Romy Monteiro

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Zangeressen > Romy Monteiro

Zangeres Romy Monteiro

Ze is de dochter van musicalster Antje Monteiro en ze timmert zelf ook lekker aan de musicalweg. Musicaltalent Romy Monteiro laat de harten van menig man zeker wat sneller slaan.

Liefdesleven

Het liefdesleven van Romy Monteiro is de laatste tijd redelijk hectisch geweest. De musicalster had sinds 2017 een relatie met marinier Django, met wie ze verloofd was. Een paar maanden na de aankondiging van hun verloving, bleken de twee toch uit elkaar te zijn. De reden voor de break-up? De twee pasten tóch niet zo goed bij elkaar als ze dachten, liet Romy weten via haar Instagram stories. Single was de musicalbabe echter niet voor een hele lange tijd. Ze vond de liefde namelijk alweer vrij snel bij fotograaf Jasper Suyk.

Carrière

Romy’s carrière begon met haar deelname aan de populaire talentenjacht van RTL4, The Voice of Holland. Samen met haar coach, Trijntje Oosterhuis, eindigde de brunette op de vierde plek (voor ons staat ze natuurlijk wel op nummer één). In 2015 maakte Romy haar musicaldebuut in de musical The Bodyguard. In deze musical had de zangeres niet zomaar een lullig rolletje te pakken, ze had namelijk de hoofdrol. In 2016 viel Monteiro van het podium, waardoor ze wekenlang uit de running was. Een teleurstelling voor heel wat mannen, die met gezonde tegenzin meegingen naar The Bodyguard met vrouwlief. Eind 2016 was Romy te zien in de dansshow Dance, Dance, Dance. Ze deed samen met haar moeder, Antje Monteiro mee en was heel wat afleveringen te zien. Dus, wie geen genoeg van Romy kan krijgen kan de show mooi gaan bingewatchen.

Crash Zandvoort Ladies Race

In mei 2019 reed Romy mee met de Ladies Race op het circuit van Zandvoort. Tijdens deze race vloog Monteiro met 120 km/h van de baan en sloeg haar racebolide meerdere malen over de kop. Wonder boven wonder had de musicalster slechts een paar blauwe plekken en kneuzingen. Dat zou je niet denken bij het zien van de staat waarin de auto verkeerde. Romy moest dan ook door de hulpverleners ter plaatse uit de auto worden bevrijd met een metaalschaar. Gelukkig is onze favoriete musicalbabe er zonder ernstige kleerscheuren vanaf gekomen.

Nieuws

Foto: Romy Monteiro laat lijf zien in piepklein jurkje

Romy Monteiro is een van de meest begeerde vrouwen van het land en ze laat goed zien waarom met deze indrukwekkende foto.

Video: Romy Monteiro gaat met benen wijd voor kletsnat uitzicht

Thailand is voor Romy Monteiro een hele hete bestemming en niet alleen vanwege het weer. Nee, ook vanwege haar pittige foto's en video's!

Video: Romy Monteiro laat je onder water meespieken tijdens hete vakantie

Op haar hete vakantie in Thailand laat Romy Monteiro zich onder water filmen tijdens een spannend avontuurtje...

Foto: Romy Monteiro draagt geen ondergoed tijdens vakantie

De prachtige Romy Monteiro waagt zich op vakantie aan een wit jurkje, maar niet zomaar een wit jurkje. Nee, ze draagt er helemaal niks onder... en dat is te zien!

Foto: Topzware Romy Monteiro knalt keihard uit nauwe jurk

De beeldschone Romy Monteiro is op bepaalde plekken veel te 'vol' om te passen in dit mega strakke jurkje. Dat de boel uit elkaar knalt is dan ook logisch...

Foto: Mooie Romy Monteiro laat zich van top tot teen zien in spiegel

De prachtige Romy Monteiro heeft de ideale nieuwe outfit gekocht voor op de maandag en die moet ze natuurlijk even delen. 

Foto: Romy Monteiro in het gips na nachtelijk ongelukje

Romy Monteiro heeft een minder weekend achter de rug. In plaats van te ontspannen ligt ze met haar been in het gips. 

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk. 
Romy Monteiro

Profiel

Geboortedatum: 13 november 1992
Sterrenbeeld: Schorpioen
Geboren: Utrecht, Nederland
Beroep: zangeres, actrice, musicalactrice, presentatrice
Relatie: ja
Vriend: Jasper Suyk
Kinderen: Geen
Familie: Antje Monteiro (moeder) Carlos Monteiro (vader)
Instagram: Romy Monteiro gebruikt Instagram onder de naam @romymonteiro

Foto's

Romy Monteiro
Romy Monteiro
Romy Monteiro