Foto: Andy van der Meijde kan handjes niet thuishouden bij Noa Vahle

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle en Andy van der Meijde waren samen aanwezig op een voetbal-evenementje. Andy pakte daar uiteraard zijn kans!

Noa Vahle poseert met Andy van der Meijde aan haar zij. Waarom de twee bij elkaar zijn, heeft allemaal te maken met het programma van Andy van der Meijde en Wesley Sneijder, genaamd Andy vs Wesley: Scoren in de kelderklasse. In het programma coachen Wesley Sneijder en Andy van der Meijde de allerslechtste teams van Nederland, ook wel de ‘kelderklasse’ genoemd. De finale van deze kelderklasse, werd onlangs gespeeld. En onze eigen Noa Vahle was erbij, om verslag te doen! Natuurlijk hoort daar ook even een foto bij, van Andy en Noa samen. Andy greep zijn kans en pakte Noa beet…

Andy van der Meijde houdt van vrouwen

Op de foto die de blondine deelt is te zien hoe Andy van der Meijde een dikke arm om Noa Vahle heen slaat. Maar kan je hem wel ongelijk geven? Het is tenslotte een prachtige verschijning. Maar, het moet natuurlijk wel netjes blijven! En daar houdt Andy zich dan ook keurig aan. Hij heeft tenslotte Melisa op de bank zitten, die het anders allemaal nét iets minder leuk zou vinden. In ieder geval lijkt Andy nog volop te genieten, van dit kiekje met de blonde verslaggeefster. En Noa lijkt het ook leuk te vinden, om met niemand minder dan de enige echte Andy van der Meijde op de foto te staan.

Lees ook: Foto: deze prachtige dochters van Andy van der Meijde zijn helemaal klaar met hun vader

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle bukt voor sproeier met Ellen Hoog

Noa Vahle deelde onlangs wel een hele aparte foto via Instagram. Op de foto is te zien hoe de blondine voorover bukt voor een sproeier, waardoor ze anders nat wordt. Noa bevond zich op dit moment op een Haagse hockeyvereniging. Hier dacht ze eventjes leuk verslag te doen, totdat de sproeiers opeens aan gingen. Door middel van deze lachwekkende foto deelt ze het verhaal met haar volgers. Gelukkig kan ze er zelf nog altijd om lachen; “Pas op voor de sproeiers hè“. Met een flinke glimlach op haar gezicht kijkt Noa de camera in. En na deze lachwekkende foto, volgt als tweede foto een veel serieuzer kiekje. Noa is hier te zien met collega Ellen Hoog. De twee lijken het nog even allemaal flink door te nemen, want zoals je aan deze foto kunt zien kan het werk ook heel serieus zijn. Als derde foto zien we een écht vakvrouw aan het werk. Noa Vahle die een hockeyster aan het interviewen is. En daar lijkt ze zeker talent voor te hebben. Groeit de blondine uit tot één van Nederland’s bekendste verslaggeefsters?

Lees ook: Foto: Chagrijnige Noa Vahle leeft helemaal op na moeilijke periode

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maxime Meiland krijgt enorme kritiek op deze foto zonder bovenkleding

Maxime Meiland heeft een nieuw fotootje geplaatst op haar Instagram, maar nu krijgt ze best veel kritiek op het geplaatste kiekje. 

Video: Leonie ter Braak beleeft wild avondje met vrouwelijke kandidaten Het Perfecte Plaatje

De beeldschone Leonie ter Braak heeft een nieuwe video geüpload en deze wil je absoluut gezien hebben. Ze doet namelijk heerlijk wild. 

Foto: Jade Anna ligt schaars gekleed in achtertuin

Influencer Jade Anna doet waar ze goed in is, en dat is natuurlijk volop genieten van het leven. Ze deelt een hele reeks aan verleidelijke kiekjes!