Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto’s. Haar nieuwste foto doet precies dat!

Van Musicalster naar televisiesensatie, Romy Monteiro is hard op weg om een van de grootste sterren van Nederland te worden. En om die sterrenstatus te behouden moet Romy er wel voor zorgen dat ze altijd in de schijnwerpers blijft staan. Romy kan dat erg goed. Ze plaatst regelmatig leuke foto’s die haar weer terecht in het middelpunt van de aandacht plaatsen. Haar laatste foto met een spannend roze bloesje zorgt weer voor een hoop opschudding bij haar fans, die extreem tevreden zijn met het leuke plaatje.

Lees ook: Je mond valt open van deze foto van Romy Monteiro op Televizier-Ring Gala
Romy schittert in roze blouse

In haar roze blouse ziet Romy er zoals gebruikelijk weer adembenemend uit. De geweldige outfit heeft precies de juiste verhouding tussen lieve zangeres en stoute superster. Romy kan daarnaast ook nog eens heel verleidelijk in de cameietra kijken, waardoor de, toch al verleidelijke foto, nog eens extra interessant uit. Je kan niet anders dan blijven staren naar Romy, die duidelijk in haar element is in haar roze verschijning. De kleurrijke steentjes in haar oren geven Romy nog een speelsheid mee, waardoor ze eigenlijk het perfect plaatje is. Zowel woest aantrekkelijk en spannend, als heel lief, speels en onschuldig. Met slechts één foto weet Romy het allemaal voor elkaar te krijgen. Geen wonder dat haar fans Romy zo erg aanprijzen.

Romy houdt van opvallende kleuren

Romy scoort niet alleen heel goed in haar roze blouse, ook in andere felle kleuren komt het van de opkomend superster echt geweldig uit. Zo straalt ze bijvoorbeeld in haar knalgele jurkje, waarmee ze recent de blits maakte op het Junior Songfestival. Dat zal alle vaders in het publiek ook zeker zijn opgevallen. Die konden hun ogen niet afhouden van de beeldschone Romy, die met haar ene jurk alle ogen naar zich toe wist te trekken. Niet dat Romy felle kleuren nodig heeft om op te vallen, want haar looks doen dat al genoeg. Maar het kan geen kwaad om haar schoonheid nog een beetje extra te benadrukken met een leuk kleurtje.
Romy stijgt naar de top van de charts

Met haar spannende outfits, zwoele blikken, geweldige stem en beeldschoon zal het niet lang duren voordat Romy Monteiro naar de top van alle hit lijsten in Nederland gaat stijgen, Ze heeft de gunfactor. mensen vinden Romy een hartstikke vrolijke verschijning en gunnen haar de wereld. Daarnaast is ze natuurlijk easy on the eyes. Romy is met haar strakke een van de allermooiste vrouwen van het land. Ze verdient dus absoluut de positie van beste artiest van Nederland. Maar dat gaat natuurlijk niet vanzelf, dus moet ze voorlopig in de spotlight zien te blijven. Dat betekent gelukkig dat Romy de komende tijd nog leuke foto’s zal blijven plaatsen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!