Foto: Beschonken Nicolette Kluijver belaagt knappe vriendin na heftig feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette Kluijver heeft het wel heer erg bont gemaakt met een van haar beste vriendinnen. Gelukkig hebben we de foto’s nog.

Nicolette Kluijver maakt nieuwsgierig met nieuwe foto

Wanneer we de beelden bekijken die Nicolette Kluijver deelt, ontvouwt zich een fascinerende dynamiek tussen haar en vriendin Sanne Naber. Te midden van gedeelde lachbuien springt de vastberadenheid waarmee Nicolette Sanne stevig omarmt in het oog. De manier waarop Nicolette haar vriendin vastpakt, getuigt van een krachtige connectie tussen de twee, waardoor er natuurlijk flink wat vragen worden opgeroepen bij het publiek. Want zijn de dames echt alleen maar goede vrienden? Klik even op de playknop hieronder om het plaatje te zien!

Lees ook: Nicolette Kluijver smokkelt bizarre lekkernij mee naar Expeditie Robinson-eiland (Video)

Het begon allemaal rustig op de avond van Nicolette Kluijver

Aan het begin van de avond begon alles nog rustig. Ze was samen met vriendin Sanne uit eten en dat ging best gemoedelijk. Alleen na een tijdje kwam er meer en meer wijn op tafel. En dat gaat toch wel effect hebben na verloop van tijd. Dat zie je ook terug in de foto’s van Nicolette van die avond.

Lees ook: Nicolette Kluijver deelt video van geheim plekje op Expeditie Robinson-eiland

Meer dan vriendschap voor Nicolette Kluijver

De beelden later op de avond schetsen een diepgaande relatie tussen Nicolette Kluijver en Sanne Naber, die verder lijkt te gaan dan oppervlakkige vriendschap. De vastgelegde momenten wekken vragen op en suggereren een bijzondere band tussen de twee vrouwen. Het is alsof de foto’s een verhaal vertellen dat verder gaat dan de oppervlakte. De hitte die wordt waargenomen, gaat dan ook verder dan slechts de temperatuur in de kamer.

Even een blik op de carrière van Nicolette Kluijver

Je vraagt je misschien af waar je Nicolette ook alweer van kent. Tijd om je geheugen eens op te frissen. Nicolette Kluijver, geboren op 29 september 1984, begon haar opmerkelijke carrière in de schijnwerpers als model tijdens haar tienerjaren. Haar portfolio omvat samenwerkingen met vooraanstaande merken als Diesel, Tommy Hilfiger, en G-star, waarbij ze haar veelzijdige schoonheid tentoonspreidde. Haar debuut op televisie vond plaats in 2005, toen ze te zien was in het Yorin-programma “De Farm”. Hiermee legde ze de basis voor een boeiende carrière als presentatrice, waarbij ze haar veelzijdigheid en onconventionele aanpak keer op keer in de schijnwerpers bracht.

De indrukwekkende loopbaan van Nicolette Kluijver

Nicolette Kluijver is niet bang geweest om de grenzen op te zoeken en te doorbreken. Na het presenteren van het programma “6pack” voor twee seizoenen, nam ze deel aan het beruchte voorlichtingsprogramma van BNN, waar niets haar te gek was. Haar carrière omvatte hoogtepunten als het gebruik van pillen bij haar schoonouders en het experimenteren met bijna alle mogelijke middelen. Daarnaast nam ze het roer over van het programma “3 Op Reis” en presenteert ze het avontuurlijke “Expeditie Robinson”. Het mag duidelijk zijn dat deze blonde dame niet meer weg te denken is uit het Nederlandse televisie landschap. En dat is maar goed ook, want daar is Nicolette Kluijver natuurlijk veel te leuk voor.

Meer zien van Nicolette Kluijver doe je natuurlijk op Instagram

De blondine deelt nog veel meer van dit soort momenten op haar Instagram. Die staat vol met allerlei mooie momenten. Daar kun je dus optimaal genieten van Nicolette.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!