant is. De foto spat gewoon van je scherm!

Foto: Zangeres Lisa van OG3NE stapt in slechts een handdoekje de douche uit

Zangeres Lisa van OG3NE houdt haar volgers graag op de hoogte van haar plannen elke dag. Maar deze keer doet ze dat wel op een hele pikante manier.

Zangeres Amy Vol van OG3NE deelt schaars geklede foto in zwembad

De Nederlandse zangeres Amy Vol, bekend als lid van de populaire meidengroep OG3NE, heeft haar Instagram-volgers onlangs betoverd met een prachtige foto.

Foto: Lisa Vol van OG3NE knoopt haar blouse los voor heerlijk inkijkje

De prachtige zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE laat haar heerlijke blouse vol inkijk zien aan al haar smachtende fans.

Foto: Amy Vol van OG3NE gaat diep door haar knieën in doorschijnend broekje

Amy Vol is misschien wel de knapste van de drie zusjes van OG3NE en met foto's als dit bewijst ze dat wel heel makkelijk. 

Foto: Lisa Vol van OG3NE doet naam eer aan met goed gevulde boezem

De prachtige zangeres Lisa Vol van meidengroep OG3NE heeft een plaatje online gezet waar haar goed gevulde topje erg mooi op te zien is.
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol

Profiel

Geboortedatums:
Lisa Vol: 21 juni 1994
Amy Vol: 18 oktober 1995
Shelley Vol: 18 oktober 1995
Geboorteplaats: Dordrecht, Nederland
Relaties: 
Lisa: Ja, met Robin de Brie
Amy: Ja met Stan Jansen
Shelley: Ja met Rory Kievit
Kinderen:
Nee
Instagram: 
OG3NE: @og3ne
Lisa: @lisaog3neofficial
Amy: @amyog3neofficial
Shelley: @shelleyog3neofficial

Foto's

OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol
OG3NE Lisa Vol Shelley Vol Amy Vol