Foto: Sylvia Geersen en Gaby Blaaser scoren flink in flinterdun topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvia Geersen en Gaby Blaaser doen samen mee aan het programma Vrienden van Lingo, en dat zorgt voor hele hete beelden.

Sylvia en Gaby maken het bloedheet op tv

Tegenwoordig worden er weer steeds betere programma’s met de juisten mensen uitgebracht. Zo ook dit keer tijdens een gloednieuwe aflevering van Vrienden van Lingo. Dit keer zijn de vrouwen Sylvia Geersen en Gaby Blaaser namelijk gevraagd om deel te nemen. Iedereen weet dat deze dames in ieder geval voor een hoop sensatie gaan zorgen tijdens het programma. De twee zijn er helemaal klaar voor om de tegenpartij in te maken. Deze bestaat uit broers Danny Froger en Maxim Froger.

Sylvia Geersen en Gaby Blaaser bij Lingo

Sylvia en Gaby willen dat iedereen naar hun prestaties kijkt

Natuurlijk houden Sylvia Geersen en Gaby Blaaser allebei enorm van de aandacht van de media. De twee vrouwen hebben, of doen, niet voor niks mee aan het programma The Bachelorette. In het programma gaat één vrouw omringd door allemaal mannen opzoek naar haar ware liefde. Bij Gaby is dit zeker niet gelukt tijdens het vorige seizoen, maar Sylvia heeft nog hoop. Gelukkig heeft Gaby ondertussen haar liefde bij iemand anders gevonden en de blondine verwacht zelfs een baby aankomend jaar. Waarschijnlijk dachten de makers van Vrienden van Lingo dat het een hilarisch duo zou zijn om Sylvia en Gaby het spel te laten spelen. In het voorproefje nodigen de vrouwen vooral uit om het programma zeker te gaan kijken. Momenteel is het te zien op Kijk.nl.

Sylvia Geersen en Gaby Blaaser over pandapunten

Uiteraard hebben de dames Sylvia Geersen en Gaby Blaaser zich professioneel laten opmaken voor hun deelname aan Vrienden van Lingo. Hierbij draagt zowel Sylvia als Gaby een wel heel spannend doorschijnend shirtje. Bij gaby is letterlijk alles te zien, en Sylvia houdt het iets spannender. Ondanks de goede outfits van de vrouwen zijn ze nog niet erg goed in Lingo. Zo gaat het erg moeizaam met de punten, maar gelukkig is daar Danny Froger. Hij verklapt per ongeluk het woord van de vrouwen.

Sylvia Geers en Gaby Blaaser blij met ongelukje

Gelukkig zijn Sylvia Geersen en Gaby Blaaser onwijs blij met het ongelukje van Danny Froger, want nu hebben zij een woord goed. Helaas weten ze niet helemaal wat het geraden wordt dan betekent. Het woord is ‘pandapunten’. Sylvia vraagt gelijk wat die punten dan zijn en wat je er dan wel niet mee kan. Dan legt JP uit dat het gaat om punten die je verdient als je een maand of week niet alleen hebt geslapen. Gaby leek hier wel beter van op de hoogte te zijn dan Sylvia  want de blondine roept wat tussendoor. Sylvia dacht dat het ging om punten die je spaart bij de Albert Heijn. Zo zegt ze dat ze dacht aan pannenzegels.

Lees ook: Foto: Sylvia Geersen laat haar nauwelijks bedekte ballonnen zien

Sylvia en Gaby raden eindelijk een juist woord

Gelukkig lukt het Sylvia Geersen en Gaby Blaaser uiteindelijk ook zelf om een woord te maken. Al moet Gaby het wel een beetje voorzeggen voor Sylvia. Het woord is erg makkelijk voor de dames want het heeft iets te maken met het programma waaraan ze beiden mee doen of hebben gedaan. Het woord is ‘Aanzoek’.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.

Heleen van Royen neemt het er van in Turkije met buidel tussen haar benen

Heleen van Royen geniet volop van haar vakantie in Turkije en deelt een prachtige foto van zichzelf met een flinke buidel tussen haar benen!