Maxime Meiland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Maxime Meiland

Influencer Maxime Meiland

Maxime Meiland in Chateau Meiland

De blonde Maxime Meiland werd bij het grote publiek bekend als de dochter van de hysterische Martien Meiland en zijn vrouw Erica. Samen met haar ouders, dochtertje Claire en zus Montana Meiland is Maxime te zien in het SBS-programma Chateau Meiland. Hier zien we hoe de familie Meiland hun chateau in Frankrijk runt en welke gekkigheden hier verder nog bij komen kijken.

Relatie met cameraman Leroy Molkenboer

Maxime Meiland heeft sinds maart 2020 een relatie met cameraman Leroy Molkenboer. De twee leerden elkaar kennen, omdat Leroy een van de cameramannen van Chateau Meiland was. In tegenstelling tot Maxime is Leroy niet zo fan van veel publiciteit. Hij leidt dan ook een wat meer teruggetrokken leven dan zijn vriendin. Onlangs werd bekend dat de twee samen gaan wonen en daarmee het huis van de Meilandjes in Hengelo zullen verlaten.

Het kledingmerk van Maxime Meiland

In 2020 richtte Maxime Meiland haar kledingmerk Monciel op. Direct na de lancering, hield Monciel de gemoederen al flink bezig. Maxime werd er namelijk van beschuldigd haar kleding niet zelf ontworpen te hebben, maar te hebben besteld bij de Chinese webshop AlieExpress. De blondine lijkt van alle kritiek geleerd te hebben en lanceerde haar tweede collectie in het najaar van 2020.

Nieuws

Foto: Zomerse Maxime Meiland poseert in kort broekje

Maxime Meiland deelde onlangs een wel heel pikant kiekje via Instagram. De blondine is alvast goed gekleed tegen het warme weer..

Maxime Meiland deelt heerlijke foto na onverwachte aankondiging

Chateau Meiland keert terug op televisie! Maxime Meiland viert dit met een wel heel verleidelijke foto via Instagram..

Wow: Maxime Meiland volledig onherkenbaar op haar mooiste foto ooit

Maxime Meiland vindt dat ze op een internationale ster lijkt. De blonde lokken en spannende outfits heeft ze, de rijpe leeftijd van de look-a-like heeft ze nog niet bereikt.

Maxime Meiland krijgt kritiek op lippen door knalroze foto

Maxime Meiland heeft het weer voor elkaar. Ze heeft een controversiële foto weten te plaatsen zonder daar heel veel moeite voor te hoeven doen. 

Maxime Meiland heeft veel kilo’s make-up nodig voor geslaagde foto

Maxime Meiland heeft een bijzondere fotoshoot achter de rug. maar of je nog kan spreken van 'Maxime Meiland' op deze foto's is maar de vraag. 

Maxime Meiland is zichzelf niet op ongebruikelijke foto

Maxime Meiland heeft een waanzinnige shoot gehad. Dit keer voor de website en het blad Beau Monde. Deze deelt ze online, maar er is iets goed misgegaan zo te zien.

Foto: Maxime Meiland showt benen in spannend jurkje

Maxime Meiland geeft een klein showtje via Instagram. Welke van deze zomerse outfits vind je het leukst?

Maxime Meiland zonder pyjama in bed na hete nacht

Maxime Meiland is gister zonder pyjama in bed geëindigd. Wat voor hete nacht heeft de prachtige influencer achter de rug?
maxime meiland

Profiel

Geboortedatum: 25 november 1995
Sterrenbeeld: Boogschutter
Relatie: ja
Vriend: Leroy Molkenboer
Kinderen: 1 dochter Claire Meiland (4)
Beroep: reality-ster, mode-ontwerpster, ondernemer
Instagram: Maxime Meiland gebruikt Instagram onder de naam @maximemeiland

Foto's

maxime meiland
maxime meiland
maxime meiland