Foto: Romy Monteiro doet schitterende onthulling op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op een video laat Romy Monteiro ons haar prachtige vakantiebestemming zien. Toch gaat er meer aandacht naar een foto waarop ze nét iets meer onthult dan misschien de bedoeling was…

Romy Monteiro moet ons natuurlijk weer jaloers maken met allemaal verschillende vakantiekiekjes. De musicalactrice piepte er even tussenuit, want zo kan ze het koude weer in Nederland makkelijk ontwijken. Prima dat ze op vakantie is, maar dat betekent niet dat ze er zo mee hoeft te stoken. De vakantie van Romy ziet er namelijk bijna sprookjesachtig uit. Toch is de zangeres er blijkbaar alleen aan het hangen en niks doen, want op elke foto zien we haar in een strandbedje liggen. Als ze daar niet druk mee bezig is, ligt ze in het zwembad met een cocktail. De musicalactrice is er nog maar net en is nu al helemaal zen. Toch is het niet altijd rustig gebleven, want Romy hint met een foto op een huwelijk. Zou haar vriend Jasper Suyk haar eindelijk de hand hebben gevraagd?

Romy Monteiro stapt snel in huwelijksboot na drukste kerst ooit

De zangeres heeft natuurlijk niet voor niets zo snel het vliegtuig (of het huwelijksbootje) gepakt. Waar de meeste mensen weer langzamerhand aan het werk gaan, begint Romy Monteiro het jaar met vakantie. Dat mag ook wel, want de zangeres heeft een drukke periode achter de rug. Met kerst was ze bijna overal op televisie te zien. Zo gaf Romy een schitterend optreden bij het KerstMuziekgala 2021, waar ze er ook nog eens prachtig uitzag in een opvallend grote roze jurk. Ook trok ze als presentatrice van de Feestdagen Sing-a-Long veel aandacht. De rustige omgeving die ze op de video op Instagram hieronder laat zien had ze dus wel even nodig.

Romy Monteiro steelt de show van Zanzibar

Romy Monteiro wil haar Instagram volgers graag jaloers maken met vakantiefoto’s. Dat lukt haar aardig goed, want door al die foto’s van Zanzibar willen we ook meteen in het vliegtuig stappen. Toch maakt één video ons meer jaloers op Jasper Suyk, de vriend van Romy Monterio, dan op de zangeres zelf. Op de eerste video van de Instagram post hierboven laat de musicalactrice ons het prachtige Zanzibar zien. Toch zijn onze ogen minder op het witte strand gericht, en meer op Romy zelf. Met een witte strandjurk aan is Romy toch het middelpunt van de video…

Lees ook: Romy Monteiro deelt privé foto van omhelzing met jeugdliefde

Gaan Romy Monteiro en vriend eindelijk trouwen?

Om ons nog jaloerser op haar vriend te maken, deelt Romy Monteiro een foto met een wel heel opvallende tekst: “Perfecte ceremonieplek wel @jaspersuyk“. Romy Monteiro en haar vriend zijn inmiddels meer dan twee jaar samen en wonen sinds oktober samen. Blijkbaar bevalt dat samenwonen Romy en Jasper wel goed, want nu (nog geen halfjaar verder), denkt Romy alweer aan trouwen. Blijkbaar stelt ze al hoge eisen aan de trouw locatie, want het strand in Zanzibar lijkt haar de perfecte plek. Die plek is op de foto hieronder te zien. Kunnen we Romy binnenkort dan eindelijk in een trouwjurk zien?

Gaat Romy Monteiro trouwen op vakantie met vriend Jasper

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!