Vrouwen Nederlandse Vrouwen Help Leonie ter Braak aan de seks

Help Leonie ter Braak aan de seks

-

Help Leonie ter Braak aan de seks

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Falentijnsdag is alweer voorbij, maar dat wil niet zeggen dat er geen nieuwe liefdes meer kunnen bloeien. Ook daags ná de dag van liefde geeft Mannenzaken graag aandacht aan potentiële liefdes, al helemaal wanneer het om vrouwen gaat. Leonie ter Braak heeft namelijk aangegeven dat ze momenteel niet meer zo’n zin in seks heeft, althans…

Leonie is niet de eerste vrouw die openlijk spreekt over haar gebrekkige seksleven. Zo deed Lize Korpershoek – de vriendin van Tim Hofman – dat ook. Die arme Tim. Lize maakte nota bene een eigen documentaire over haar seksloze leven.

Zou het kunnen zijn dat het mannelijke geslacht letterlijk en figuurlijk iets te kort komt en dat daarom deze vrouwen niet meer openstaan voor een potje ouderwets bonken? Als zelfs Emma Watts van de man af gaat, dan moet het toch wel heel erg gesteld zijn met het aanbod?

Lees ook: Deze BN’ers rocken de Bieber-snor wél

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Emma Watson (@emmawatson) op

Op een oude fiets moet je het leren

Als deze vrouwen wat tekort komen, zou het dan geen idee zijn om ze met elkaar te matchen? Oké, Valentijnsdag is al voorbij, maar cupido heeft vast nog wel wat pijltjes over om mee te schieten.

Leonie vertelde dat ze een trio met een andere vrouw namelijk niet af zou wijzen. “Een vrouwenlichaam is zo bekend, je weet precies wat je moet doen”, zei ze, duidend op een ervaring uit haar wildere jaren waarin ze duidelijk het motto ‘een beetje bi is niet bah’ als leidraad nam.

Lees ook: Stapt Iris Hond over op vrouwen?

Laat het toeval nou zijn dat de vriendin Tim Hofman niet zo goed weet wat ze eigenlijk te zoeken heeft tussen te lakens. Voor een beetje ervaring – en voor Tim – zou ze even op de koffie kunnen gaan bij de Ter Braakjes. Daar zou ze na een flinke partij oesters als voorgerecht, ten behoeve van de spanning samen met Leonie haar eigen documentaire kunnen kijken om de frustratie van het seksloze leven flink op te laten laaien.

Netflix & Chill

Vervolgens zouden ze samen een avondje kunnen ‘Netflix & Chillen’. Een documentaire als Sex Explained of Sex Education zou niet misplaatst zijn en kan beide dames wellicht nog wat inspiratie bieden voordat de oesters beginnen te werken en ze de volgende stap nemen.

Wat die stap is? Als er reclames van secondlove.nl door heel het land hangen, dan is het toch geen slecht idee om van de sleur van je relatie af te komen door een beetje partnerruil? Dat deden de Grieken vroeger ook!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door leonieterbraak (@leonieterbraak) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Net binnen

Barney is klaar voor zachte comeback

Al die coronatoernooitjes op digitaal bord smaken naar meer!

#TBT: Merel Westrik

De kijkcijfers vielen tegen, maar het was de coronacrisis dat Ladies Night de nek om draaide. Tijd om even terug te blikken op de zonnige tijden van Merel Westrik.

Foto’s van Sharon Pieksma, Carolina Dijkhuizen & Meer Hot Topics

Om met de hitte van deze Hot Topics te kunnen dealen heb je een balkon, een ijsje en badkleding nodig!