Video: Noa Vahle getipt als nieuwe presentatrice HLF8

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Vahle gaat namens Vandaag Inside naar het WK in Qatar, maar mag zich volgens Johan Derksen na thuiskomst alweer opmaken voor haar volgende grote klus!

Noa Vahle is natuurlijk één van Nederland’s grootste talenten als het gaat om presenteren. De 22-jarige blondine zien we regelmatig bij verschillende voetbalwedstrijden en valt dan ook zeer goed in de smaak bij de kijker. En dan nog te bedenken dat ze de dochter is van Linda de Mol! Onlangs was Noa te gast bij Vandaag Inside, en hier kreeg de presentatrice een wel héél bijzonder voorstel, van de enige echte Johan Derksen..

Noa Vahle krijgt héél bijzonder voorstel van Johan Derksen

Na zo’n aflevering van Vandaag Inside, houdt Wilfred Genee natuurlijk als standaard ritueeltje een klein interviewtje met de gast van die aflevering. Ook wel ‘in de wandelgangen’ genoemd. Hier loopt hij met de gast ook letterlijk in de wandelgangen van de studio van Vandaag Inside, en blikt hij terug op de aflevering die ervoor is opgenomen. Noa Vahle was dit keer te gast bij Vandaag Inside, dus ook aan de beurt voor een klein interviewtje met Wilfred. Hier kreeg ze alleen een wel héél bijzonder voorstel van Johan Derksen, die niemand zag aankomen. Johan; “Wil jij anders ook niet presentatrice worden van HLF8? Is dat niet iets voor jou?“. Krijgt Noa Vahle hier nou het aanbod van haar leven? Ze lijkt er echter minder enthousiast op te reageren dan gedacht; “Dat is nog een stapje te ver denk ik, iets te ambitieus“. Noa lijkt goed te weten waar ze staat, en vind het nog een stap te hoog voor zichzelf. Als het aan het publiek ligt, is niks een stapje te hoog voor Noa. Maar toch laat ze dit aanbod nog even schieten..

Lees ook: Foto: Andy van der Meijde kan handjes niet thuishouden bij Noa Vahle

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Noa Vahle klapt handen kapot tijdens spannende wedstrijd

Onlangs deelde Noa Vahle een opvallende video via haar Instagram. Op deze video was te zien hoe de blondine haar handen haast kapot klapte tijdens Arsenal-PSV. Noa klapte in haar handen omdat de camera ging beginnen met opnemen. Dit is natuurlijk een standaard ritueeltje van de ploeg, dus Noa besloot om lekker mee te doen. Vol trots en plezier kijkt ze de camera in terwijl ze haar handen op elkaar kletst. Als je deze foto’s door schuift, zien we nog meer opvallende kiekjes. Noa deelt ook nog wat video’s van de wedstrijd, maar de laatste foto is toch wel het meest opvallend van allen. Hier is namelijk te zien hoe de blondine niemand minder dan Mikel Arteta aan het interviewen is, coach van Arsenal natuurlijk. Dat de blondine op 22-jarige leeftijd al zulke grootheden mag interviewen, is een wonder. Dat betekent dat ze écht talent heeft. Maarja, dat hadden we natuurlijk allang door.

Lees ook: Video: Noa Vahle onthult beschamend geheim aan Linda de Mol

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Noa Vahle (@noavahle)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Britt Dekker maakt diepe indruk met extreem kort jurkje bij Oranjewinter

De stralende Britt Dekker weet wel hoe ze de ogen op haar gericht krijgt. Bij Oranjewinter zit ze aan tafel met een heerlijk kort jurkje...

Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

De beeldschone Sophie Bouquet lijkt zich van haar stoute kant te laten zien wanneer ze haar benen de lucht in gooit in bad...

Foto: Vrouw van Daley Blind gaat in héél kort jurkje over straat in Qatar

De prachtige vrouw van Daley Blind zet alles op het spel wanneer ze in dit ontzettend korte jurkje de straten van Qatar onveilig maakt.