Marco Borsato’s doldwaze fandagen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Borsato papte niet alleen aan met vrouwen die letterbordjes omdraaien of pianotoetsen indrukken. Sinds kort is er weer een buitenechtelijke verovering aan het lijstje van Marco toegevoegd. Volgens Privé gaat het om een dame uit zijn fanclub, die moeiteloos om zijn half-Italiaanse vinger gewonden werd. Wat al deze vrouwen gemeen hebben? Stuk voor stuk groot Borsato-fan. Waren zijn fandagen stiekem gewoon castingdagen?

Leontien Borsato was toen ze in de jaren ’90 als een blok viel voor superster Marco Borsato niet alleen Rad van Fortuin-bordjesdraaier, maar ook groot fan van de zanger. Iris Hond? Groot fan van muzikant, maar ook de mens Marco. Deze anonieme derde dame? Lid van zijn fanclub nota bene! Het is duidelijk hoe Borsato zijn ‘slachtoffers’ uitkiest. Er altijd ‘zijn’ voor je fans krijgt op deze manier een hele andere betekenis…

Lees ook: TBT met Leontine Borsato

Handtekening? Selfie? Anders nog iets?

Marco Borsato is een artiest die echt van zijn fans houdt. Maar nadat het nieuws over zijn meest recente scheve schaats dropte, komt een Marco Borsato-fandag ineens in een ander daglicht te staan. Wie z’n kaarten goed speelde, kon als vrouwelijke fan blijkbaar meer krijgen dan een handtekening of selfie met haar grote idool. Misschien niet de wereld, maar die bijeenkomsten bleken een speeltuin te zijn voor Marco.

Lees ook: Iris doet het nog steeds op z’n hondjes

Meer dan zoetsappige teksten

Om over de dubbelzinnigheid van de zoetsappige teksten van Marco’s nummer maar te zwijgen. Al die liedjes – ongetwijfeld veel gehoord op Marco’s fandagen – zijn niet meer wat ze waren. Waar je altijd dacht dat al die liefdevolle klanken uit Marco’s strot voor zijn Leontine waren, bleek dat niet de enige droom die bedrog was. We weten waarschijnlijk nooit of die al teksten over vrouw of fangirl gingen.

Lees ook: Borsato’s scheiding voorspeld in hits

Barbecuekoning

Geen vrouw die dicht bij Marco stond was dus in principe veilig voor zijn Zuid-Europese charmes. Valt ook elke vrouw die hij als The Voice of Holland-coach begeleidde onder deze risicogroep? Elk The Voice-seizoen hield Borsato een grote barbecue voor al zijn pupillen. Als een heuse Hugh Hefner opende hij de deuren van zijn ‘mansion’ in Blaricum voor zijn toch vaak vrouwelijke leerlingen. Voor Marco geen rode satijnen kamerjas, maar een ‘kiss the cook’-schort. De rest kreeg hetzelfde recept: een stukje pikante Italiaanse worst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marco Borsato (@borsato) op

 

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten