Actueel Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto's

Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

-

Verrassing voor Coen en Sander: Jo van Egmond-foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Coen en Sander vragen, wij draaien! Normaal zijn die rollen natuurlijk omgedraaid, maar vandaag maken we een kleine uitzondering. Dankzij een item in hun show op Radio 538 kwam bij ons een pijnlijk feit aan het licht. Jo van Egmond, hun vaste nieuwslezeres, staat niet met foto’s op Mannenzaken.nl. Vandaar dit kleine presentje.

De mannen van de Coen en Sander Show kwamen er dankzij hun nieuwslezeres Jo van Egmond achter dat Mokkels.nl nu Mannenzaken.nl heet. Ze stonden even stil bij het feit dat ons oude, nostalgische platform sinds het nieuwe jaar een beetje veranderd is. (Terugluisteren kan: 19 februari, vanaf 1:35:48).

Lees ook: Nederlandse man gaat massaal radio kijken

Er werden herinneringen opgehaald, maar er werd gelukkig ook verder gekeken. Na het lezen van een aantal headlines kwamen de mannen in de studio er achter dat ze, ondanks die naamswijziging, nog steeds bij ons terecht kunnen voor een gezonde dosis van al hun favoriete bekende vrouwen. Nou ja, bijna al hun favoriete bekende vrouwen dan. Sander vroeg zich namelijk tijdens het item terecht af of Jo van Egmond op de website staat…

(Lees verder na foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JO VAN EGMOND (@jo.vanegmond) op

Jo had lege pagina

We konden niet anders dan concluderen dat deze onderbelichte nieuwslezeres ook op Mannenzaken.nl nog niet de aandacht kreeg die ze eigenlijk verdiende. Jo van Egmond had wel een eigen pagina, maar die was helemaal leeg. Schande! Daarom hebben we onze leden gevraagd of ze even konden helpen met vullen, en dat is inmiddels gebeurd.

Jo van Egmond heeft geen radiohoofd

Sinds ze bij de Coen en Sander Show aan de slag gegaan is, hebben we Jo van Egmond steeds vaker écht in beeld zien komen. En da’s mooi. Ze heeft namelijk een radiostem, maar niet bepaald een radiohoofd. Gelukkig zagen we haar een aantal jaar geleden al eens op tv bij De Slimste Mens, en komt ze ook regelmatig langs in opvallende stukjes uit Coen en Sanders radioprogramma. Ze was ooit bijna beroemd genoeg voor Wikipedia, liet een scheetje in de studio, en droomde over s**s met Sander. En vanaf vandaag staat ze dus ook écht op Mok… uh, Mannenzaken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door JO VAN EGMOND (@jo.vanegmond) op

Artikel delen:

Foto updates

Samantha Steenwijk
Nance Coolen
Davina Michelle
Anouk Smulders-Voorveld
Nikki Herr

Laatste nieuws

Knalgele Lakshmi pakt de spotlights in Wie Is De Mol?

Ze is klein van stuk, maar Lakshmi begint met de week meer op te vallen bij Wie Is De Mol?. Is het niet met haar banaangele Kill Bill-pakje, dan wel met haar gouden keeltje...

Jada Borsato doet boekje open over The Voice

Jada Borsato hield een Instagram Q&A waar ze haar volgers een inkijkje gaf in haar leven. Wat mensen het liefst wilde weten? Mocht jada bijvoorbeeld van papa Marco nooit meedoen aan The Voice? Daar geeft Jada nu antwoord op.

ZIEN: Emma Heesters in leren pakje

Zangeres Emma Heesters verrast iedereen met een gewaagd leren pakje. Op Instagram deelt ze haar nieuwe look met haar volgers. Ondertussen blijft ze ook de ene na de andere hit scoren.

Geef je mening

Gerelateerde berichten