Foto: Romy Monteiro verdwijnt bijna in onbegrijpelijke jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft een prachtig . Het is dus zonde om dat feit te verbergen met een megajurk. 

Zangeres Romy Monteiro is de afgelopen jaren flink aan het timmeren aan haar carriere. Zo doet ze al lang niet meer alleen muziek. Ze is tegenwoordig vaker op televisie te zien, dan in een concertzaal. Nu is dat ook niet zo heel gek het afgelopen jaar, maar het valt wel op dat Romy een kleine pauze neemt van de muziekindustrie om zich meer op haar acteren en presentatieklussen te focussen. Soms komen haar beide werelden echter een klein beetje samen. Zo ook tijdens het Kerstmuziekgala, waar ze haar passie voor muziek en televisie weet te combineren. Al zou je dat bijna over het hoofd zien, omdat Romy compleet wegvalt in haar grote jurk.

Lees ook: Romy Monteiro geeft eindelijk teken van leven met veelzeggende foto
Romy haar nieuwste foto is eigenlijk zonde

Natuurlijk ziet Romy er in haar nieuwe foto nog steeds beeldschoon uit. Tenminste, de delen van haar die je daadwerkelijk kan zien op de foto. De rest zal je er toch echt zelf bij moeten denken. dat gezegd hebbende was Romy haar optreden bij het Kerstmuziekgala natuurlijk magisch. Ze deed weer haar uiterste best om er voor iedereen een spektakel van te maken. Haar grote jurk maakte ook zeker een indruk. Al is het misschien niet helemaal de indruk waar je op gehoopt had. Hoewel je in deze vorm niet om Romy heen kan, is het naar verhouding wel heel veel jurk, en heel weinig Romy.

Is het nu een roze, rood of oranje jurkje op de foto?

Een ander groot vraagstuk waar de kijkers thuis nu mee zaten is de kleur van Romy haar nieuwe outfit. Want is haar jurk nu oranje, rood, of toch meer roze. In elke lichtsituatie leek de jurk wel een andere kleur te hebben. De hoofden van de kijkers tolden er een beetje van. Romy, wat doe je die arme mensen ook aan? Iedereen heeft speciaal de televisie aangezet om hun favoriete ster te zien en dat gebeurt dit. Niet alleen verbergt Romy zich voor een groot deel achter bergen van stof, ook doet die zelfde stof je hersenen kraken elke keer dat je probeert te zien welke kleur die nu is. Hoewel de meeste kledingkeuzes van Romy dus een enorm succes zijn, kan deze jurk daar absoluut niet onder gerekend worden.

Romy mag de volgende keer een ander jurkje uitkiezen

Gelukkig zal de keuze voor deze jurk haar niet de kop kosten bij de brave NPO. Sterker nog, die zullen dit soort niet kledingstukken alleen maar toejuichen. Het enige voordeel is dat Romy volgend jaar waarschijnlijk gewoon weer de kans krijgt om een heel erg spannend jurkje uit te kiezen voor het gala. Misschien dat ze dan iets meer van haar prachtige vertoning laat zien. Want in de juiste jurk kan Romy potentieel gewoon de mooiste vrouw van Nederland zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.