Jo van Egmond laat ‘opmerkelijke knopjes’ zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radionieuwslezer Jo van Egmond loopt al ’n hele week met gekke ‘knopjes’ onder haar shirt over de werkvloer, maar haar collega’s Coen en Sander hebben niks door!

Kersverse moeder Jo van Egmond onthulde op Instagram dat ze al bijna een week lang zó op het werk verschijnt. Niemand die het door heeft! Jo leest het laatste nieuws op Radio 538 met een opvallende, maar toch ‘verborgen’ beha die het makkelijker maakt om voeding voor haar baby te ‘produceren’. Dat moet een paar keer per dag, dus knijpt ze er soms even tussenuit voor een mama-break…

Lees ook: Verrassing voor Coen en Sander: foto’s van Jo van Egmond

Jo van Egmond ‘stiekem’ aan de knoppen

De nieuwslezeres van de Coen & Sander Show hoefde haar collega’s niet te waarschuwen voor haar nieuwe taken als moeder. Ze ziet ‘die boys’ een beetje als grote kinderen die dit soort vrouwendingen niet door hebben. Na het zien van deze foto lijkt het ons echter sterk dan noch Coen, noch Sander niet eventjes gek opgekeken heeft toen Jo met deze opmerkelijke knopjes onder haar shirt de studio kwam binnenlopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!