Loiza Lamers

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Loiza Lamers

Model Loiza Lamers

Al op jonge leeftijd stond het leven van Loiza Lamers bol van de camera’s en aandacht. Toen ze tien jaar oud was werd ze al gevolgd voor een eigen documentaire over haar transitie naar meisje. Loiza werd namelijk geboren als Lucas, op 9 januari 1995. Al op jonge leeftijd wist de Drielse dat ze in het verkeerde lichaam zat en dus onderging ze een operatie. Eerst werd Lucas Luus, maar later besloot ze toch Loiza aan te nemen als naam. Sinds Loiza als dame door het leven gaat, heeft ze zich door niets laten tegenhouden. Haar droom is altijd geweest om model te worden, een droom die ze in 2015 om wilde zetten naar werkelijkheid. Daarom deed ze mee aan het televisieprogramma Holland’s Next Top Model.

Loiza Lamers Holland’s Next Top Model en FHM500

De deelname van Loiza Lamers aan Holland’s Next Top Model bleek een gouden greep. Ze won het programma en kon zelfs een modellencontract in de wacht slepen. Loiza was de eerste transgender ter wereld die zo’n modellenprogramma won. Het leidde ertoe dat Loiza Lamers wereldwijd bekend werd. De blondine maakte haar acteerdebuut in een Amerikaanse televisieshow en verscheen zelfs op de FHM500 lijst, als eerste transgender ooit.

Loiza Lamers Expeditie Robinson en The Masked Singer

Naast haar werk als model zocht Loiza Lamers ook regelmatig de spotlights op als deelnemer aan televisieprogramma’s. Zo deed ze mee aan Expeditie Robinson in 2018, waar ze zesde werd. Ze besloot het er niet bij te laten zitten, en keerde twee jaar later terug bij een nieuwe speciale editie van Expeditie. Helaas moest ze het programma eerder verlaten vanwege gezondheidsredenen. Ook bij The Masked Singer gooide Loiza Lamers hoge ogen. Verkleed als zeemeermin schopte ze het tot de zesde aflevering.

Loiza Lamers vriend en relatie

Omdat ze pas op haar 18e haar operatie heeft gehad, kwam het liefdesleven van Loiza wat langzamer dan gebruikelijk op gang. Toch heeft de blondine het inmiddels perfect voor elkaar. Sinds 2021 heeft ze een relatie met Jelle Ploeg. Lang vertelde Loiza dat kinderen voor haar niet nodig waren, maar sinds ze de man van haar dromen heeft gevonden, denkt ze daar anders over. Hoe het precies zal lopen moet de toekomst uitwijzen, in ieder geval lijken Jelle en Loiza het perfecte koppel.

Loiza Lamers Instagram

Net als andere bekende Nederlanders is Loiza ontzettend actief op Instagram. Haar volgers willen te allen tijde weten waar het model mee bezig is. Of het nou een tripje naar de zon, een televisieshow of een moment met haar hond is, je vindt er een foto van op Loiza’s Instagram. Meer dan 200.000 volgers houden zich bezig met alles wat Loiza Lamers online laat zien. Je kunt Loiza volgen via @loizalamers.

Nieuws

Foto: Model Loiza Lamers heeft flink gat in haar onderbroekje

Loiza Lamers verbaast volgers met een nieuw setje tijdens een modeshow. En daar zit wel een heel erg opvallend gat in. 

Foto: Loiza Lamers nodigt volgers uit om vooral naar inhoud van haar te kijken

Loiza Lamers plaatst uitdagende foto's van zichzelf in erg spannend ondergoed, waar haar volgers het bloedheet van krijgen..

Foto: Loiza Lamers laat de inhoud van haar goedgevulde jasje zien

Model Loiza Lamers laat op een nieuwe video die ze op Instagram post de inhoud van haar jasje even goed zien. 

Foto: Loiza Lamers laat haar topje zakken op het strand

Loiza Lamers is even aan het genieten van een ontspannen dagje op het strand. En dat levert een aantal heerlijke foto's op. 

Wow! De Zeemeermin van The Masked Singer is overduidelijk dit model!

The Masked Singer is een super spannend programma, maar soms is een identiteit overduidelijk. Zo ook bij de Zeemeermin; dit kon gewoon niet duidelijker.

Video: Loiza Lamers vernedert Anna Nooshin bij nieuwe Holland’s Next Top Model

Loiza Lamers is hét nieuwe gezicht van Holland's Next Top Model. De blondine zet Anna Nooshin volledig buitenspel door het nu al stukken beter te doen als presentatrice.

Loiza Lamers hoeft geen man bij vrouwenclubje in Expeditie Robinson

Loiza Lamers is opnieuw te zien in Expeditie Robinson. Het model heeft deze keer een nieuwe strategie. Het wordt man vs. vrouw op Tweede Kans-eiland

Instagram Girls: ‘Loiza Lamers heeft nieuw kapsel!’

Vandaag geven we je een update over Instagram Girls Loiza Lamers, Maan de Steenwinkel, Sylvie Meis en Gaby Blaaser.
Loiza Lamers

Profiel

Geboortedatum: 9 januari 1995 Sterrenbeeld: Steenbok
Afkomst: Nederland
Geboorteplaats: Driel
Lengte: 1,84m
Relatie: Ja
Vriend: Jelle Ploeg
Familie: Mirjam Lamers (moeder), Maaike Lamers (zus)
Beroep: Model, presentatrice
Opleiding: Kappersopleiding
Instagram: De Instagram van Loiza is @loizalamersSchuurhof op in de Story in april 2022. Er is echter weinig bekend over wat er tussen de twee gebeurd is.

Foto's

Loiza Lamers
Loiza Lamers