Gaby Blaaser, Meisje Djamila & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus ben jij nóg meer aan de bank gekluisterd. Je moet jezelf echt zien te vermaken. Daar helpt Mannenzaken je natuurlijk bij met de Hot Topics! Met vandaag: Gaby Blaaser, Meisje Djamila, Pip Pellens en Dionne Slagter, beter bekend als Onnedi. 

Gaby Blaaser

Terwijl het enorm stil is op het Instagram-account van Gaby Blaaser, blijven de foto’s van haar binnendruppelen. Een tijdje terug stond Gaby namelijk in het tijdschrift JFK. Waar er eerder een foto van de cover van het mannentijdschrift online stond, komt daar nu een nieuw kiekje (in dezelfde glitterjurk) bij.

Lees ook: Iemand Gaby Blaaser gezien?

Meisje Djamila

Meisje Djamila hoeft niet meteen een belletje te laten rinkelen. Deze Nederlandse Youtubester heeft meer dan één miljoen abonnees op haar kanaal, maar is een newbie op het Mannenzakenforum. Maak daarom eens kennis met deze dame.

meisje djamila
Meisje Damila – Beeld: Instagram / Mannenzakenforum

Pip Pellens

Pip Pellens is één de vele actrices die haar carrière lanceerde in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Maar deze blondine heeft veel meer in huis dan een paar dramatische scenes vertolken. Zo bleek ze eerder al niet te preuts door in haar geboortepak met een vis op de foto te gaan, maar ook met gangbaardere outfit komt Pip een heel eind!

Lees ook: Sjors heeft GTST uitgespeeld 

Pip Pellens – Beeld: Instagram / Mannenzakenforum

Dionne Slagter (OnneDi)

Dionne Slagter, beter bekend onder haar Youtube-naam OnneDi, kwam eind vorig jaar in het nieuws doordat haar ex-vriend Kaj van der Ree vieze dingen stuurde naar te jonge meisjes. Maar deze Youtube-ster heeft helemaal geen kruiwagen nodig om onder de aandacht te komen: daar heeft ze haar blonde lokken al voor!

Lees ook: Kaj van der Ree klaar voor Slagterij OnneDi

loading

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.