Foto: Sylvia Geersen laat haar nauwelijks bedekte ballonnen zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Sylvia Geersen heeft een nieuw plaatje geplaatst op haar social media en daar wordt iedereen een stuk gelukkiger van. 

Sylvia Geersen heeft moeite met zichzelf goed bedekken

Voor een shoot heeft Sylvia Geers een bijzonder glitterpakje aangetrokken. En die is precies zo gemaakt dat je wel heel veel ziet van het knappe model. En of dat nu helemaal de bedoeling is, dat blijft een beetje de vraag. Sylvia heeft er zelf niet zo moeite mee dat ze nauwelijks bedekt is. Sterker nog, om de sieraden te laten zien waar het allemaal blijkbaar om te doen is, doet Sylvia nog even haar haartjes opzij en zo krijg je gelijk haar meiden vol in de camera te zien. Sylvia is duidelijk trots op haar en dat mag iedereen weten. Met haar filmpje heeft ze in ieder geval voor heel veel mensen de dag een beetje beter gemaakt.

Lees ook: Foto: Sylvia Geersen toont trots haar twee grootste resultaten in sportschool

Sylvia Geersen heeft duidelijk geen moeite met haar flink gevormde

Zoals je kan zien heeft Sylvia een flink gevormd . Daar mag ze best tevreden mee zijn. De knappe brunette lijkt dat ook zeker te zijn. Ze heeft een flinke portie zelfvertrouwen en dat betekend dat Sylvia geen enkele moeite heeft met het laten zien van haar knappe . Sterker nog, ze pronkt er trots mee. Ze laat heel de wereld zien waar ze mee rondloopt. Het feit dat haar kleding dus niet zo bedekkend is, is in dit geval helemaal niet zo erg.

De modellenlook van Sylvia Geersen op foto vastgelegd

Elk model heeft wel een typische look die ze aannemen als ze op de foto moeten. Een vaste pose en je gezicht in een bepaalde plooi houden hoort er allemaal bij als model zijnde. Sylvia weet dit als geen ander. Ze heeft ook al even kunnen oefenen op haar modellenlook. Inmiddels heeft ze die dan ook tot in het perfecte uitgewerkt. Kijk maar naar het plaatje hierboven. Daar zie je Sylvia op haar allerbest. Het is dan ook niet zo gek om te bedenken dat de meeste fotografen het erg fijn vinden om met Sylvia te werken. Ze maakt het voor hen namelijk heel erg makkelijk om een goede foto te maken.
Sylvia Geersen is overal te bewonderen

Als je nou geen genoeg kan krijgen van deze knappe dame, dan is er goed nieuws. Sylvia is namelijk ook vaak te vinden op televisie. Daar kan je haar zien in programma’s als The Bachelorette. Maar ook op haar social media kanalen heeft Sylvia een flink grote volging. Zo plaatst ze bijna elke dag wel iets leuks op haar Instagram. Zo hoef je dus nooit wat te missen van de knappe brunette. En dat is natuurlijk erg goed nieuws. Want wie wil nou niet meer zien van Sylvia? Op haar Instagram zijn genoeg foto’s en vooral ook veel filmpjes te bewonderen van deze bijzondere dame.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!