Actueel Borsato's scheiding voorspeld in hits

Borsato’s scheiding voorspeld in hits

-

Borsato’s scheiding voorspeld in hits

Datum: 

Leestijd: 2 minuten

Categorie:

Stop de tijd! Marco Borsato had al een burn-out, maar nu is ook zijn liefdeskaarsje met Leontine opgebrand. De Nederlandse zanger wil heel graag Vrij Zijn, maar is zó moe dat hij niet meer lijkt te weten Hoe Het Danst in zijn wereld. Wat blijkt: de beste man zijn grootste hits lijken al jaren richting deze ontwikkelingen te wijzen.

Marco Borsato en Maan
Marco Borsato en Maan

Het is Voorbij met de Speeltuin van het leven van Marco Borsato. Na jaren lang Schouder aan Schouder te staan met vrouwlief Leontine, is het voor nu Mooi geweest.

Lopen over water

Het was sowieso al Lopen over Water voor Marco Borsato de afgelopen jaren. Het is dan wachten totdat een burn-out en/of echtscheiding Binnen is. Of je jouw ogen nu open of dicht had: Marco stond op je netvlies. We hoopten zó dat dit goed zou blijven gaan.

Natuurlijk, we weten het allemaal. Deze Dromen zijn Bedrog. Maar als er één casanova het eeuwige artiestenleven als Bestemming had, dan was het Marco wel. Aan de andere kant is dat ook een blauwdruk voor een burn-out.

Lees verder onder afbeelding

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Sita Vermeulen (@sitavermeulen) op

Dochters

Want Wat Zou Je Doen als Afscheid nemen bestaat niet je levensmotto is? Daar lijkt Marco in ieder geval een vreemd handje van te hebben. Hij ging maar door. Eerst Leontine. Daarna ging ‘ie op de piano van Iris Hond spelen, en dan ook nog mogelijk naar de Dark Side of de Maan en weer terug. Ja, dat zouden inderdaad zijn Dochters kunnen zijn.

Tussendoor zong hij het ene Koningslied na het andere, terwijl hij uiteindelijk naar vrouwlief Leontien stapte en te bevestigen dat ze Samen voor altijd zijn. Een zinkend schip leek het huwelijk dus allerminst.

Lees verder onder afbeelding

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Iris Hond (@iris_hond) op

Je hoeft niet naar huis vannacht

De vraag blijft natuurlijk of Marco nu denkt: Ik zou het zo overdoen. Hij weet nu dat de man met de hamer zijn stresslevel in het Rood slaat. Dan kun je Naar de Waterkant lopen om tot rust te komen. Maar om dan te zeggen je zit op rozen, is een beetje overdreven.

Want nu de Lippenstift uit het verleden opgedroogd is en hij in Duizend Spiegels keek, kan hij De Waarheid niet langer ontkennen. Dat heeft één groot voordeel: tegen Marco kun je nu gemakkelijk zeggen Je hoeft niet naar huis vannacht, want daar zit hij de komende tijd toch al. Helemaal alleen op de bank, of zou hij inmiddels een (nieuwe) Hond hebben?

Wat vond je van dit artikel?

Dubbelglas
Dubbelglas
Zo eerlijk als een zwangerschapstest, ADHD’er zonder certificaat, grondlegger van de utopische stilzithouding en verkiest op de bank e-sporten nog altijd boven bankdrukken.

Artikel delen:

Net binnen

#THROWBACKTHURSDAY: Jennifer Lawrence

Eerder maakte ze sneller films dan de camera kon draaien, maar toen trok ze zich even terug om vervolgens opnieuw terug te komen. Maar waarvoor?

Veronica van Hoogdalem op Mannenzakenmarkt

Deze muzikale krullenbol is na acht jaar weer beschikbaar!

Deze Temptation Island-verleidsters hebben snode plannetjes

De 'gevaarlijkste' vrouwen van het eiland op een rijtje...