Romy Monteiro

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Romy Monteiro

Zangeres Romy Monteiro

Via een musical brak ze door, maar haar echte passie ligt bij het zingen. Romy Monteiro is iemand die het woord opgeven niet kent en dat heeft haar gebracht tot waar ze nu is. In 2014 deed ze mee aan The Voice of Holland, maar deze talentenjacht wist ze helaas niet te winnen. Toch besloot Romy dat ze haar zangcarrière hoe dan ook van de grond zou krijgen. Dus toen de mogelijkheid zich voordeed om mee te doen aan een musical, bleef de zangeres niet stilzitten. Zelfs toen ze haar arm brak op het podium en weken uitgeschakeld was, hield ze hoop. Het betaalde zich uit, want inmiddels is Romy Monteiro een super bekende zangeres en presenteert ze ook regelmatig muziekprogramma’s. Ook speelt ze sinds 2021 in Goede Tijden, Slechte Tijden.

Romy Monteiro afkomst en vader

Ze had geen jeugd ‘uit het boekje’. Dat maakt het des te knapper dat Romy Monteiro staat waar ze nu staat. Romy werd geboren op 13 november 1992 als dochter van een Nederlandse moeder en Portugees/Angolese vader. Haar vader Carlos verliet het gezin toen Romy slechts drie jaar oud was, en was daarvoor eigenlijk ook vooral in het buitenland. Broers en zussen heeft de brunette niet. Romy Monteiro woonde jarenlang alleen met haar moeder in een pipowagen. Toch zit Romy er niet mee dat haar vader hen achterliet. Ze heeft wel geprobeerd weer contact op te nemen, maar het bleek dat de twee te verschillend waren. Zoals het nu is, vindt Romy het dan ook goed.

Romy Monteiro relatie en vriend

Met een heerlijk exotisch randje is Romy Monteiro een enorm gewilde vrouw. Echter is Romy al ontzettend lang gelukkig in de liefde. Romy Monteiro heeft een relatie met Jasper Suyk. De brunette kwam de fotograaf tegen op een feestje, waarbij de vonk meteen oversloeg. Jasper maakt foto’s voor een mannenmagazine en weet dus ook precies hoe hij Romy het beste op de foto kan zetten. Het stel is inmiddels al zo’n 3 jaar samen en woont in hartje Amsterdam.

Romy Monteiro Instagram

Een vriend die fotograaf is, dat komt goed uit voor Romy Monteiro. De brunette wil natuurlijk niet uit het oog van haar fans raken en post daarom regelmatig de lekkerste kiekjes op haar Instagram pagina. Haar 150.000 volgers liken post na post en krijgen er geen genoeg van. Grappige filmpjes worden afgewisseld met de mooiste foto’s van premières. Romy weet ook altijd precies wat ze aan moet trekken voor een geslaagde shoot. Er komt genoeg voorbij waarbij watertanden niet vreemd is. Je kunt Romy Monteiro volgen op Instagram via @romymonteiro.

Nieuws

Zwetende Romy Monteiro deelt uitnodigende foto in knellend jurkje

Romy Monteiro heeft haar volgers verrast met een jurkje dat zo ongelooflijk goed is, dat je er alleen maar van kan genieten. 

Romy Monteiro shockeert volgers met nooit eerder vertoonde rondingen

Romy Monteiro laat met een nieuw kiekje haar volgers wel heel erg schrikken. De zangeres heeft opeens een link buikje.

Foto: Romy Monteiro zoekt verkoeling en trekt al haar kleding uit

Dat Romy Monteiro graag haar heerlijke figuur laat zien is reeds bekend, maar dit is wel een héél flinterdun excuus om al haar kleding uit te trekken! 

Foto: Romy Monteiro deelt foto met flinke push-up na juicy schandaal

Romy Monteiro weet dondersgoed hoe ze je aandacht kan sturen. Vandaar ook dat dit bloedhete plaatje bijna strategisch gepost lijkt na Romy's recente schandaal... 

Foto: Romy Monteiro schijnt volledig door haar blouse heen

De aantrekkelijke actrice en zangeres Romy Monteiro besloot dat het tijd was voor een nieuw bloesje, alleen scheen die volledig door. 

Foto: Strak geklede Romy Monteiro herkent zichzelf niet meer in spiegel

Romy Monteiro heeft een nieuw plaatje online gezet en het ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. De aantrekelijke zangeres weet wel hoe ze haar volgers moet verleiden. 

Video: Romy Monteiro laat zich in strak pakje filmen op afgelegen plek

Romy Monteiro heeft al vaker spannende filmpjes gemaakt, maar deze keer ziet haar strakke lichaam er wel heel bijzonder uit. 

Video: Romy Monteiro verliest bijna haar tijdens duikelpartij op balkon

Zangeres en actrice Romy Monteiro heeft weer een heerlijke video met haar volgers gedeeld. En die is om van te smullen. 
Romy Monteiro

Profiel

Geboortedatum: 13 november 1992
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboren: Utrecht, Nederland
Lengte: 1.70 cm
Beroep: Zangeres, actrice, musicalactrice, presentatrice
Opleiding: Marketing communicatie
Relatie: Ja
Vriend: Jasper Suyk
Kinderen: Geen
Familie: Antje Monteiro (moeder) Carlos Monteiro (vader)
Instagram: Romy Monteiro gebruikt Instagram onder de naam @romymonteiro

Foto's

Romy Monteiro
Romy Monteiro
Romy Monteiro