Rondje Forum 16-5: Abbey Hoes, Vivienne van der Assem & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijdens onze dagelijkse wandeling over het forum kwamen we weer wat beeldschone vrouwen tegen! Ditmaal nemen we een kijkje bij vrouwen die de broek aan hebben. Abbey in een yogabroek, Maan in een hele kleine broek, Vivienne in een strakke spijkerbroek en Lisette in een zakelijke broek.

Abbey Hoes

We trappen af met een zeer geliefde dame op het forum: Abbey Hoes. En daar is een reden voor! Abbey deelde onlangs namelijk een setje foto’s, dat je zeker niet wil missen. Ze staan gelukkig veilig op haar forumpagina.

Maan de Steenwinkel

Van Abbey gaan we door naar Maan de Steenwinkel. Op haar forumpagina verschenen er in alle vroegte meerdere screencaps uit (vermoedelijk) een van haar videoclips. En ja, die zijn zeker even het bekijken waard!

Vivienne van der Assem

Twee van de grootste redenen dat Nederland RTL Boulevard kijkt, zijn natuurlijk Nikkie Plessen en Vivienne van der Assem. In de uitzending van 15 mei was het weer zover: het was Viviennes avond om te presenteren. Ditmaal in een strakke spijkerbroek.

Lisette Wellens

Om de hele broekenparade af te sluiten is daar Lisette Wellens. Voor Lisette geen hele kleine broek, spijkerbroek of yogabroek. Nee, classy Lisette houdt het strikt zakelijk in haar mintgroene broekpak.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten