Roxeanne Hazes steelt Dré’s spotlight

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Naakte Roxeanne Hazes steelt Dré's spotlight

Roxeanne Hazes maakt – éindelijk – een einde aan de ‘spotlight’ van broerlief Dré Hazes. Ze ging namelijk uit de kleren voor het tijdschrift Linda.

Deze fotoreeks is natuurlijk een welkome afwisseling van de plaatjes die iedereen de afgelopen dagen over het web zagen vliegen.

Het Dré-Bridget-Monique-schandaal

Het zal je vast niet zijn ontgaan dat Dré Hazes een nieuwe vriendin heeft, die luistert naar de naam Bridget Maasland. Door de stormvloed aan artikelen over deze twee, was het dan ook eerder een wonder geweest als je nog niet op de hoogte was van het liefdesleven van André. Gelukkig was het gisteren dan éindelijk niet Dré, maar zijn zus Roxeanne Hazes, die voor krantenkoppen zorgde.

Roxeanne’s meesterplan

Roxeanne zal waarschijnlijk knotsknettergek zijn geworden van al die berichten over haar broer. Daarom bedacht dit mega-mokkel om een meesterplan op te zetten om de spotlights van haar broer voor eens en altijd te stelen. Gelukkig maar als je het ons vraagt. We begonnen een nieuwsoverzicht vol foto’s van Hazes wel een tikkie storend te vinden. Doe ons zijn zus maar!

Rox gaat uit de kleren

Hoe Rox het bewerkstelligde om de shine van broerlief André te stelen? Roxeanne zette hét middel in, waarvan ze zeker wist dat het altijd zou werken: haar . En ja, dat plannetje is méér dan geslaagd. Probeer daar maar eens overheen te gaan, Bridget!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!