Hélène Hendriks krijgt groot compliment voor haar strakke truitjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks begint zich steeds meer in de kijker te spelen met haar invalbeurten bij HLF8 en VI. Niet alleen haar presentatietalent maakt indruk; zelfs haar kledingkeus kan de meest kritische kijker bekoren!

Hélène Hendriks is klaar voor het grote werk. Tv-bazen zijn klaar voor méé Hélène, de kijker smeekt al jaren om méér Hélène, en nu zelfs de zuurste tv-criticus van ons land ook ontzettend positief is over de blonde presentatrice, lijkt haar tijdperk definitief aangebroken. Ze is nu nog een soort ‘vliegende keep’ bij SBS, waar ze invalt bij alle shows die nog een dosis Hélène kunnen gebruiken. Angela de Jong van het Algemeen Dagblad bewierookte haar aanwezigheid bij HLF8 van Johnny de Mol. Als stand-in kreeg Hélène gelijk een dik compliment. Opvallend feitje: Angela was vooral te spreken over de altijd zo strakke truitjes van Hélène Hendriks!

Hélène Hendriks altijd strak in haar vel én shirtjes

Opnieuw zagen we deze sportief ogende vrouw in haar typische look. En het AD zag dat ook. Hélène kan bijna niet aanschuiven bij een tv-programma of een presentator helemaal vervangen, zonder te laten zien dat er maar een presentatrice zoals haar is. Volgens het dagblad is ze ook “gewoon Hélène.” Vele andere presentatrices, zoals een Eva Jinek of een Carrie ten Napel, zie je enkel in pak. Dat vindt Hélène maar niks. In plaats daarvan kiest ze bijna altijd voor wat perfect bij haar aansluit: een simpel shirtje van strakke aard. Ze blijkt vele verschillende soorten en kleuren (en maar één enkele maat: klein) in haar garderobe te hebben, want iedere keer op tv ziet ze er weer anders uit, maar toch met haar handelsmerk; het ‘strakke truitje’. Deze droeg ze al toen ze vroeger bij Eredivisie Live en Fox Sports rondliep, en nu draagt ze dit soort shirtjes nog steeds graag. Die simpele kledingstukken worden ook door het AD gewaardeerd, zo blijkt. Daarnaast werd ook haar “veerkracht en vechtlust” geprezen.

Hélène Hendriks is flexibele topper

Het is Hélène wel toevertrouwd om, naast te wisselen van shirtje, shift of zender ook erg gemakkelijk even bij te springen wanneer iemand ziek uitvalt. Recent was dit dus Johnny de Mol. Die door het welbekende corona virus helaas zijn eigen talkshow ‘HLF8′ niet kon presenteren. Hélène zit dan al in de startblokken en is klaar om te gaan. Ze doet graag nog even wat extra’s voor haar werkgever Talpa, die haar flexibele karakter maar al te graag beloont door haar te laten dragen wat ze wilt op tv. Het is voor Hélène elke dag casual friday. Zo ook thuis, met haar hond, concluderen we uit de onderstaande post.

Herhalende Hélène is goede invaller van Johnny de Mol 

Hélène zien we vaker als Johnny uitvalt. Terug in maart was hij ook al ziek, zwak en misselijk. Haar optreden beviel zo goed dat ze nu de vaste stand-in lijkt te zijn geworden van Johnny. Zou dit helemaal te danken zijn aan haar flexibele aard, of hebben ze bij Talpa weinig andere troefkaarten achter de hand die ook zo goed kunnen presenteren als deze 41-jarige vrouw kan? De dankbaarheid was groot, maar wellicht is het toch wel de laatste keer dat we Hélène zien bij het programma. Of HLF8 überhaupt zien. 

Voorlopig de laatste keer Hélène bij Johnny?

De kijkcijfers van het programma van Johnny de Mol vallen ietwat tegen. Dat ondanks de hulp van Hélène en allerlei interessante gasten. Men spreekt af en toe al over een vroegtijdige stop van het slecht scorende tv-programma. Vooralsnog lijkt gelukkig het bestaan van HLF8 door te mogen, mét stand-in Hélène die altijd klaar staat. Maar mochten de cijfers niet verbeteren, is het mogelijk einde show. Gelukkig hebben de vervanging en haar shirts genoeg screentime. Al kunnen wij natuurlijk nooit genoeg van haar krijgen. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!