Op deze foto’s mocht Noa Vahle nog wél gewaagde kleding dragen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is in Qatar voor het WK! Vanaf nu dus even geen pikante kiekjes van de blondine, want dat wordt daar niet op prijs gesteld…

Noa Vahle bevindt zich momenteel in Qatar, voor het WK natuurlijk. Echter lijkt dit tripje voor Noa iets minder leuk te zijn dan normaal, want Qatar is nog al een strict land. De blondine wordt bijvoorbeeld afgeraden om pikante kleding te dragen in het land, dus blikken wij nog even terug op de momenten waar Noa Vahle dat nog wél mocht, in ons nuchtere kikkerlandje…

Noa Vahle dineert in luchtige outfit met hoge temperaturen

Noa Vahle is op dit moment in Qatar, en daar wordt vooral voor de vrouwelijke toeristen aangeraden om zich zo bedekt mogelijk te kleden. Jammer dus voor de volgers van de blondine, momenteel even geen gewaagde outfits van Noa. Echter zagen we dit in het verleden wél voorbij komen van de presentatrice, en blikken we er even op terug. Op de eerste foto was Noa in het buitenland. Waar de blondine zich precies bevond op dit moment is niet duidelijk, maar dat de temperaturen hoog lagen, is wel te zien aan haar outfit. Ze draagt een luchtig, kort zwart jurkje met mooie hakken eronder aan. Zo maakte Noa zich klaar om lekker te dineren.

Lees ook: Video: Noa Vahle getipt als nieuwe presentatrice HLF8

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle trekt pak aan met pikante voorkant

De tweede foto is uit een iets oudere doos. Hier draagt de blondine een zwart pak aan met eronder kleurrijke schoenen. Al zittend poseert Noa voor de foto en presenteert ze vol trots haar outfit. Het gewaagde aan dit kiekje is, de open voorkant van haar pak. En voor deze pikante outfit, heeft Noa zelf een mooie naam; “Suits & Sneakers“.

Lees ook: Foto: Andy van der Meijde kan handjes niet thuishouden bij Noa Vahle

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Regels in Qatar maar al te streng voor Noa Vahle

In Qatar gelden nét even wat andere regels dan in de rest van de wereld. Het land raadt vrouwen aan om bedekkende kleding te dragen, dus val je als buitenlandse journaliste extra op. Daarnaast lijken er nóg wat opvallende regels aan te pas te komen in het WK-land. Zo wordt er bijvoorbeeld geen bier geschonken tijdens de wedstrijden. Qatar heeft aangegeven dat dat niet toegestaan is, dus pech voor alle Nederlandse supporters die zijn overgevlogen. Ook lijkt Qatar niet al te LHBTI-vriendelijk te zijn. In het land is het strafbaar om in het openbaar te tonen dat je iets hebt met iemand van hetzelfde geslacht, zoals het vasthouden van handen. Echter lijkt dit voor onze eigen Noa Vahle niks meer dan gewoon stomme regels te zijn, maar écht last ervan, zal de blondine niet hebben. Tenzij ze natuurlijk van plan was om een wild avondje te beleven, met een hoop alcohol..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!