Holly Mae Brood en Pip Pellens vallen in voor Ilse Warringa bij première Luizenmoeder de film

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was feest! Want de film van De Luizenmoeder ging officieel in première. Ilse Warringa kon daar zelf niet bij zijn, maar Holly Mae Brood en Pip Pellens vielen in. 

Ilse Warringa kon helaas niet aanwezig zijn bij de première van haar eigen film De Luizenmoeder. Na een jaar hard zwoegen om de film in de Nederlandse bioscopen te krijgen kon de ster van de film, Ilse, toch niet op de feestelijke opening zijn. De reden? Een gevalletje Corona binnen haar gezin. Maar gelukkig was de première alsnog een groot succes. Mede door de aanwezigheid van de beeldschone Pip Pellens en Holly Mae Brood.

Lees ook: Netflix dropt trailer en releasedatum voor The Witcher seizoen 2!

Het zekere voor het onzekere

Ondanks dat Ilse negatief getest is op corona en ze zich extreem fit voelde, neemt ze liever het zekere voor het onzekere en slaat de première van haar film over. En dat is erg zuur, aangezien ze extreem trots is op haar project. Ze heeft namelijk niet alleen de hoofdrol in de film, ze maakt met De Luizenmoeder ook haar regiedebuut.
Holly Mae Brood was van de partij

Holly Mae  Brood was gelukkig ook aanwezig om ervoor te zorgen dat de première een gigantisch feestje zou worden. En dat deed ze niet alleen. Met Pip Pellens aan haar zijde wisten de dames van de avond een grandioos groot succes te maken. Holly Mae besloot om zich te hullen in een speelse stippeltjes blouse en wist daarmee hoge ogen te scoren bij de mensen in de zaal.

De gala outfit van Pip

Daarentegen had Pip nog veel meer moeite in haar outfit gestoken. Met haar haren opgestoken, verscheen ze in een roze flanellen jurkje die te omschrijven is als extreem verleidelijk. De meeste mensen in de zaal hebben de film ook nauwelijks gezien, omdat iedereen om de minuut aan het kijken was naar de bloedmooie Pip. Misschien niet het meest handige bij de premiere van een nieuwe film, maar ze wist er in ieder geval voor veel mensen een hele mooie avond van te maken.

De Luizenmoeder: De film

Pip en Holly Mae wisten dus de avond met hun aanwezigheid nog flink te redden. En daarmee was de première van De Luizenmoeder een groot succes. Je kan binnenkort ook zelf de film in de bioscoop aanschouwen, maar waar gaat die dan precies over? Nou, in de film, die het vervolg is op de populaire televisieserie, probeert Juf Ank basisschool De Klimop weer op de rails te krijgen. Dat gaat natuurlijk niet in één keer goed. Er heerst corona en aan alle kanten krijgt Ank te maken met tegenslag. Einde van de maand kan je zelf zien hoe dit afloopt. de film belooft, net als de serie, erg grappig te worden. Jouw bioscoopbezoek wordt alleen niet net zo leuk als de première, aangezien je niet in het gezelschap zal zijn van Pip en Holly Mae.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.