Instagram Girls: Jutta Leerdam, Gaby Blaaser, OnneDi en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vandaag in het Instagram Girls overzichtje: Jutta Leerdam in bikini, Gaby Blaaser op vakantie met een vriendinnetje, Juultje Tieleman is verliefd op Ibiza en Dionne Slagter (OnneDi) vergeet kleren aan te trekken…

Jutta Leerdam deelt vakantiekiekjes

Topsportster Jutta Leerdam ging deze maand op een heerlijke welverdiende vakantie naar Saint-Tropez. Het voordeel daarvan is dat wij, samen met Jutta, nog heerlijk na kunnen genieten dankzij alle hete vakantiekiekjes.

Gaby Blaaser is op vakantie met vriendinnetje

Een andere Nederlandse bekendheid, die haar vakantie slechts enkele kilometers bij Jutta vandaan doorbrengt, is Bachelorette/influencer Gaby Blaaser. Gaby verblijft namelijk samen met een vriendinnetje in het nabijgelegen Cannes. Gezellig.

Juultje Tieleman is verliefd op Ibiza

Nóg een bekende Nederlandse dame, die heerlijk aan het vertoeven is in het buitenland, is influencer Juultje Tieleman. Juultje kiest echter niet voor vin et baguettes. Nee, Juultje wordt veel vrolijker van BN’er-eiland Ibiza. Al doet het ietwat bozige pruillipje van Juultje anders lijken.

Dionne Slagter (OnneDi) vergeet kleren aan te trekken

En dan hebben we daar nog YouTuber OnneDi. Dat Dionne Slagter meer dan ‘gewoontjes’ is, wisten we inmiddels al wel. Ze liet haar volgers op Instagram echter toch wel wat verbaasd achter door het plaatsen van het onderstaande kiekje. OnneDi draagt hier namelijk niets meer dan een onopgeblazen opblaasluchtbed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!