Foto: Zusjes van OGENE spelen eindelijk met kleine balletjes op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De drie zusjes van meidengroep OG3NE spelen lekker met balletjes op televisie in de nieuwste aflevering van Marble Mania.

Er is weer een spannende nieuwe aflevering van het enige Nederlandse programma op televisie dat echt ballen heeft, namelijk Marble Mania. En in deze aflevering mogen drie van de leukste zangeressen van Nederland het tegen elkaar op nemen. Zussen Lisa, Amy en Shelley van meidengroep OG3NE nemen het tegen elkaar op bij dit grandioze potje knikkeren. Een van hen bewijst zich als winnaar, terwijl de anderen met verlies naar huis moeten. Kan OG3NE na deze spannende wedstrijd nog met elkaar door?

Lees ook: Foto: Lisa Vol heeft wilde plannen in Parijs na relatiebreuk

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marble Mania (@marblemanianl)

OG3NE doet even klein concert voor Winston

Tussen het spannende potje knikkeren door doet OG3NE waar de meidengroep goed in is, namelijk een lekker potje zingen. Voor Winston doen ze een klein privé optreden en dat klinkt erg goed. Je kan duidelijk merken dat de zusjes erg op elkaar ingespeeld zijn na al die jaren. Moeiteloos zingen ze samen in harmonie. De pakjes van Marble Mania laten wel de wensen over. Liever zie je de bloedmooie zusjes in strakke pakjes in plaats van de net te grote pakken van Marble Mania. Maar je zal het er voor de uitzending helaas mee moeten doen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marble Mania (@marblemanianl)

De zusjes Vol lachen Winston stiekem uit

Lisa, Amy en Shelley staan na een tijdje aan de zijlijn, zodat Winston zijn kunsten kan vertonen. Alleen wordt er nog niet vol vertrouwen geloofd in de kunsten van Winston. Gelukkig gelooft hij er zelf wel in en weet hij een goede score te halen, net nadat de zusjes hem een klein beetje hebben uitgelachen. Maar Winston lacht het laatst.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marble Mania (@marblemanianl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!