Maxime Meiland

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Influencers > Maxime Meiland

Influencer Maxime Meiland

De blonde Maxime Meiland werd bij het grote publiek bekend als de dochter van de hysterische Martien Meiland en zijn vrouw Erica. De ‘Meilandjes’ werden in Frankrijk gevolgd tijdens hun avontuur, waarbij ze een bed & breakfast wilden opzetten in een ouderwets chateau. Hoewel het chateau inmiddels alweer verkocht is, is de familie Meiland nog altijd prominent aanwezig op de Nederlandse televisie. Maxime Meiland werd geboren op 25 november 1995 in Sassenheim, bij Leiden in de buurt. Toen ze twaalf was verscheen ze voor het eerst op televisie, in Ik vertrek. Ook hier hadden de ouders van Maxime het idee om een bed & breakfast te beginnen in Frankrijk, maar na twee jaar bleek dat toch niet wat ze wilden en keerden ze terug naar Nederland. Toen haar vader hen op de middelbare school verliet, ging het bergafwaards met Maxime. Ze werd onhandelbaar en dronk steeds meer. Ze is zelfs misbruikt door een ex-gevangene. Maxime wist gelukkig de knop om te zetten toen het gezin weer naar Frankrijk verhuisde.

Relatie Maxime Meiland

Sinds 2020 heeft Maxime Meiland een relatie met Leroy Molkenboer, een freelance cameraman met ervaring bij verschillende werkgevers. Momenteel is hij in dienst van Ewout Genemans. De ontwikkelingen in hun relatie werden uitgebreid gevolgd in het televisieprogramma "Chateau Meiland". Inmiddels delen de twee een gezamenlijke woning. Bovendien traden Maxime en Leroy in juli 2022 in het huwelijk.

Kinderen Maxime Meiland

Op 21-jarige leeftijd verwelkomde Maxime Meiland haar dochter Claire, hoewel ze op dat moment geen relatie had. Maxime stond er alleen voor in de opvoeding, maar kon altijd rekenen op de steun van haar familie. Toen Leroy Molkenboer in haar leven verscheen, veranderde de situatie en kregen ze zelfs een tweede kind, hun dochter genaamd Vive.

Maxime Meiland huis

Haar ouders besloten meerdere keren om te proberen te emigreren, maar kwamen er telkens achter dat ze daar ook niet helemaal op hun plek zaten. Ook Maxime Meiland is onrustig op dat gebied. In de afgelopen paar jaar is ze meerdere keren verhuisd. Maar inmiddels lijkt ze haar droomvilla gevonden te hebben in Noordwijk. Het zou hierbij gaan om een gebouw uit 1927. Een slordige 2,2 miljoen euro werd ervoor neergelegd, maar naar eigen zeggen heeft dit huisje alles wat de blonde bekendheid maar wensen kan.

Maxime Meiland boek

Vanaf maart 2023 verscheen er een autobiografie over het leven van Maxime Meiland. In het boek leer je meer over hoe Maxime Meiland slachtoffer werd van Sexting, en wordt er dieper ingegaan op de nasleep van de verkrachting die zij heeft meegemaakt. Toch wordt het in het boek ook duidelijk dat het gelukkig beter met haar gaat.

Maxime Meiland Instagram

Ben je eigenlijk wel een influencer zonder Instagram? Gelukkig hoeven we ons dit niet af te vragen bij Maxime Meiland. De mooie dame is namelijk enorm actief op het sociale media platform en haar ruim 575.000 volgers zijn haar daar ongekend dankbaar voor. Als je wil weten wat Maxime allemaal uitspookt, dan moet je op haar Instagram zijn. Klusfoto’s in haar huis, filmpjes van de mooiste reizen of een kijkje achter de schermen bij de opnames van Chateau Meiland, alles krijgen haar fans te zien. Je kunt Maxime Meiland volgen op Instagram via @maximemeiland.

Nieuws

Maxime Meiland heeft enorme metamorfose ondergaan en de reacties liegen er niet om (foto’s!)

Heb je gehoord van Maxime Meiland haar nieuwste look? Nou, Maxime heeft zeker zichzelf van een andere kant laten zien met de nieuwe uitstraling!

Video: Maxime Meiland gaat ‘all the way’ in spannend privé filmpje

Maxime Meiland geeft een bijzonder spannend kijkje in haar leven. Ze laat werkelijk alles zien in dit privé filmpje!

Maxime Meiland loopt prachtige rivaal Pauline Wingelaar tegen het lijf in Chateau Meiland VIPS

Maxime Meiland en Pauline Wingelaar vissen allebei in dezelfde vijver, maar moeten het nu toch echt met elkaar doen. 

Video: Patricia Paay gaat ‘all the way’ met model tijdens ordinaire schildercursus in Chateau Meiland VIPS

Tijdens haar verblijf bij de Meilandjes wordt Patricia Paay meegenomen naar een wel heel spannende activiteit. Maar de zangeres gaat er helemaal voor!

Video: Maxime Meiland en zus Montana trainen zich suf voor opnames Chateau Meiland VIPS

Voor de opnames van Chateau Meiland VIPS trainen Maxime Meiland en Montana zich helemaal kapot!

Betoverende Maxime Meiland laat temperaturen flink stijgen met heerlijke foto

Maxime Meiland deelt een prachtige foto waar haar volgers volledig van wegsmelten...

Maxime Meiland laat volgers schrikken na wéér een enorme metamorfose

Maxime Meiland heeft onlangs een nieuwe bril gekocht en die laat mensen toch wel flink in dubio zitten over haar look.

Toegetakelde Maxime Meiland laat zich zien na stiekeme cosmetische ingreep

Maxime Meiland heeft een cosmetische ingreep ondergaan en besluit ondanks haar gehavende uiterlijk open kaart te spelen...
maxime meiland

Profiel

Geboortedatum: 25 november 1995 Sterrenbeeld: Boogschutter
Relatie: Ja
Partner: Leroy Molkenboer
Kinderen: Claire en Vive
Woonplaats: Noordwijk
Beroep: Reality-ster, mode-ontwerpster, ondernemer
Opleiding: Mode & handel
Instagram: Maxime Meiland gebruikt Instagram onder de naam @maximemeiland

Foto's

maxime meiland
maxime meiland
maxime meiland