Op deze foto’s mocht Noa Vahle nog wél kleding dragen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle is in Qatar voor het WK! Vanaf nu dus even geen kiekjes van de blondine, want dat wordt daar niet op prijs gesteld…

Noa Vahle bevindt zich momenteel in Qatar, voor het WK natuurlijk. Echter lijkt dit tripje voor Noa iets minder leuk te zijn dan normaal, want Qatar is nog al een strict land. De blondine wordt bijvoorbeeld afgeraden om kleding te dragen in het land, dus blikken wij nog even terug op de momenten waar Noa Vahle dat nog wél mocht, in ons nuchtere kikkerlandje…

Noa Vahle dineert in luchtige outfit met hoge temperaturen

Noa Vahle is op dit moment in Qatar, en daar wordt vooral voor de vrouwelijke toeristen aangeraden om zich zo bedekt mogelijk te kleden. Jammer dus voor de volgers van de blondine, momenteel even geen outfits van Noa. Echter zagen we dit in het verleden wél voorbij komen van de presentatrice, en blikken we er even op terug. Op de eerste foto was Noa in het buitenland. Waar de blondine zich precies bevond op dit moment is niet duidelijk, maar dat de temperaturen hoog lagen, is wel te zien aan haar outfit. Ze draagt een luchtig, kort zwart jurkje met mooie hakken eronder aan. Zo maakte Noa zich klaar om lekker te dineren.

Lees ook: Video: Noa Vahle getipt als nieuwe presentatrice HLF8

Noa Vahle trekt pak aan met voorkant

De tweede foto is uit een iets oudere doos. Hier draagt de blondine een zwart pak aan met eronder kleurrijke schoenen. Al zittend poseert Noa voor de foto en presenteert ze vol trots haar outfit. Het aan dit kiekje is, de open voorkant van haar pak. En voor deze outfit, heeft Noa zelf een mooie naam; “Suits & Sneakers“.

Lees ook: Foto: Andy van der Meijde kan handjes niet thuishouden bij Noa Vahle

Regels in Qatar maar al te streng voor Noa Vahle

In Qatar gelden nét even wat andere regels dan in de rest van de wereld. Het land raadt vrouwen aan om bedekkende kleding te dragen, dus val je als buitenlandse journaliste extra op. Daarnaast lijken er nóg wat opvallende regels aan te pas te komen in het WK-land. Zo wordt er bijvoorbeeld geen bier geschonken tijdens de wedstrijden. Qatar heeft aangegeven dat dat niet toegestaan is, dus pech voor alle Nederlandse supporters die zijn overgevlogen. Ook lijkt Qatar niet al te LHBTI-vriendelijk te zijn. In het land is het strafbaar om in het openbaar te tonen dat je iets hebt met iemand van hetzelfde geslacht, zoals het vasthouden van handen. Echter lijkt dit voor onze eigen Noa Vahle niks meer dan gewoon stomme regels te zijn, maar écht last ervan, zal de blondine niet hebben. Tenzij ze natuurlijk van plan was om een wild avondje te beleven, met een hoop alcohol..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat je dwars door nauwelijks aanwezig topje kijken (foto!)

Jutta Leerdam is nog geen half uur terug in Nederland of ze begint al weer mooie foto's te maken voor haar vriendje Jake Paul.

Maan de Steenwinkel laat zich filmen op afgelegen strand en heeft het overduidelijk koud (video!)

Maan de Steenwinkel heeft een video online gezet, waarin blijkt dat ze het duidelijk een beetje koud had. Alles valt namelijk te zien. 

Knappe schaatsster Femke Kok doet midden op straat aan zelfliefde (foto!)

Femke Kok heeft een nieuwe foto online gezet en al haar fans worden gelijk helemaal wild. Het plaatje heeft duidelijk het gewenste effect.