Foto: Suzanne Schulting lacht verleidelijk naar de camera in superstrak pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Nederlandse schaatsster, Suzanne Schulting, weet hoe ze haar fans moet verleiden. Met deze video bewijst ze dat in een lekker strak pakje.

Suzanne Schulting maakt volgers wild met lekker lachje

De beeldschone Suzanne Schulting is regelmatig op het ijs te vinden. Iets anders dan dat verwacht je natuurlijk ook niet van een professionele schaatsster. Ze voelt zich helemaal thuis op de schaatsbaan. In haar Instagram biografie heeft ze dan ook staan: “ik schaats rondjes”. Recentelijk plaatste Suzanne een video waarin duidelijk wordt hoe fijn ze zich voelt op het ijs. Ze wordt stiekem gefilmd tijdens een training, maar wanneer ze richting de camera schaatst, valt het haar op. Terwijl ze haar haar even goed doet, lacht ze ontzettend verleidelijk naar de camera. Het lijkt haar dus niets te schelen dat ze stiekem gefilmd wordt. Ze schaatst weer de andere kant op, maar blijft naar de camera kijken. Pas op dat je het ijs niet laat smelten, Suzanne! Voordat de video stopt, kunnen we nog heel even genieten van een heerlijk aanzicht van haar achterkant… en dat allemaal in slow motion. Wat een lekkere video!
Suzanne Schulting krijgt commentaar op foto bij Jinek

De schaatsster Suzanne Schulting wordt steeds populairder. Momenteel heeft ze zelfs al 922 duizend volgers. Dat is dus bijna een miljoen! Met zo’n grote aanhang trek je natuurlijk ook veel aandacht van grotere bedrijven en programma’s. Daarnaast is Suzanne ook gewoon meerdere keren olympisch kampioen, dus willen grotere bedrijven sowieso graag met haar samenwerken. Onlangs was de talkshow Jinek aan de beurt. Suzanne was uitgenodigd om aan te schuiven bij Eva Jinek op televisie. Daar zat de schaatster met trots. Ze had een flitsend, groen pakje aan waar ze veel complimenten over krijgt, maar de foto die ze plaatst op haar Instagram krijgt juist veel commentaar. Iemand zegt zelfs: “Lieverd, vraag de volgende keer een andere fotograaf…”. Zo zijn er meerdere mensen die vinden dat de foto niet een accuraat beeld van Suzanne laat zien. Daarnaast zijn sommige mensen ook teleurgesteld dat de schaatsster bij Eva Jinek is aangeschoven. Achja, niet iedereen kan vrienden zijn met elkaar.
Suzanne Schulting kan niet kiezen

Als bekende schaatsster wordt je veel gesponsord. Suzanne kent dan ook veel bedrijven die met haar in zee willen. Regelmatig komen er promofilmpjes of -foto’s online op de Instagram van Suzanne waar ze een bepaald product aanprijst. Deze keer plaatst ze wat ontactisch twee verschillende reclames na elkaar. Eerst plaatst ze een video van een hybride auto van Lynk & Co. Twee dagen later plaatst ze een reeks aan foto’s van een e-bike van Tenways. Het lijkt er dus op dat Suzanne niet zo goed kan kiezen tussen reizen met de auto of een ritje op de fiets.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!