Romy Monteiro deelt onsmakelijke foto tijdens eerste lentewandeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is zonnig weer, en dat merk je op Instagram. Iedereen geniet van de eerste zonnestralen na een lange wintertijd, waaronder Romy Monteiro en haar vriend. Tijdens een wandeling door Amsterdam plaatst het stel een nogal gore foto op hun story.

Romy Monteiro deelt alles op haar Instagram

Romy Monteiro maakt gebruik van de eerste zonnige dagen van het jaar 2022 samen met haar vriend en bekend fotograaf Jasper Suyk door een wandeling te maken in hun woonplaats Amsterdam. Goedgemutst gaan ze op stap in warme kleding ondanks de blauwe lucht boven hen. Op Romy’s Instagram deelt ze met haar volgers het verloop van de wandeling, die iets anders eindigde dan dat je in eerste instantie zou verwachten…

Romy deelt foto van snack: ga je dat opeten?

De tortelduifjes komen terecht op de Albert Cuypmarkt en in de drukke menigte vinden zij een kraampje waar ze wat eten willen halen. Ook hiervan deelt de zangeres weer beeldmateriaal. Te zien is dat er een apart broodje dat voor 99% uit uien bestaat wordt besteld en in close up wordt gefilmd. Het ziet er niet bepaald uitnodigend uit, en het lijkt niet de bedoeling dat je dat in je mond stopt. Erbij valt te lezen dat vriendlief Jasper zichzelf ermee verwend. De fotograaf lijkt wel blij te zijn met het voedsel omdat hij met een big smile in beeld komt na het shot van het rare broodje.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro doet schitterende onthulling op het strand

Het verhaal heeft nog een staartje

Romy Monteiro en haar vriend houden van absurditeit. Ze vervolgen hun uitstapje in eigen stad naar een museum toe. Dit museum heet het ‘Moco Museum’. Dit museum staat erom bekend dat er bijzondere dingen gebeuren en te zien zijn. Veel influencers komen hier om foto’s te maken vanwege de gekke achtergronden en spiegelruimtes. Ook Romy en Jasper lopen er rond en kijken hun ogen uit naar alle kunst die er te zien is.

Niet de enige zonzoeker

Romy Monteiro is zeker niet de enige BN’er die haar huis verliet voor wat vitamine D door de zon. Heel Instagram stond vol met zonnige plaatjes en genieters van de zonnestralen. Zo ging Loiza Lamers de deur uit met een enorme zonnebril op haar hoofd om te gaan sporten en het zusje van actrice en presentatrice Kimberly Klaver, Steph, dronk een heerlijk kopje koffie op een terras in de zon.

Steph Klaver in de zon op een terras

Romy Monteiro zingt voor Jasper Suyk

Romy Monteiro is de dochter van de bekende musicalster Antje Monteiro en zelf is Romy ook geen onbekende in de musicalwereld na haar doorbraak bij The Voice of Holland. Romy zingt ook een aardig mopje en heeft onlangs weer een nieuw nummer uitgebracht genaamd ‘Steeds weer verliefd’. Ze zal in dit nummer vast zingen over Jasper Suyk, die Romy vaak vastlegt met zijn professionele camera. Jasper is een grote fotograaf in het Nederlandse medialandschap. Hij maakt onder andere vaak persfoto’s voor programma’s van Videoland. Het bekende koppel is dus goed bezig met hun werkzaamheden en ook hun relatie gaat goed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!