Kijkers gaan los op deze 3 typetjes uit de TV Kantine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waar de TV Kantine normaal gesproken niets meer dan overwegend positieve reacties ontvangt, was er op de uitzending van donderdag 4 februari toch wel het een en ander op te merken.

Kritiek op de TV Kantine: ‘wat slecht’

Donderdag 4 februari verscheen er weer een nieuwe uitzending van de TV Kantine. In die uitzending werden onder andere tv-programma’s als De Slimste Mens en de Deens-Zweedse serie The Bridge op de hak genomen. Daarnaast werden er, als vanouds, ook weer wat bekende Nederlanders gepersifleerd. En op dat gebied kreeg de TV Kantine toch wel wat meer kritiek dan normaal gesproken. Er waren dan ook drie typetjes die de gemoederen op Twitter flink bezighielden.

Wie speelde Ferry in de TV Kantine?

In tegenstelling tot de andere twee typetjes die hierna aan bod komen, was Ferry uit Undercover juist onderwerp van gesprek om een minder negatieve reden. Sommigen wisten namelijk niet wat ze zagen toen ‘Ferry’ voorbij kwam. Dat mondje, die stem. Sommigen wisten het zeker. Dat is Robèrt van Beckhoven! Twitteraar Claudia was er daar één van.

Rob Kemps lijkt wel een clown

Het typetje waar de kijkers het meest over vielen was de zanger van de Snollebollekes, Rob Kemps. Men schrok namelijk nogal toen ze Rob Kemps in de TV Kantine voorbij zagen komen. Het typetje van de kersverse winnaar van De Slimste Mens zag er namelijk meer uit als die clown van de film Saw, dan als Rob Kemps. Gelukkig kon Rob er zelf wel om lachen. Zo vertelde hij: ”Het is misschien niet mijn knapste versie, maar kom op: je zit in de TV Kantine!”.

Is dat Emma Wortelboer?

Tot slot hebben we daar nog de persiflage van Emma Wortelboer die voor ophef zorgde. Twitteraars waren namelijk niet echt te spreken over de manier waarop Emma werd nagedaan. Zo vonden ze haar uiterlijk én de manier van doen allebei niet lijken.

Emma Wortelboer TV Kantine

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Wortelboer knapt bijna uit leren jurkje bij Televizier-gala

Emma Wortelboer viel enorm op bij het Televizier-gala. Ze koos niet voor één ondeugende jurk, nee, ze koos voor een tweede!

Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie

Max Verstappen laat de kind in zichzelf naar boven komen. Hier heeft Daniel Ricciardo alleen maar last van!

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.