Foto: Lisa Vol heeft wilde plannen in Parijs na relatiebreuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is alweer even single na haar relatiebreuk en dat betekent dat ze allemaal wilde plannen kan gaan maken, bijvoorbeeld een tripje naar Parijs.

Zangeres Lisa Vol is een van de zusjes van meidengroep OG3NE. Ze is de oudste en wordt vaak als het meest volwassen gezien. Van de zusjes had ze ook het langste een relatie. Maar daar heeft ze vorig jaar een streep doorheen gezet. En dat betekent dat Lisa weer single is. En als vrijgezel heeft ze weer tijd om een hoop leuke en spannende dingen in te plannen. Bijvoorbeeld een tripje naar Parijs. Daar heeft ze allemaal gekke plannen op haar lijstje staan. Als dat maar goed gaat.

Lees ook: Lisa Vol van OG3NE danst in woonkamer op indrukwekkende privé foto

Lisa Vol gaat alleen op avontuur op zonnige foto

Voor het eerst in tijden weet Lisa zich alleen te vermaken. Zonder de hulp van haar zusjes, of haar vriend aan de arm verkent ze de stad der liefde. Misschien is dat ook wel wat Lisa haar doel is. Misschien hoopt Lisa in Parijs de man van haar dromen tegen het lijf te lopen. Het zou wel een goede manier zijn om haar vorige liefde te vergeten, door te starten met een nieuwe relatie. Of misschien zit Lisa vol van alle liefdesperikelen en hoopt ze in Parijs een beetje tijd vrij te kunnen maken voor self love. want dat is natuurlijk ook belangrijk, om een beetje voor jezelf te kunnen zorgen en van jezelf te kunnen genieten. Wat dan ook het geval is, Lisa vermaakt zich wel in Parijs de komende tijd.

Lisa Vol ontwaakt in een paradijs

Lisa deelt de eerste ochtend dat ze wakker wordt in Parijs een leuk filmpje van haar uitzicht. En dat ziet er niet verkeerd uit. Lisa heeft het duidelijk naar haar zin tijdens haar mini-vakantie en geef haar eens ongelijk. Ze mag tijd doorbrengen in een van de mooiste steden op aarde, terwijl het zonnetje de stad verlicht in een mooie gloed. Je kan ook niet anders dan daar heel vrolijk van worden. En als het aan de inwoners van Parijs ligt, mag Lisa ook nog wel even blijven. Die vinden het namelijk erg leuk dat de vrolijke blondine elke ochtend voorbij komt gewandeld. Lisa en Parijs zijn een erg sterke combinatie.

Aan het water verwerkt Lisa Vol haar liefdesverdriet

Zittend aan de kade denkt Lisa terug aan alle mooie momenten die ze met haar vriend heeft meegemaakt en reflecteert ze op de situatie. En na lang over het water uitgekeken te hebben, komt ze tot de conclusie dat het eigenlijk wel goed is zo. Waar zou ze zich nou zo’n zorgen om maken? Ze is lid van een van de meest succesvolle muzikale groepen van Nederland, mag samenwerken met haar ontzettend leuke zusjes, heeft het allemaal best wel goed voor elkaar en zit momenteel in het zonnetje aan het water in Parijs. Waar zou je dan nog jezelf zorgen over maken als je al die mooie dingen in het leven hebt?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!