Kim Holland College opent de deuren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal voor Kim Holland niet de eerste keer zijn dat ze in de huid van een docente kruipt. Met haar rijke acteercarrière zal ze regelmatig stoute studenten na het nablijf-lokaal hebben gestuurd. Maar deze keer zal de jongeheer in kwestie niet staan te springen om het maken van wat buitenschoolse uurtjes: Kim Holland gaat les geven, maar dan voor het (k)echie

het was haar eigen idee, seksles geven op de Friese Hogeschool NHL Stenden. Kim Holland vond zichzelf uitermate geschikt om jongeren het verschil tussen liefde en lust uit te leggen. Dat de Haagse actrice voldoende ervaring tussen de benen heeft, staat buiten kijf. Kim kan vanuit diverse perspectieven haar licht werpen op , iets waar jongeren blijkbaar op zitten te wachten: haar lessenreeks was binnen no-time voller dan de tissue verzameling van de doorsnee student.

Sex Education

Nu een waar -icoon voor de klas komt te staan, is de vergelijking met de populaire Netflix-serie Sex Education snel gemaakt. Kim Holland zou als biologiedocente absoluut niet misstaan. De biologielessen van mevrouw Holland zullen ongetwijfeld een (hopelijk alleen figuurlijk) hoogtepunt zijn van lesweek van studenten. Maar, één docente vormt nog geen hele school; daar is meer mankracht voor nodig. Mannenzaken ging daarom op zoek naar mogelijke versterkingen van het docententeam van Kim.

(tekst loopt door na de afbeelding)

Aardrijkskunde

Een vak over de wereld kan natuurlijk het beste gegeven worden door iemand die ook veel van de wereld heeft gezien. Daarom stellen wij voor om Jennifer Hoffman voor de klas te zetten. In de Luizenmoeder heeft ze al veel ervaring opgedaan met de do’s en don’ts van het docentschap. En met haar nieuwe aanstelling als 3 op Reis presentatrice zal ze ook voldoende anekdotisch materiaal aan het verzamelen zijn.

Lees ook: Jennifer Hofman heeft 3 op Reis-schaamte

Drama-les

Drama was zo’n vak waar je helemaal voor ging, of helemaal niks voor voelde. Maar met Elise Schaap als dramadocente zou elke jongeman op zoek gaan naar de muscial-ster in zichzelf. Want geef toe: een scène spelen, één-op-één met Elise, zou absoluut geen straf zijn. En het wordt nog beter! Want Elise bezit een rijk immitatie-talent. Dus de mogelijkheden zijn eindeloos: van Maxima tot Britt Dekker, geen vrouwelijke rol gaat haar te ver.

(tekst loopt door na de afbeelding)

Muziekles

Zo’n ander vak waar menig leerling niet warm voor loopt, was de muziekles. Als je niet begaafd was in het spelen van een fluit, was de muziekles sowieso een kwelling. En hoeveel erger zou het worden als niemand minder dan Anouk je vervolgens ook nog eens van commentaar voorziet. Anouk is glashard, mààr wel heel eerlijk in haar commentaar. Dat wordt dubbel zo hard huilen wanneer er cijfers uitgedeeld worden. Commentaar over doorgestoken kaarten, Kleine Jorik en/of vooropgestelde eliminaties zullen niet door haar worden gewaardeerd.

Lees ook: Bizarre Blondjes Battle bij TvoH

Gymles

De gymles was voor velen van ons een absoluut hoogtepunt in de week. Even lekker uit het stoffige lokaal, achter een bal aan hollen en een frisse neus halen. En met Verona van de Leur als gymdocente, weet je zeker dat het goed zit met je doorbloeding. Enige nadeel: er zal niet veel gebald worden; Verona zal waarschijnlijk eerder terugvallen op de turnlesjes, extra gericht op flexibiliteit. Maar dan wel in naaldhakken!

(tekst loopt door na de afbeelding)

Levensbeschouwing

Tot slot, nog een vak waar niemand, maar dan ook niemand echt voor warm loopt. Zelfs docenten Levensbeschouwing zouden willen dat ze wel een vak hadden geleerd. Wie anders dan Leonie ter Braak zou uitstekend geschikt zijn als docente voor dit vak?

In haar huidige lobido-loze fase, zou Leonie perfect kunnen filosoferen over de zin van het leven. Want als je geen zin hebt in , wat heeft het leven dan nog voor zin? Een betere tegenhanger voor de lessen van Kim is er niet voor te stellen.

Lees ook: Help Leonie ter Braak aan de

Kim Holland College

Al met al kunnen we wel stellen dat, wanneer er daadwerkelijk sprake is van een Kim Holland College, het waarschijnlijk de best bezochte school van Nederland worden. Het spijbelpercentage zal, ondanks de zaad-lessen en het ruk-rooster, lager zijn dan op welke school dan ook. Of juist niet, want met de bovenstaande docententeam blijf je stiekem toch hopen dat zij niet de enige zijn die in de huid van een docent mogen kruipen. En dat het Kim Holland College niet alleen de deuren opent voor ambitieuze studenten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!

Emma Heesters geniet intens van zomers boottochtje met beentjes omhoog (foto)

Emma Heesters gooit haar benen in de lucht tijdens een boottocht terwijl iedereen kan toekijken!