Foto: Zangeres Anouk door BN’ers uitgekotst na onverwacht bericht over ‘afgehakte pipi’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Zangeres Anouk wordt na haar befaamde uitspraken inmiddels uitgekotst door alle BN’ers van Nederland. En met goede reden. 

Bekend Nederland is klaar met Anouk

De Nederlandse zangeres Anouk heeft voor ophef gezorgd na het delen van een bericht op haar Instagram Threads-account, waarin ze transvrouwen bekritiseerde. In het bericht plaatste ze een foto van menstruatiebloed en stelde ze dat het verwijderen van je staaf je nog geen vrouw maak. Natuurlijk kwam hier een flinke berg ophef over, zoals je misschien zou verwachten, maar natuurlijk moeten ook alle bekende en minder bekende Nederlanders een mening hebben over het bericht van Anouk.

Tim Hofman vindt de uitspraken van Anouk niet oke

De presentator uitte zijn verbazing over de timing en inhoud van Anouk’s bericht. Hij suggereerde sarcastisch dat Anouk op de wc zat, bedacht dat het een goed moment was om transvrouwen te bekritiseren, een foto maakte, deze postte en vervolgens wachtte tot Boulevard en Shownieuws belden. Nu lijkt hij daar ook wel een klein beetje gelijk in te hebben. Tim, en vele mensen met hem, vragen zich vooral af waarom Anouk nu opeens zo’n bericht de wereld in slingert.

Davina Michelle nam geen blad voor de mond

De zangeres benadrukte het belang van respect voor ieders identiteit, iedereen moet vooral zichzelf kunnen zijn volgens de mooie zangeres. Zolang iemand zich op zijn gemak voelt, is dat natuurlijk het allerbelangrijkste. En daar heeft ze natuurlijk ook gewoon gelijk in. Davina Michelle maakt zich sterk voor iedereen die zich door Anouk haar woorden gekwetst wordt.

Tanja Jess is duidelijk niet blij met Anouk op dit moment

Tanja Jess heeft krachtig gereageerd op Anouk’s opmerkingen over transvrouwen. Ze waarschuwde Anouk om eerst goed na te denken voordat ze dingen zegt, vooral als ze er niet veel van afweet. Tanja benadrukte dat de transgendergemeenschap al kwetsbaar is en geen reden heeft om lastiggevallen te worden. Haar boodschap is duidelijk: laten we hen met rust laten en respect tonen. Tanja werd oprecht een beetje kwaad op Anouk en dat hadden mensen niet zo aan zien komen. Veel mensen lijken oprecht heel boos te zijn op Anouk op dit moment. Dat krijg je wel makkelijk voor elkaar met zulke uitspraken.

Anouk is er klaar mee met dat gezeur

“Word ik nu gecanceld?” liet Anouk nog weten. En daar heeft ze een klein beetje gelijk in gekregen. Want iedereen viel over de opmerkingen van Anouk. Deze opmerking veroorzaakte een stortvloed aan reacties. In reactie op alle commotie verdedigde Anouk haar standpunt en weigerde ze ook maar één woord terug te nemen. Via haar Threads-account reageerde ze op de kritiek: “Iedereen die je verliest door feiten te spreken, is geen verlies. Het is een uitlijning. Vandaag gaan we verder.” In plaats van haar excuses aan te bieden, gaat ze gewoon twee keer zo hard door met haar mening. Zo kennen we Anouk natuurlijk wel weer. Anouk staat natuurlijk gewoon bekend om haar ongezouten mening. Ze neemt ook niet zomaar kritiek aan van mensen dus dit helen verhaal zal nog wel een staartje krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.