Romy Monteiro

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Romy Monteiro

Zangeres Romy Monteiro

Ze is de dochter van musicalster Antje Monteiro en ze timmert zelf ook lekker aan de musicalweg. Musicaltalent Romy Monteiro laat de harten van menig man zeker wat sneller slaan.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Romy Monteiro is de laatste tijd redelijk hectisch geweest. De musicalster had sinds 2017 een relatie met marinier Django, met wie ze verloofd was. Een paar maanden na de aankondiging van hun verloving, bleken de twee toch uit elkaar te zijn. De reden voor de break-up? De twee pasten tóch niet zo goed bij elkaar als ze dachten, liet Romy weten via haar Instagram stories. Single was de musicalbabe echter niet voor een hele lange tijd. Ze vond de liefde namelijk alweer vrij snel bij fotograaf Jasper Suyk.

Carrière

Romy’s carrière begon met haar deelname aan de populaire talentenjacht van RTL4, The Voice of Holland. Samen met haar coach, Trijntje Oosterhuis, eindigde de brunette op de vierde plek (voor ons staat ze natuurlijk wel op nummer één). In 2015 maakte Romy haar musicaldebuut in de musical The Bodyguard. In deze musical had de zangeres niet zomaar een lullig rolletje te pakken, ze had namelijk de hoofdrol. In 2016 viel Monteiro van het podium, waardoor ze wekenlang uit de running was. Een teleurstelling voor heel wat mannen, die met gezonde tegenzin meegingen naar The Bodyguard met vrouwlief. Eind 2016 was Romy te zien in de dansshow Dance, Dance, Dance. Ze deed samen met haar moeder, Antje Monteiro mee en was heel wat afleveringen te zien. Dus, wie geen genoeg van Romy kan krijgen kan de show mooi gaan bingewatchen.

Crash Zandvoort Ladies Race

In mei 2019 reed Romy mee met de Ladies Race op het circuit van Zandvoort. Tijdens deze race vloog Monteiro met 120 km/h van de baan en sloeg haar racebolide meerdere malen over de kop. Wonder boven wonder had de musicalster slechts een paar blauwe plekken en kneuzingen. Dat zou je niet denken bij het zien van de staat waarin de auto verkeerde. Romy moest dan ook door de hulpverleners ter plaatse uit de auto worden bevrijd met een metaalschaar. Gelukkig is onze favoriete musicalbabe er zonder ernstige kleerscheuren vanaf gekomen.

Nieuws

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Romy Monteiro showt haar favoriete strakke pakje

Romy Monteiro laat zien wat ze in huis heeft. Dit keer gaat het haar niet om haar zangkunsten, maar om haar nieuwste sportpakje...

Romy Monteiro toont resultaat van ‘illegaal’ feestje Martin Garrix

Romy Monteiro was één van de genodigden op het feestje van Martin Garrix. Het ging er heftig aan toe vanuit de dj zijn appartement in Amsterdam. Romy Monteiro ging flink los op het feest, heeft ze misschien iets te diep in het glaasje gekeken..?

Foto: Romy Monteiro neemt je mee op privé avontuurtje

Romy Monteiro doet online uitgebreid verslag met foto’s van wat ze allemaal de afgelopen week heeft gedaan. En dat verslag bevat een hoop verrassends.

Wow: Romy Monteiro volledig onbedekt op eerlijke foto

Romy Monteiro laat elk hoekje, kiertje en rimpeltje van zichzelf zien op een speciale foto. De zangeres bewijst zo dat écht alles aan haar puur natuur is!

Romy Monteiro deelt onsmakelijke foto tijdens eerste lentewandeling

Het is zonnig weer, en dat merk je op Instagram. Iedereen geniet van de eerste zonnestralen na een lange wintertijd, waaronder Romy Monteiro en haar vriend. Tijdens een wandeling door Amsterdam plaatst het stel een nogal gore foto op hun story.

Foto: Romy Monteiro doet schitterende onthulling op het strand

Op een video laat Romy Monteiro ons haar prachtige vakantiebestemming zien. Toch gaat er meer aandacht naar een foto waarop ze nét iets meer onthult dan misschien de bedoeling was...
Romy Monteiro

Profiel

Geboortedatum: 13 november 1992
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboren: Utrecht, Nederland
Beroep: zangeres, actrice, musicalactrice, presentatrice
Relatie: ja
Vriend: Jasper Suyk
Kinderen: Geen
Familie: Antje Monteiro (moeder) Carlos Monteiro (vader)
Instagram: Romy Monteiro gebruikt Instagram onder de naam @romymonteiro

Foto's

Romy Monteiro
Romy Monteiro
Romy Monteiro