Maxime Meiland blijkt ook uitstekende boerin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland staat haar mannetje als hotelier en modeontwerpster, maar de blondine van Chateau Meiland doet het ook heel aardig op de boerderij!

Hoewel ze tegenwoordig in een opgeknapte boerderij woont weet Maxime Meiland natuurlijk weinig van het échte platteland. De voormalig kasteelbewoonster kreeg afgelopen week een spoedcursus als boerin van Youtuber Kalvijn. Hij nam haar mee naar een boerderij waar wél hard geploeterd wordt. Altijd gedroomd van Maxime Meiland die melk geeft? Dit is je kans!

Lees ook: Maxime Meiland verdwijnt weer van de buis

Maxime Meiland is BN’er op Boerderij

Youtuber Kalvijn neemt elke week een BN’er mee naar een voor hen vreemde omgeving: de boerderij. Voor Maxime was het een lichte ’thuiswedstrijd’, aangezien zij dit jaar met haar familie van een kasteel in Frankrijk naar een oud erf in het Oosten van Nederland verhuisde. Hoewel ze er inmiddels één seizoen op het platteland op heeft zitten, is Maxime nog steeds meer van het gasten ontvangen, klussen en zeuren op haar pa.

Ze deed het uiteindelijk helemaal niet zo slecht, vond ook de gastvrije boer die zijn erf beschikbaar stelde voor het filmpje. Vooral haar poetskwaliteiten werden geprezen. Boerin Annemiek is er niks bij!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...