Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieën, terwijl ze een stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Influencer Marijn Kuipers heeft een video gedeeld van zichzelf in de sportschool. In deze video pakt ze een stang vast. Dit doet ze terwijl ze naar beneden gaat. Verder heeft Marijn ook alleen maar zéér mooie kleding aan, waarin haar vormen goed te bewonderen zijn. Ondanks dat Marijn er enorm goed uitziet in deze video wordt ze overspoeld met negatieve berichten. Haar volgers vinden namelijk dat ze zichzelf verkoopt op Instagram. Ze deelt veel video’s van zichzelf waarin ze al haar vormen laat zien. Ze doet dit natuurlijk puur en alleen voor meer volgers om uiteindelijk veel geld te verdienen. Haar volgers vinden dat vrouwen steeds verder gaan met het verkopen van zichzelf. Toch zijn er ook nog steeds volgers die alleen maar kunnen genieten van de vormen van Marijn. Bekijk de video van Marijn hier.

Marijn Kuipers foto

Volgers walgen van Marijn Kuipers

Marijn Kuipers heeft zichzelf niet heel populair gemaakt met haar nieuwe video. Ze laat haar vormen goed zien door haar kleding. Daarnaast zakt ze ook diep door waardoor haar vormen nóg beter te zien zijn. Haar volgers vinden dat ze veel te ver gaat. Er zijn veel negatieve reacties op de gedeelde foto’s en video’s. Daarnaast wordt er nog gezegd dat Marijn alles doet voor de aandacht en het krijgen van veel volgers. Marijn gaat natuurlijk ook wel erg ver met deze video’s. Toch zijn er nog genoeg mannen die er wel van genieten!

Meer zien van Marijn Kuipers doe je op haar Instagram

Wil jij na het zien van de video en foto hierboven nog meer zien van de blonde influencer? Neem dan zeker even een kijkje op het Instagramkanaal van Marijn Kuipers. Hier plaatst de blondine zoals eerder gezegd veel video’s van zichzelf in de sportschool. Met haar kleding en vormen weet ze de mannen wel warm te krijgen. Daarnaast geeft Marijn je ook vaak genoeg een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!