Holly Mae Brood zorgt voor hoogtepunt bij Love Island-deelnemer Rosa Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs is het nieuwe seizoen van realityshow Love Island Nederland op Videoland gestart met in de hoofdrol de prachtige Holly Mae Brood. Dit seizoen begeleidt de presentatrice weer een groep van tien singles vanuit het warme Spaanse Marbella. Ze heeft tussentijds ook een nieuw trucje geleerd. Zo bouwt Holly Mae dit seizoen graag de spanning op. Love Island-deelnemer Rosa Mol stortte bijna in van de zenuwen…

Holly Mae Brood in Love Island Nederland seizoen 2

Omdat het eerste seizoen van Love Island online beter scoorde dan op tv, werd er door RTL besloten om een exclusief Love Island-seizoen voor Videoland te maken. Voor de tweede keer werd er een serie Love Island opgenomen met uitsluitend Nederlandse deelnemers. Vorig seizoen was Monica Geuze nog de presentatrice van Love Island Nederland. In seizoen 2 van Love Island Nederland keerde de populaire Holly Mae Brood terug, nadat ze eerder de Belgisch/Nederlandse versie gepresenteerd had.

Love Island deelnemers schrikken van plot-twists

Seizoen 2 van Love Island Nederland was al vanaf de eerste aflevering een wilde rit. Na het vormen van de koppels werden de deelnemers direct met plot-twists geconfronteerd: net nu ze lekker gesetteld waren stond er alweer een tweetal nieuwe kandidaten op de stoep. Tot grote schrik van de meiden op het liefdeseiland waren het twee vrouwelijke nieuwkomers, Carlyn en Esmee. Ze mochten allebei twee mannen ‘stelen’ voor een date.

Lees ook Maan de Steenwinkel’s moment met Miss Montreal tijdens The Streamers

Deelnemer Rosa Mol is favoriet bij Love Island kijker

Tijdens de zogenaamde ‘herkoppeling’ bleef Rosa Mol als enige single over. De blondine zag de bui al hangen: normalister betekent dit namelijk dat je de villa moet verlaten. Alsof het allemaal nog niet erg genoeg was dropte Holly Mae Brood een bommetje op de hevig geëmotioneerde Rosa. De dramatisch aanzwellende achtergrondmuziek en de ernstige blik van Holly Mae maakten het alleen maar erger. Toen er eenmaal genoeg spanning was opgebouwd kwam de presentatrice met opmerkelijk nieuws: weer een plot-twist! De kijker bleek massaal te hebben gestemd op Rosa als hun favoriete deelnemer. Daarom krijgt de 23-jarige blondine tóch nog een kans om de liefde te vinden, ze mag namelijk op date met een nieuwe deelnemer die buiten de poorten van de villa op haar staat te wachten!

Rosa Mol heeft geen maatje 36, waardoor de kijker vreesde dat ze over het hoofd gezien zou worden door de mannelijke kandidaten. Uiteindelijk viel ze met haar vrouwelijke vormen en realistische maten vooral in de smaak bij de kijker.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!