Roxeanne Hazes steelt Dré’s spotlight

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Naakte Roxeanne Hazes steelt Dré's spotlight

Roxeanne Hazes maakt – éindelijk – een einde aan de ‘spotlight’ van broerlief Dré Hazes. Ze ging namelijk uit de kleren voor het tijdschrift Linda.

Deze fotoreeks is natuurlijk een welkome afwisseling van de plaatjes die iedereen de afgelopen dagen over het web zagen vliegen.

Het Dré-Bridget-Monique-schandaal

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Dré Hazes een nieuwe vriendin heeft, die luistert naar de naam Bridget Maasland. Door de stormvloed aan artikelen over deze twee, was het dan ook eerder een wonder geweest als je nog niet op de hoogte was van het liefdesleven van André. Gelukkig was het gisteren dan éindelijk niet Dré, maar zijn zus Roxeanne Hazes, die voor krantenkoppen zorgde.

Roxeanne’s meesterplan

Roxeanne zal waarschijnlijk knotsknettergek zijn geworden van al die berichten over haar broer. Daarom bedacht dit mega-mokkel om een meesterplan op te zetten om de spotlights van haar broer voor eens en altijd te stelen. Gelukkig maar als je het ons vraagt. We begonnen een nieuwsoverzicht vol foto’s van Hazes wel een tikkie storend te vinden. Doe ons zijn zus maar!

Rox gaat uit de kleren

Hoe Rox het bewerkstelligde om de shine van broerlief André te stelen? Roxeanne zette hét middel in, waarvan ze zeker wist dat het altijd zou werken: haar lichaam. En ja, dat plannetje is méér dan geslaagd. Probeer daar maar eens overheen te gaan, Bridget!

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door (@roxeannehazes) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten