Jo van Egmond laat ‘opmerkelijke knopjes’ zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Radionieuwslezer Jo van Egmond loopt al ’n hele week met gekke ‘knopjes’ onder haar shirt over de werkvloer, maar haar collega’s Coen en Sander hebben niks door!

Kersverse moeder Jo van Egmond onthulde op Instagram dat ze al bijna een week lang zó op het werk verschijnt. Niemand die het door heeft! Jo leest het laatste nieuws op Radio 538 met een opvallende, maar toch ‘verborgen’ beha die het makkelijker maakt om voeding voor haar baby te ‘produceren’. Dat moet een paar keer per dag, dus knijpt ze er soms even tussenuit voor een mama-break…

Lees ook: Verrassing voor Coen en Sander: foto’s van Jo van Egmond

Jo van Egmond ‘stiekem’ aan de knoppen

De nieuwslezeres van de Coen & Sander Show hoefde haar collega’s niet te waarschuwen voor haar nieuwe taken als moeder. Ze ziet ‘die boys’ een beetje als grote kinderen die dit soort vrouwendingen niet door hebben. Na het zien van deze foto lijkt het ons echter sterk dan noch Coen, noch Sander niet eventjes gek opgekeken heeft toen Jo met deze opmerkelijke knopjes onder haar shirt de studio kwam binnenlopen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.