Vrouwen Nederlandse Vrouwen NEE: Maxime Meiland verdwijnt na vanavond van de buis

NEE: Maxime Meiland verdwijnt na vanavond van de buis

-

NEE: Maxime Meiland verdwijnt na vanavond van de buis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Slechts nieuws voor de liefhebbers van Maxime Meiland. De blondine is vanavond voor het laatst op televisie te zien…

Althans, voorlopig dan! Vanavond wordt namelijk de laatste aflevering van Chateau Meiland uitgezonden. Nadat we Maxime Meiland en de rest van de Meilandjes wekenlang in de verhuisstress hebben zien zitten, komt er vanavond toch echt een eind aan dit seizoen.

Maxime Meiland komt terug

En dat betekent helaas ook dat we de bekendste kasteeldochter van Nederland, Maxime Meiland even niet meer op televisie kunnen bewonderen. Maar niet getreurd! We kunnen Maxime Meiland namelijk net als vorig jaar gewoon weer bewonderen tijdens de kerstspecial van Chateau Meiland. Tot die tijd kunnen we de avonturen van Maxime gelukkig nog volgen via haar Instagram!

Lees ook:

Foto updates

Marieke Elsinga
Dionne Stax
Trijntje Oosterhuis
Sylvana IJsselmuiden
Nikki Herr

Laatste nieuws

Wow: Marieke Elsinga gaat helemaal los in radiostudio!

Radio luisteren is leuk, maar radio kijken is ook absoluut de moeite waard! Je zal deze spontane dans-explosie van Marieke Elsinga bij Q-Music maar gemist hebben...

Hoe is het nu met Franse zangeres Alizée?

Werkelijk iedere man werd in het jaar 2000 verliefd op zangeres Alizée uit Frankrijk. Deze verleidelijk dansende dame is inmiddels uit de hitlijsten verdwenen. Waar was ze al die tijd? En hoe gaat het nu met Alizée?

Geef je mening

Gerelateerde berichten