Maxime Meiland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Maxime Meiland

Influencer Maxime Meiland

De blonde Maxime Meiland werd bij het grote publiek bekend als de dochter van de hysterische Martien Meiland en zijn vrouw Erica. De ‘Meilandjes’ werden in Frankrijk gevolgd tijdens hun avontuur, waarbij ze een bed & breakfast wilden opzetten in een ouderwets chateau. Hoewel het chateau inmiddels alweer verkocht is, is de familie Meiland nog altijd prominent aanwezig op de Nederlandse televisie.

Maxime Meiland werd geboren op 25 november 1995 in Sassenheim, bij Leiden in de buurt. Toen ze twaalf was verscheen ze voor het eerst op televisie, in Ik vertrek. Ook hier hadden de ouders van Maxime het idee om een bed & breakfast te beginnen in Frankrijk, maar na twee jaar bleek dat toch niet wat ze wilden en keerden ze terug naar Nederland. Toen haar vader hen op de middelbare school verliet, ging het bergafwaards met Maxime. Ze werd onhandelbaar en dronk steeds meer. Ze is zelfs misbruikt door een ex-gevangene. Maxime wist gelukkig de knop om te zetten toen het gezin weer naar Frankrijk verhuisde.

Maxime Meiland partner, bruiloft en kinderen

Toen Maxime Meiland 21 jaar oud was, beviel ze van een dochtertje genaamd Claire. Op dat moment had Maxime geen relatie. De blondine stond er dus alleen voor wat betreft de opvoeding. Gelukkig had ze haar familie, die haar altijd ondersteunde. In 2020 kreeg de mediapersoonlijkheid een relatie, nota bene met een cameraman. Leroy Molkenboer was de gelukkige. Alles over de relatie was te volgen in Chateau Meiland. Al snel besloten de twee samen te gaan wonen. Niet veel later bleek zelfs dat Maxime weer zwanger was. Dochtertje Vivé werd geboren in 2021. Maxime en Leroy waren zo gelukkig samen, dat een trouwerij slechts een kwestie van tijd leek. Die bruiloft werd al snel werkelijkheid, want in juli 2022 geven de twee elkaar het jawoord. Alles wordt gefilmd voor Chateau Meiland.

Maxime Meiland huis

Haar ouders besloten meerdere keren om te proberen te emigreren, maar kwamen er telkens achter dat ze daar ook niet helemaal op hun plek zaten. Ook Maxime Meiland is onrustig op dat gebied. In de afgelopen paar jaar is ze meerdere keren verhuisd. Maar inmiddels lijkt ze haar droomvilla gevonden te hebben. Een slordige 2,2 miljoen euro werd ervoor neergelegd, maar naar eigen zeggen heeft dit huisje alles wat de blonde bekendheid maar wensen kan.

Maxime Meiland Instagram

Ben je eigenlijk wel een influencer zonder Instagram? Gelukkig hoeven we ons dit niet af te vragen bij Maxime Meiland. De mooie dame is namelijk enorm actief op het sociale media platform en haar ruim 575.000 volgers zijn haar daar ongekend dankbaar voor. Als je wil weten wat Maxime allemaal uitspookt, dan moet je op haar Instagram zijn. Klusfoto’s in haar huis, filmpjes van de mooiste reizen of een kijkje achter de schermen bij de opnames van Chateau Meiland, alles krijgen haar fans te zien. Je kunt Maxime Meiland volgen op Instagram via @maximemeiland.

Nieuws

Shocking: Maxime Meiland werd slachtoffer na sturen van pikante foto

In haar nieuwe boek onthuld Maxime Meiland een bijzonder schokkend geheim. En dat doet heel Nederland op zijn grondvesten schudden.

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Foto: Maxime Meiland deelt zomaar foto in onderbroek

Maxime Meiland heeft een wel heel erg spannende foto online gezet. Daarin is de knappe blondine namelijk te zien zonder broek.

Pfoe! Maxime Meiland deelt heerlijke foto in pakje met strakke rits

De prachtige Maxime Meiland maakt haar volgers helemaal gek met een foto in dit heerlijke, strak dichtgeritste pakje...

Foto: Maxime Meiland speelt vals met strak ondergoed

Maxime Meiland is niet bang om haar volgers de échte Maxime te laten zien. Deze keer laat ze toch maar even zien hoe ze die realiteit soms omzeilt!

Foto: Maxime Meiland maakt volgers gek met schitterende foto van diep inkijkje

Maxime Meiland is erg actief op haar sociale media. Deze keer maakt ze haar fans gek met een prachtig, natuurlijk plaatje waar wel veel van haar hobbels te zien zijn.

Foto: Maxime Meiland houdt wel héél erg van haar poesje

Maxime Meiland laat haar poesje zien via Instagram. De blondine lijkt helemaal verliefd te zijn..

Foto: Maxime Meiland verpest haar wenkbrauwen na idiote actie

De prachtige Maxime Meiland heeft een fout gemaakt en daarmee definitief haar wenkbrauwen verpest! Kan dit nog goedkomen!?
maxime meiland

Profiel

Geboortedatum: 25 november 1995 Sterrenbeeld: Boogschutter
Relatie: Ja
Partner: Leroy Molkenboer
Kinderen: Claire en Vivé
Beroep: Reality-ster, mode-ontwerpster, ondernemer
Instagram: Maxime Meiland gebruikt Instagram onder de naam @maximemeiland

Foto's

maxime meiland
maxime meiland
maxime meiland