NEE: Maxime Meiland verdwijnt na vanavond van de buis

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Slechts nieuws voor de liefhebbers van Maxime Meiland. De blondine is vanavond voor het laatst op televisie te zien…

Althans, voorlopig dan! Vanavond wordt namelijk de laatste aflevering van Chateau Meiland uitgezonden. Nadat we Maxime Meiland en de rest van de Meilandjes wekenlang in de verhuisstress hebben zien zitten, komt er vanavond toch echt een eind aan dit seizoen.

Maxime Meiland komt terug

En dat betekent helaas ook dat we de bekendste kasteeldochter van Nederland, Maxime Meiland even niet meer op televisie kunnen bewonderen. Maar niet getreurd! We kunnen Maxime Meiland namelijk net als vorig jaar gewoon weer bewonderen tijdens de kerstspecial van Chateau Meiland. Tot die tijd kunnen we de avonturen van Maxime gelukkig nog volgen via haar Instagram!

Lees ook:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Artikel delen:

Laatste nieuws

Gaat Lieke van Lexmond naar de maan?

Neil Armstrong, Leika het ruimtehondje en straks…Lieke van Lexmond. Als het aan de actrice ligt bezoekt ze binnenkort gewoon de maan. Ze heeft zich inmiddels al ingeschreven voor de bijzondere reis.

Dirk Kuyt voor het eerst op foto met nieuwe vriendin Kate Ruinemans

Of hij nou vreemdging of niet: Dirk Kuyt is dolgelukkig met zijn nieuwe vriendin Kate Ruinemans. Ze doen niet meer stiekem: Dirk verscheen voor het eerst met Kate in het openbaar...

ZIEN: Welke auto rijdt Max Verstappen dit jaar?

Het is bijna zover. Het nieuwe seizoen van F1 begint bijna en hier horen natuurlijk ook nieuwe auto's bij. Wat voor auto zal Max Verstappen dit jaar rijden? 

Gerelateerde berichten