Suzanne Schulting laat volgers smelten met heerlijke video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting heeft weer eens een heerlijke video gemaakt en die doet haar volgers ontzettend goed. Het is weer genieten geblazen. 

De prachtige video van schaatsster Suzanne Schulting

De prachtige schaatsster Suzanne Schulting heeft weer eens indruk gemaakt met een heerlijke video. De schaatsster is helemaal klaar voor December en heeft dat maar even duidelijk gemaakt met een indrukwekkende video. De prachtige brunette heeft haar oude vertrouwde schaatspakje aangetrokken en dat doet haar erg goed. In haar schaatspakje komen de rondingen van Suzanne Schulting natuurlijk erg goed uit. Het is een video waar vele mensen van zullen smullen. En hoewel de temperatuur buiten misschien erg koud is, is de temperatuur binnen een stuk warmer geworden dankzij de video van Suzanne Schulting. Maar het feestje stopte niet bij slechts één video. Suzanne had gelukkig nog een ontzettend verleidelijke video klaar om met haar volgers te delen.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Alle volgers van Suzanne Schulting smelten dankzij haar video’s

Dankzij de warme video’s van Suzanne Schulting zij al haar volgers momenteel aan het smelten. Ze kunnen de hitte van Suzanne simpelweg gewoon niet aan. En vindt je het heel gek? Met haar prachtige ronde vormen in haar veel te strakke schaatspakje weet ze een flink aantal mensen te imponeren. Er zijn dan ook maar weinig vrouwen op de baan, en überhaupt in de sportwereld, die er zo goed uit zien als Suzanne Schulting. De knappe sportvrouw weet precies welke poses ze aan moet nemen om de meest mooie foto’s en video’s te maken. En ze vindt het zelf ook erg leuk om te doen, dus voorlopig zal Suzanne nog niet stoppen met het delen van haar spannende foto’s en video’s.
Ook van achteren is Suzanne Schulting een bijzonder mooie verschijning

Niet alleen van de voorkant ziet Suzanne Schulting er goed uit. Ook van de achterkant is Suzanne een bijzondere dame om naar te mogen kijken. De knappe schaatsster weet exact wat haar kwaliteiten zijn en laat die maar even goed zien in haar leuke filmpje. Zo weet ze toch aardig op te boksen tegen alle andere knappe vrouwen in de schaatswereld, zoals bijvoorbeeld Jutta Leerdam. Op atletisch gebied heeft Suzanne ze stiekem natuurlijk al lang verslagen, maar online weten sommige van haar collega’s en concurrenten het er nog beter vanaf te brengen. En dat zit Suzanne natuurlijk niet lekker. Dus doet ze deze winter extra haar best om verleidelijk over te komen.

Suzanne Schulting is een enorm verleidelijke dame in video

Zoals je kan zien op de video’s die Suzanne heeft gedeeld op haar Instagram is de brunette flink haar best aan het doen om niet alleen de meest getalenteerde, maar ook de meest verleidelijke schaatsster te worden. En met video’s als deze gaat dat ongetwijfeld goed komen. Nog even en Suzanne staat helemaal aan de top, zowel als de beste sporter en als de meest verleidelijke.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Atlete Lieke Klaver toont geheim van successen EK Atletiek: je moet wel even goed kijken!

Lieke Klaver heeft haar geheim tot succes eindelijk vrijgegeven. Is het wel verstandig om dit te delen met de rest van de wereld? Haar mannelijke volgers zijn er in ieder geval blij mee!

Oververhitte Jutta Leerdam drukt harige, vriend dicht tegen zich aan (video!)

Jutta Leerdam is helemaal verliefd op haar harige vriend, die haar goed vastgrijpt tijdens een heet momentje bij het zwembad!

Schokkend: Ali B heeft nóg meer meiden van zijn leipe mocro flavour laten proeven dan we al dachten

Ali B heeft met nóg meer vrouwen verkeerde dingen gedaan. De nieuwe getuige die naar voren is gestapt vertelt ons alles erover.