Foto: Zusjes van OGENE spelen eindelijk met kleine balletjes op tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De drie zusjes van meidengroep OG3NE spelen lekker met balletjes op televisie in de nieuwste aflevering van Marble Mania.

Er is weer een spannende nieuwe aflevering van het enige Nederlandse programma op televisie dat echt ballen heeft, namelijk Marble Mania. En in deze aflevering mogen drie van de leukste zangeressen van Nederland het tegen elkaar op nemen. Zussen Lisa, Amy en Shelley van meidengroep OG3NE nemen het tegen elkaar op bij dit grandioze potje knikkeren. Een van hen bewijst zich als winnaar, terwijl de anderen met verlies naar huis moeten. Kan OG3NE na deze spannende wedstrijd nog met elkaar door?

Lees ook: Foto: Lisa Vol heeft wilde plannen in Parijs na relatiebreuk
OG3NE doet even klein concert voor Winston

Tussen het spannende potje knikkeren door doet OG3NE waar de meidengroep goed in is, namelijk een lekker potje zingen. Voor Winston doen ze een klein privé optreden en dat klinkt erg goed. Je kan duidelijk merken dat de zusjes erg op elkaar ingespeeld zijn na al die jaren. Moeiteloos zingen ze samen in harmonie. De pakjes van Marble Mania laten wel de wensen over. Liever zie je de bloedmooie zusjes in strakke pakjes in plaats van de net te grote pakken van Marble Mania. Maar je zal het er voor de uitzending helaas mee moeten doen.
De zusjes Vol lachen Winston stiekem uit

Lisa, Amy en Shelley staan na een tijdje aan de zijlijn, zodat Winston zijn kunsten kan vertonen. Alleen wordt er nog niet vol vertrouwen geloofd in de kunsten van Winston. Gelukkig gelooft hij er zelf wel in en weet hij een goede score te halen, net nadat de zusjes hem een klein beetje hebben uitgelachen. Maar Winston lacht het laatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning knalt bijna uit haar uitpuilende shirtje

Zangeres Sterre Koning heeft een nieuwe reeks aan foto's online gezet en die zijn toch een partij mooi om te zien!

Foto: Atlete Lieke Klaver laat haar magistrale vormen zien in strak sportpakje

Atlete Lieke Klaver maakt het erg heet tijdens de koude dagen met haar magistrale vormen in een strak sportpakje...

Cabaretière Vera van Zelm kan meer dan alleen steengoede Dilan Yesilgöz-imitatie

De getalenteerde Vera van Zelm bestormt het internet met een geweldige Dilan Yesilgöz- imitatie. De blondine weet precies haar na te doen