Geheimzinnige Hélène Hendriks geeft eindelijk duidelijkheid over relatie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sportverslaggeefster Hélène Hendriks heeft haar leven goed op de rails. Toch wisten we lange tijd niet hoe het nou precies zat met haar privé leven. Daar kunnen we nu eindelijk antwoord op geven!

Hoewel Hélène Hendriks tegenwoordig ontzettend vaak op tv is, weten we nog bar weinig over haar privéleven en relatiestatus. Daar heeft ze het zelf liever niet over, maar iedereen gunt de sportverslaggeefster op haar 41ste natuurlijk een flinke dosis liefdesgeluk. Wat blijkt nu: die heeft ze achter de schermen stiekem al een flinke tijd gevonden. Voor wie dát niet als verrassing komt, is er nog een extra nieuwtje over haar liefdesleven…

Hélène Hendriks heeft serieuze relatie met man

Volgens de nieuwste berichten is het Hélène Hendriks stiekem al gelukt, en heeft ze een zeer serieuze relatie met een man. Hélène en de nog onbekende man wonen samen in een klein dorpje in Brabant, genaamd Bavel, waar ze een huis van meer dan een miljoen euro bewonen. We hebben het hier niet over kalverliefde of een prille relatie dus. Sterker nog, er gaan nu geruchten dat Hélène Hendriks en haar vriend een samenlevingscontract getekend hebben! Je zou dus kunnen concluderen dat Hélène, als alles goed uitpakt voor haar, voorgoed van de markt is! Het begint in ieder geval erg serieus te worden allemaal. Nu zijn we allemaal erg benieuwd welke man het hart van Hélène heeft kunnen veroveren maar daar wil ze nog steeds niks over los laten. Zo vertelt Hélène dat hij niet graag in de media komt. Toch nog even genieten van een single Hélène Hendriks? De foto hieronder is een mooie throwback naar haar jonge jaren!

Lees ook: Hélène Hendriks voert schrikbewind als presentatrice van HLF8

Heeft Hélène haar carrière te danken aan luguber ongeluk?

Hélènes carrière begon natuurlijk als hockeyster. Hier blonk ze erg in uit want ze speelde 12 jaar lang in de hoofdklasse. Dankzij haar talent voor hockey is Hélène uiteindelijk ook in de schijnwerpers van de media gekomen. Zo gaan er geruchten dat de journalist die Hélène heeft ontdekt niet alleen maar geïnteresseerd was in haar presentatieskills. Zo ontdekte de NOS-presentator Hélène tijdens een wel erg naar ongeluk. Hélènes pink werd er namelijk deels afgerukt tijdens een hockey wedstrijd. NOS presentator Joep Schreuder zag zijn kans schoon en na zijn interview over dit bizarre ongeluk bood hij haar een baan aan als presentatrice. De vraag blijft of Hélène het misschien alleen maar gezellig vond met Joep vanwege haar carrière. Na deze onthulling zijn er nooit meer mannen of vrouwen op romantische manier gelinkt aan Hélène. Intussen kennen we haar vooral van programma’s die over voetbal gaan. Maar wil ze dan ook zelf graag een voetballer? Hélène reageert in een interview dat ze op de persoon zelf valt en niet op zijn beroep.

Hélène Hendriks voert lenige oefeningen uit in tuin

Zoals we al eerder schreven is Helene Hendriks tegenwoordig te vinden in Bavel. Hélène woont daar niet in een klein bescheiden huisje, nee maar liefst in een villa van 1,4 miljoen euro. De presentatrice mag in haar handjes wrijven dat ze in zo’n huis mag wonen. Blijkbaar heeft Hélène het naar haar zin in het mooie Bavel want haar vorige huis was hier ook al gevestigd. Toen had ze een ruime bungalow. Nu huppelt ze rond in een nog groter stulpje waar ze zich zo te zien goed vermaakt. Ze is zelfs zó blij, dat ze op haar kop staat in de achtertuin!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'