Foto: Opgeluchte Bridget Maasland laat haar lijf zien zonder implantaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige blondine heeft haar implantaten laten verwijderen. En je ziet dat ze zonder nog steeds een ongelooflijk knappe dame is!

Bridget Maasland heeft haar implantaten weg laten halen

De prachtige blondine is zeer spraakmakend met al haar Instagram berichten. Een van haar laatste berichtjes was even extra opvallend. Daar presenteert Bridget namelijk haar prachtige , maar er komt even een bijzondere boodschap bij. Ze heeft namelijk haar implantaten weg laten halen. Vroeger heeft Bridget haar meiden een beetje laten vergroten, maar uiteindelijk heeft ze hier dan toch spijt van gekregen. Daarom is toch weer terug gegaan naar puur natuur. En dat voelt gelijk een stuk beter. Bridget heeft niks meer in haar lijf zitten wat niet van haar is. En ze zegt zelf dat ze zich een stuk lichter erdoor voelt. Niet alleen maar letterlijk, maar ook figuurlijk, alsof een last van haar schouders is gevallen. En eerlijk is eerlijk, het van de blondine ziet er zonder implantaten ook nog steeds hartstikke goed uit!

Lees ook: Foto: Kletsnatte Bridget Maasland laat zich diep in haar topje kijken
Bridget Maasland heeft nog steeds een prachtig

Zoals je op de foto hierboven kan zien heeft Bridget Maasland nog steeds een prachtig . De knappe blondine laat met trots haar zien zonder al die implantaten en haar volgers zijn het eigenlijk unaniem erover eens dat Bridget er zonder veel beter uit ziet. De knappe blondine weet met haar foto weer gelijk al haar fans helemaal te betoveren. Ze krijgt in ieder geval een hoop support van haar fans, die haar besluit om de implantaten te laten verwijderen snappen en waarderen. En dat is toch wel erg fijn voor Bridget.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje
Bridget Maasland geniet van welverdiend tripje na operatie

Om te genieten van het weghalen van haar implantaten en even tot rust te kunnen komen, heeft Bridget een tripje naar Japan geboekt. En dat ziet er natuurlijk ontzettend goed uit. De prachtige blondine ziet er op de meeste foto’s buitengewoon goed uit en geniet optimaal van haar welverdiende vakantie. Bridget is wel heerlijk op haar plek op het grote eiland. Haar rondreis is zeker bijzonder en Bridget geniet dan ook van elk moment. De knappe blondine deelt al die momenten wel met haar volgers. Die mogen heerlijk meegenieten van alle bijzondere dingen die Bridget ziet en meemaakt.

Bridget Maasland is erg open naar fans toe

De knappe blondine is erg open naar haar fans toe. Er zijn genoeg BN’ers die minder zouden delen over hun eigen . Maar Bridget vindt het belangrijk om open te zijn en deelt met alle liefde haar prachtige en alles daaromheen met haar fans. Het maakt Bridget niet uit hoe de details, haar fans mogen in principe alles van haar weten. En dat maakt haar ook zo leuk om te volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara laat ze flink hangen tijdens fotosessie zonder shirtje

Lies Zhara is aan het hangen op vakantie, maar dat is niet het enige wat hangt! Kijk snel mee met deze foto.

Video: Memphis Depay maakt indruk op vrouwen én mannen met workout zonder kleding

Wat een held is Memphis Depay ook. De beste man weet zichzelf helemaal in het zweet te werken op deze indrukwekkende video's!

Jade Anna in laat je naar adem snakken met heerlijke foto’s in piepklein broekje

Jade Anna heeft een prachtige nieuwe foto gemaakt en al haar fans staan daar van te kijken.