Foto: Vrijgezelle Nicolette Kluijver is voor getrouwde militair gevallen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver heeft het erg bont gemaakt door een soort geheime relatie aan te gaan met een nog getrouwde man. Al ontkent de manager van Nicolette het stellig…

Nicolette Kluijver lijkt carrière switch en nieuwe man te zijn ondergaan

Het begint eigenlijk met de roddels en juice bij Nicolette Kluijver zelf. Zo heeft de blondine een video geplaatst op haar Instagram account die veel vragen deed opwaaien. Helaas heeft Nicolette de video ook weer verwijderd, al bewijst dat natuurlijk ook wat. In de video stond een tekst over de Luchtmobiele brigade en de defensie die actief is in het Caribische gebied. Zo schreef de blondine enthousiast dat ze het roer om ging gooien en dat ze hen zo dankbaar is. Ook zouden de drie kinderen van Nicolette nu ook allemaal bij defensie willen. Aan het einde van haar enthousiaste bericht bij de reels schrijft Nicolette een extra bedankje aan haar vermeende lover. De dank is namelijk gericht aan Kapitein Milan Z.

Nicolette Kluijver lijkt nieuwe liefde te hebben

Nicolette Kluijver heel innend gespot op Schiphol

Nu betekent een bedankje natuurlijk nog niet dat Nicolette Kluijver gelijk een relatie of liefdesverhaal heeft met Milan, maar er komt meer. Zo bevestigd Juicechannel verhalen die zij eerder ingestuurd hebben gekregen over de twee, met een foto op de cover van Privé. Zo zijn Nicolette en Milan gespot op het vliegveld Schiphol op een dinsdagavond. Waarvoor de twee daar aanwezig waren is nog onduidelijk. Wat de twee aan het doen waren, was wel erg duidelijk volgens meerdere ooggetuigen. Zo zaten de twee in een hoekje en Milan zat met zijn rug naar de mensen toe. Normaliter zou je denken dat Nicolette juist liever niet gespot zou worden, maar dat bleek niet zo te zijn. De twee zijn gespot terwijl ze aan het knuffelen en aan het zoenen waren in de bar. Ook legde Nicolette haar hoofd op Milan zijn buik.

Nicolette Kluijver heel innend gespot op Schiphol 

Nicolette Kluijver gespot met nieuwe nog getrouwde man

Nieuwe liefde Nicolette Kluijver nog getrouwd met ander

Nu is er natuurlijk niks mis mee dat Nicolette Kluijver een nieuwe liefde heeft gevonden en dit openbaar uit. Zo heeft de blondine in een interview kortegeleden ook gezegd dat ze er een nieuwe man in haar leven is. Er is volgens Nicolette nog geen sprake van een relatie. Dat vind Juicehannel niet heel gek, want deze beste man is nog getrouwd. Zo komt er ineens een heel naar staartje aan dit liefdesverhaal. Volgens Juicechannel is Milan namelijk getrouwd en is hij al vaker vreemdgegaan. Zijn vrouw heeft hem iedere keer vergeven, maar dit keer lijkt het sinds een paar weken definitief uit. Toch is hij natuurlijk nog niet gescheiden en dat is niet bepaald netjes van Nicolette. Ook waren de twee al samen voordat Milan het uitmaakte.

Nieuwe liefde Nicolette Kluijver nog getrouwd met ander 

Manager Nicolette Kluijver grijpt in en ontkent

Normaliter reageren BN’ers of hun managers niet zo snel op ‘juiceberichten’, maar de manager van Nicolette Kluijver kan het niet laten om een berichtje te sturen. Zo schrijft de manager van Nicolette een vaag verhaal dat Milan niet meer getrouwd is en dat de mensen die het aangaan weten dat hij en Nicolette afspreken. Hier reageert Juicechannel dan weer op dat zij berichten ontvangen dat Milan nog zeker wel samen is met zijn vrouw en dat de twee samenwonen. Vervolgens dacht Juicechannel ook nog dat Nicolette misschien niet zou weten van zijn vrouw, maar ze zijn ervan overtuigd dat Nicolette hartstikke goed op de hoogte is en zelf instemt met de situatie.

Manager Nicolette Kluijver grijpt in en ontkent 

Manager Nicolette Kluijver grijpt in en ontkent

Lees ook: Foto: Beschonken Nicolette Kluijver belaagt knappe vriendin na heftig feestje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...