Foto: Suzanne Schulting verbaast iedereen met zeer uitdagende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting was onlangs te gast op het NOS sportgala. Hier droeg de schaatsster een wel héél verbazingwekkende outfit..

Suzanne Schulting verbaast al haar volgers en het publiek met een fenomenale outfit tijdens het NOS Sportgala. De schaatsster was hier te gast, en mocht uiteraard een plek innemen op de rode loper. Hier werden er parels geschoten van de outfit van Suzanne. Er zit allen wel een flinke scheur in het jurkje van Suzanne..

Suzanne Schulting poseert in strakke jurk tijdens gala

Suzanne Schulting haar uiterlijk liegt er natuurlijk niet om. De schaatsster poseert regelmatig voor de camera, en is er dan ook niet vies van om haar gezicht zo nu en dan in een make-uppie te gooien. Maar zo’n , mooie outfit als deze, zagen we nooit eerder bij de schaatsster. Suzanne was samen met haar ouders en vriend te gast bij het NOS Sportgala. Hier kreeg ze de ultieme kans om te schitteren op de rode loper, en die heeft ze dan ook met open armen aangenomen. Suzanne droeg een strakke jurk met open bovenkant. Echter leek er één ding het meest opvallend aan dit strakke kledingstuk te zijn van de schaatsster; er zat een enorme scheur in. Dit was uiteraard gewoon het model van de strakke jurk, maar dat maakt hem nog nét even wat spannender. Het is duidelijk dat Suzanne ook graag open delen van haar bloedmooie laat zien, want deze jurk spreekt boekdelen! Ook haar vriend deelt foto’s met zijn wonderschone vriendin. Samen poseren ze voor de foto terwijl Sam van Royen zijn hand laat rusten op de onderste ronding van de schaatsster. Een goede plek om uit te rusten, toch? Ook haar ouders waren aanwezig tijdens het gala, waar Suzanne uiteraard ook even mee poseert. Echter lijkt de focus van veel mensen alleen maar op de outfit van de schaatsster te zijn, dus met wie ze ook poseert, Suzanne werpt alle aandacht op zich..

Lees ook: Suzanne Schulting laat volgers smelten met heerlijke video

Suzanne Schulting viert dubbel goud in strak pakje

Suzanne Schulting mag weer gefeliciteerd worden, want de brunette heeft wederom goud gepakt! En niet één keer, maar twee keer! De eerste op de 500m, en daarna ook nog op de 1000m. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Dit was allemaal in Kazachstan, maar dat weerhield de ouders van de schaatsster er natuurlijk niet van om gewoon lekker live te komen kijken naar hun dochter! De ouders van Suzanne poseren samen met hun bloedmooie dochter. Suzanne heeft zo te zien weinig tijd gehad om even bij te komen van de race, want de shorttrackster staat nog in haar strakke schaatspakje op de foto. Maar ook in haar pakje kan Suzanne heerlijk lachen. Ze heeft tenslotte dubbel goud! Alleen lijkt haar vader vergeten zijn om te lachen voor de foto..

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting lacht verleidelijk naar de camera in superstrak pakje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje (foto’s!)

Model Kim Feenstra buigt enorm ver naar voren terwijl ze een klein zwemtopje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar troeven fantastisch bekijken!

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak