Foto: Romy Monteiro deelt foto met flinke push-up na juicy schandaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro weet dondersgoed hoe ze je aandacht kan sturen. Vandaar ook dat dit bloedhete plaatje bijna strategisch gepost lijkt na Romy’s recente schandaal.

Het kan niet anders dan dat Romy Monteiro weet hoe ze de aandacht moet trekken. Hoe kan het anders? De bloedhete brunette heeft jaren ervaring als zangeres, televisiehost en met veel grote evenementen. Het is logisch dat de media geen geheimen meer voor haar heeft. Vandaar dat het fans ook opgevallen is dat dit recente kiekje op een wel heel gunstig moment online komt. Romy wordt namelijk flink bekritiseerd online. En dat zou wel eens terecht kunnen zijn!

Yvonne Coldeweijer hekelt Romy Monteiro in juicy Instagram post

Als influencer en mediaster moet Romy Monteiro haar imago goed in de gaten houden. Je zou dan ook denken dat Romy zich altijd van haar beste zijde laat zien. En al helemaal als ze op een gesponsorde reis is, toch? Nou, als we Yvonne Coldeweijer mogen geloven is Romy voor precies het tegenovergestelde gegaan. Romy was namelijk meegevraagd als ambassadeur naar Brazilië om aandacht te geven aan het goede doel Stichting FREE A GIRL. Maar Romy zou zich gedragen hebben als een ware Instagram-diva! Zo zou ze het doel van de reis genegeerd hebben en op social media de suggestie gewekt hebben van een gratis vakantie. En dat viel natuurlijk flink in het verkeerde keelgat van mede-ambassadeur Nino Wilkes en de organisatie zelf. Maar zeker de post van Yvonne was de genadeklap voor Romy’s reputatie. En daar moet ze natuurlijk iets aan doen.

Romy Monteiro probeert volgers af te leiden met prikkelende plaatje

En in de stijl van Romy Monteiro probeert ze dat met een zéér pittige foto. Logisch ook, want haar spectaculaire figuur staat ze toch wel bekend om. Je kan er ook veilig vanuit gaan dat haar volgers hier niet over hebben geklaagd! Wij zijn er in ieder geval zeer van te spreken. En hoe kan het ook anders? Romy is nou eenmaal een bloedhete vrouw en zeker als ze dan rond paradeert in minuscule topjes beginnen wij zowaar te watertanden. Het loeistrakke bovenkantje laat zeer weinig aan de verbeelding over en combineert een knellende push-up met een duizelingwekkende inkijk. Werkelijk, ze had net zo goed niets aan kunnen trekken! Het topje start pas halverwege haar rondingen en eindigt er net onder… Romy slaagt er in ieder geval moeiteloos in de aandacht naar zich toe te trekken. Maar of het volgers genoeg afleidt is maar de vraag.

Romy Monteiro stopt als ambassadeur Stichting FREE A GIRL na prinsesjes-gedrag

De samenwerking tussen Romy Monteiro en Stichting FREE A GIRL heeft het Brazilië debacle namelijk niet overleefd. Zo onthulde Yvonne Coldeweijer in haar scherpe post dat Romy geeneens meer op de benefietavond wil zingen. En dat terwijl ze in grote letters op de uitnodiging staat! Tel dat bij al haar andere prinsessengedrag op en wij vragen ons af of Romy’s imago dit wel overleeft. Zeker bij Stichting FREE A GIRL zijn meerdere grote namen aangesloten, zoals oprichter Yolanthe Cabeau. En het goede doel op zich krijgt natuurlijk ook meer dan genoeg ondersteuning. Online zijn mensen dan ook niet te spreken over het gedrag van Romy én haar impromptu beslissing er maar mee te stoppen. Wij vragen ons dan ook af of dit bloedhete plaatje de laatste reactie van Romy gaat zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?