Maan de Steenwinkel’s intieme moment met Miss Montreal tijdens The Streamers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

The Streamers hebben gisteravond hun laatste concert aller tijden gegeven. Het hoogtepunt was natuurlijk het duet tussen Maan de Steenwinkel en Miss Montreal. 

Nu alles langzaamaan weer een beetje mogelijk is en artiesten zich weer focussen op optredens met publiek is het einde voor de grootste band van Nederland bereikt. Het doel van The Streamers was altijd om alleen op te treden via livestream, zolang normale concerten niet mogelijk waren. Tijdens hun laatste optreden kwam het hoogtepunt in de vorm van Maan de Steenwinkel en Sanne Hans, oftewel Miss Montreal. De twee zangeressen hadden een hartverscheurend duet.

Lees ook: Vaarwel: zangeres Maan geeft laatste optreden met The Streamers

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Montreal (@missmontreal_)

Maan en Sanne roeren publiek in tranen

Met hun duet weten de dames op deze feestelijke avond alsnog heel veel mensen thuis in het hart te raken. Ze zingen alsof hun leven er vanaf hangt. Misschien is het toch maar eens tijd voor een officiële uitgebrachte  single door de twee vrouwen. Sanne en Maan beleven een erg intiem moment met elkaar. Er zijn weinig duo’s die zo mooi samen kunnen zingen als deze twee topartiesten dat doen.

Een goede voorbereiding van The Streamers

Zoals het gezegde gaat, een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben Maan en Sanne, samen met alle andere leden van de mega band dagenlang geoefend op hun allerlaatste optreden. En dat valt te zien. Niet alleen zijn er een record aantal tickets verkocht, waardoor de stream meer dan 1 miljoen keer bekeken is, ook kan je duidelijk horen hoeveel chemie iedereen met elkaar heeft. Natuurlijk hoort bij de voorbereiding ook de kledingkeuzes voor het optreden. Maan deelde die van tevoren al even op haar Instagram account.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

The day after

Na zo’n geweldig optreden is het natuurlijk nodig om eventjes te ontspannen. Sanne doet dat door lekker een dagje strand te pakken. Met haar hondje op schoot zoekt ze de zon op. Een welverdiende pauze natuurlijk. Sanne moet ook nog even bijkomen van haar intieme moment op het podium met Maan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miss Montreal (@missmontreal_)

The Streamers: Hoe nu verder?

The Streamers zijn dus officieel klaar. Maar hoe moet dat nu verder met al die fans die nog steeds zo smachten om nieuwe nummers. Nou, de reguliere concerten van alle artiesten gaan binnenkort natuurlijk gewoon weer van start. En misschien dat al deze samenwerkingen wel smaakt naar meer. Dus binnenkort kan je waarschijnlijk de eerste post-Streamers albums verwachten. De samenwerkingen waar je het meest naar kan uitkijken zijn die van Maan, want die heeft het afgelopen half jaar we bewezen hoe goed ze anderen kan laten schitteren. Het is natuurlijk even de vraag met wie Maan als eerste de uitdaging aan gaat, want wordt dat nu Kraantje Pappie, Nick of zet ze toch haar duet met Sanne Hans voort? Wat het ook wordt, het belooft een feestje te worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.