Foto: Stiekeme genieter Hélène Hendriks komt tot grote climax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wist je dat Hélène Hendriks behalve voetbal- en hockeyliefhebster ook héél enthousiast kan worden van Wielrennen?

Zondag was het dan zover. Dat was namelijk de dag waar iedere liefhebber van de wielersport al maanden naar aan het uitkijken was. Dat was namelijk de dag van de 106de editie van de Ronde van Vlaanderen. En het was een enorm spannend moment. Vlaanderens Mooiste werd deze keer gewonnen door niemand minder dan Mathieu van der Poel. En daar waren zijn fans natuurlijk erg blij mee. En raad eens wie zich onder die horde fans bevindt? Inderdaad, Hélène Hendriks. En die beleefde een gigantisch hoogtepunt toen Mathieu de winst in de wacht sleepte.

Lees ook: Hélène Hendriks krijgt groot compliment voor haar strakke truitjes

Mathieu van der Poel wordt op de voet gevolgd door Hélène Hendriks

Hélène volgde de prestatie van Mathieu van der Poel natuurlijk op de voet. Vanaf het moment van aanvang zat Hélène al helemaal klaar om elk klein momentje van de race te volgen. Haar enthousiasme deelde ze natuurlijk met haar volgers via Twitter. Die konden live meegenieten hoe Hélène het ene na het andere hoogtepunt beleefde.

Beleeft Hélène Hendriks graag een ander hoogtepunt met Mathieu van der Poel?

Normaal is Hélène altijd vrij stil op social media. Maar voor Mathieu maakt ze natuurlijk graag een uitzondering. Van de wielrenner wilt Hélène geen moment missen. Zou de prachtige blondine misschien een oogje op Mathieu hebben. In dat geval heeft ze waarschijnlijk graag een heel ander hoogtepunt samen met Mathieu.

Helene helemaal door het dolle heen toen Van der Poel won

Toen Mathieu over de streep trok en de winst officieel binnen had gesleept, ging Hélène helemaal door het dolle heen. “Yes!!!!” klonk het op Twitter. De vraag is natuurlijk of de buren van Hélène al hebben geklaagd vanwege geluidsoverlast. Als ze zo blijft schreeuwen heeft Hélène straks elke wielerronde een politie agent aan de deur.

Hélène beleefde laatst ander hoogtepunt met HLF8

Johnny de mol moest de presentatie van zijn programma HLF8 uit handen geven aan Hélène Hendriks, vanwege corona. Vervelend natuurlijk, maar voor Hélène was het een mooie, nieuwe uitdaging. En die is goed bevallen. De uitzending was voor haar ook echt een hoogtepunt. Tijdens de uitzending van Vandaag Insidewerd door de heren even gevraagd waar dan de voorkeur van Hélène naar uitgaat. En daar was ze best hard in.

Hélène Hendriks doet liever HLF8 dan Vandaag Inside

“Vind je HLF8 al leuker dan Vandaag Inside?” werd er tussen neus en lippen door gevraagd door een oplettende kijker. En met die vraag had Hélène het best wel even moeilijk. Maar toch durfde ze er wel antwoord op te geven. Momenteel doet ze liever HLF8. Dat heeft niet zoveel met de heren te maken, maar haar rol bij HLF8 is nogal wat groter geweest dan in Vandaag Inside. En een grotere rol voor de presentator, daar wordt Hélène wel warm van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!